Arama sonuçlarınız

1. UtkuBAYRAM

Jimny'e 225/75/15 olurmu?

2008 Jimny sahibiyim. Aracımı lastik get'ler ile 2cm yükseltmiştim. Lastik ebatları uyumluluğuyla ilgili başlıkları okudum ama cevaplar göreceli. Aracın standart lastiği Bridgestone 205/70/15. Ben Bridgestone 225/75/15 AT693 takmak istiyorum. Hesaba göre bu, standart lastiğe göre 2,5cm extra...

2. UtkuBAYRAM

Jimny İçin 2cm Yükseltme

Ynt: Jimny İçin 2cm Yükseltme :) sizin olay daha enteresanmış. Polise memurum dememe gerek kalmadı, eksik bulamadı çünkü. Hem desem bile geçerliliği olacağını sanmıyorum. Sanırım size söylenenin aynısını bana da söylerlerdi. Hlezon lastiklerin (nalların) ilk aşınma belirtilerinde buraya yazıcam...
  3. UtkuBAYRAM

Jimny İçin 2cm Yükseltme

Ynt: Jimny İçin 2cm Yükseltme Araziye anca yazın sokucam ama son kar yağışlarından sonra memleketimin yolları yaylamın yollarını aratmıyor. heryer delik deşik. Get takınca aracın sertleşeceğine dair yazılar okudum. Amortisörler belkide sertleşmiştir ama hissedilir bişey değil belkide...

4. UtkuBAYRAM

Jimny İçin 2cm Yükseltme

Ynt: Jimny İçin 2cm Yükseltme Aracımın son halinin resimlerini de yolluyorum.
  5. UtkuBAYRAM

Jimny İçin 2cm Yükseltme

Ynt: Jimny İçin 2cm Yükseltme evet kalıptan çıkmış. taktırdım, resim çekemedim ama sitesini buldum. resimleri de mevcut. linkini yollim. sitesinden resmini indirdim onu da yolluyorum. http://www.oksankaucuk.com.tr/urunara.asp#

6. UtkuBAYRAM

Jimny İçin 2cm Yükseltme

Bikaç haftadır 2008 Suzuki Jimny aracımı yükseltmek için bu sitede alakalı konuların hepsini okudum. Geçen gün sanayiye gittim ve ustayla gidip 2cm kalınlığında OKS marka helezon üstü kauçuk get aldık. Araca rahat bi biçimde taktık ve gözle görülür ölçüde yükseldi. 1cm ve 5cm lik getlerde vardı...

7. UtkuBAYRAM

Jimny Tepe Lambası İçin Elektrik Hattı

Ynt: Jimny Tepe Lambası İçin Elektrik Hattı İlginize çok teşekkür ederim. Yarın sanayii yollarını aşındırıcağım.
  8. UtkuBAYRAM

Ynt: Jimny Tepe Lambası İçin Elektrik Hattı Maalesef. Çanakkaledeyim. Hatta garantimin dolmasının son 10 günü. Servisi bile yok burda.
  9. UtkuBAYRAM

Ynt: Jimny Tepe Lambası İçin Elektrik Hattı Sanayii ne gitcek ozaman araç. Tekno rot dediğiniz marka kalitelimidir. hazır arabayı kaldırmışken yayaların üstünede pul koydurup aracı yükseltsemmi acaba. kaldırımlardan inerken altını vurup duruyorum çünkü.

10. UtkuBAYRAM

Ynt: Jimny Tepe Lambası İçin Elektrik Hattı aracı ara ara zorluyorum. gerek yük gerekse girilen arazi açısından. ondanmı oldu acaba. rotil olayı sadece ayarlamalarlamı alakalı. netten araştıracağım neymiş bu rotil. çok teşekkür ediyorum, hemen cevap verdiniz.

11. UtkuBAYRAM

Ynt: Jimny Tepe Lambası İçin Elektrik Hattı 2 yaşında Jimny'im var. dün itibariyle tümseklerden atladığımda ön aksamdan "gacırrt" diye ses gelmeye başladı. Nerden geliyo olabilir, sanayii ne götürmek istemediğimden bir bilene sorayim dedim. teşekkürler...
  12. UtkuBAYRAM

Jimny sine tepe kambası taktıram arkadaşlara bir sorum olacak. tepe yada öndeki extradan taktırdığınız projektörü açıp kapatan switch olarak sanırım sis lambası switch lerinin yanındaki boşta duranı kullandınız. peki o siwtch in elektrik kabloları nereye kadar gidiyor? aracın üstüne çıkan...

13. UtkuBAYRAM

Suzuki Jimny Fren Problemi

Ynt: Jimny ile ani frenlemede pedal vuruntusu normal mi? Hayır, 10.000 bakımında motor yağı ve filtreler dışında hiçbirşey değişmedi.
  14. UtkuBAYRAM

Ynt: Jimny ile ani frenlemede pedal vuruntusu normal mi? Son Durum: (http://www.basgaza.com/fkonu_goster.asp?id=6516) Yukarıdaki sitede ABS nin tam olarak çalışmasını anlatmışlar. 2 çeker ve 4 çeker araçlarda farklı özellikler sergiliyormuş. Yukarıdaki siteden alıntı yapayim: ABS, kullanıldığı...
  15. UtkuBAYRAM

Ynt: Jimny ile ani frenlemede pedal vuruntusu normal mi? Birkaç arkadaşa sordum, ABS sadece frenlerin kitlenmesi durumunda devreye girer dediler. yani normal frenlemede ABS sistemi çalışmazmış. O yüzden bu vuruntunun ABS nin devreye girdiğini ve normal olduğunu söylediler. Ama aklıma takılan...

16. UtkuBAYRAM

Ynt: Jimny ile ani frenlemede pedal vuruntusu normal mi? ABS nin çalışma şekli gibi. vurup geri çekiyo kısa aralıklarla. Direksiyonda herhangi bir değişiklik olmuyor. sadece acı fren yaptığım zamanlarda araba neredeyse durma konumuna geldiğinde yapıyor. normal frenlemede yapmıyor.
  17. UtkuBAYRAM

Suzuki Jimny aracım 2 çekerdeyken ani frenleme yaptığımda fren pedalı belli peryotta geri tepiyor. Bu rahatsızlık verici durum ABS fren sistemindenmi kaynaklanıyor? ABS olan megane da böyle bir sorun yaşamıyorum. Teknik bilir kişilerin yardımlarını bekliyorum, teşekkürler...
  18. UtkuBAYRAM

Jimny'e Port Bagaj veya Römork ?..

Ynt: Jimny'e Port Bagaj veya Römork ?.. http://www.affordablemotorcycletrailer.com/Motorcycle-Trailer-Video-1/index.htm konuyla ilgili bahsettiğim çeki demiri videosu

19. UtkuBAYRAM

Ynt: Jimny'e Port Bagaj veya Römork ?.. Motosikletimi de koyabileceğim römork almaya karar verdim. yanlız, bir Alman sitesinde gördüm; öyle bir çeki demiri yapmışlar ki motosikleti römorksuz olarak, motorun ön tekerini çeki demirine takarak (ön teker havada duruyor), motosikletin arka tekeride...
  20. UtkuBAYRAM

Aracıma aylardır tepe bagajı aramaktayım. Bulduğum tüm bagajlar (askı aparatı dahil) ithal ve 800TL nin üzerinde. Yerli bagaja da 580 çektiler. daha uygun olanını taktıran veya bilen varmı? Arkaya çeki demiri taktırıpta 750kg ya kaar olan römorklardan çıkma alsam hem aynı fiyata gelcek, hem de...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,669
Kayıtlı Üye Sayımız
166,522
Kaydolan Son Üyemiz
Melihsuzuki

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri