Jimny Tepe Lambası İçin Elektrik Hattı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan UtkuBAYRAM Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 12
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,070

UtkuBAYRAM

Özgürlüğün iki tekeri vardır
Yer
Çanakkale
Jimny sine tepe kambası taktıram arkadaşlara bir sorum olacak. tepe yada öndeki extradan taktırdığınız projektörü açıp kapatan switch olarak sanırım sis lambası switch lerinin yanındaki boşta duranı kullandınız. peki o siwtch in elektrik kabloları nereye kadar gidiyor? aracın üstüne çıkan kablolama hattı mevcutmu? aracın tavanını delmemizmi lazım yoksa üstteki ızgaranın içinden çıkan kablolar varmı? Japonlar mutlaka kablo koymuştur yukarı diye düşünüyorum. Eğer yaptıran varsa nasıl yaptırdığını, resmini ve fiyatını yazabilirse çok teşekkür ederim.

Etiketler
Ynt: Jimny Tepe Lambası İçin Elektrik Hattı

Sis lambası için ayrıca kablo çektirmeniz gerekecek, tavan delinmesi doğru olmaz, iyi bir elektrikçi iyi bir kamuflajla iç döşeme ve cam fitili yanından kabloyu çıkarır.
Sis lambaları için uygun çapta ve kaliteli kablo olmasına özen gösterin. Hepsi birden uzun düre yanınca ısınıp intihar edebilir ;D

2 yaşında Jimny'im var. dün itibariyle tümseklerden atladığımda ön aksamdan "gacırrt" diye ses gelmeye başladı. Nerden geliyo olabilir, sanayii ne götürmek istemediğimden bir bilene sorayim dedim. teşekkürler...

UtkuBAYRAM' Alıntı:
2 yaşında Jimny'im var. dün itibariyle tümseklerden atladığımda ön aksamdan "gacırrt" diye ses gelmeye başladı. Nerden geliyo olabilir, sanayii ne götürmek istemediğimden bir bilene sorayim dedim. teşekkürler...

rotillerden geliyor ses korkulucak bişi yok yani azcık ön takım masraf istiyor kısacası

bu arada tavana koyucağınız sisin elektirik tesisatını uygun fiatlı hemde delme biçmede olmadan yapabilecek çok ama çok iyi elektirik ustam var tavsie ederim Can dan aldım numaranızı derseniz çok yardımcı olur

ersan oto elektirik istanbul seyrantepede
cep tlf veriyim 0532 251 30 45

4x4 araçların port bagajlarına çekilen elektirik tesisatlarında uzman biridir ilk önce içine sinecek sonra işi yapıcak

aracı ara ara zorluyorum. gerek yük gerekse girilen arazi açısından. ondanmı oldu acaba. rotil olayı sadece ayarlamalarlamı alakalı. netten araştıracağım neymiş bu rotil. çok teşekkür ediyorum, hemen cevap verdiniz.

UtkuBAYRAM' Alıntı:
aracı ara ara zorluyorum. gerek yük gerekse girilen arazi açısından. ondanmı oldu acaba. rotil olayı sadece ayarlamalarlamı alakalı. netten araştıracağım neymiş bu rotil. çok teşekkür ediyorum, hemen cevap verdiniz.

salıncakların bağdaştığı noktalarda bulunan hareketli malzemedir 2 yıl 40 bin km olarak baz alsak zaten miladı dolmuş değişmesinde fayda var rotill ile z rot ların ve viraj demir uc lastiklerinin de değişmesi gerekebilir takribi

rotill adet fiatı 50 tl dir z rot adet 20 tl dir viraj demir uçlastikleride adet 10 tl filandır tekno rot marka

Sanayii ne gitcek ozaman araç. Tekno rot dediğiniz marka kalitelimidir. hazır arabayı kaldırmışken yayaların üstünede pul koydurup aracı yükseltsemmi acaba. kaldırımlardan inerken altını vurup duruyorum çünkü.

UtkuBAYRAM' Alıntı:
Sanayii ne gitcek ozaman araç. Tekno rot dediğiniz marka kalitelimidir. hazır arabayı kaldırmışken yayaların üstünede pul koydurup aracı yükseltsemmi acaba. kaldırımlardan inerken altını vurup duruyorum çünkü.

get yaptırıcaksanız araca yine tavsie ederim ersan usta nın yaylar icin get yapan (uygun fiatlı) tornacısı var hatta yanlış hatırlamıorsam sitede getlerini satan arkadaşımızda var tekno rot tr deki en iyi yan san. üretici ve ithalatcılarından diyebilirim problem olmaz yani eğer istanbuldaysanız %100 ersan ustayla tanışmanız gerekir

Maalesef. Çanakkaledeyim. Hatta garantimin dolmasının son 10 günü. Servisi bile yok burda.

UtkuBAYRAM' Alıntı:
Maalesef. Çanakkaledeyim. Hatta garantimin dolmasının son 10 günü. Servisi bile yok burda.

zaten ön takım garanti kapsamına girmez ama ön takımı en güzel bir rot-balanscıya götürüp 10tl alırlar ön takım kontrolü yaptırın değişmeniz gereken parçaları liste yapsınlar istanbuldan olur çanakkaleden olur temin eder herhangi bir tamirhanede taktırıp rot balans ayarı yaptırman yeterli olur

Merhaba,
Hoşgörünüze sığınarak bir konuda hatırlatma yapmak isterim :smiley:
Konu başlığı dışında çıkılmak zorunda kalındığında yeni konular için ayrı bir başlık açarsanız, daha sonra başkalarını ilgilendikleri konulara çabuk ulaşmasına yardımcı olursunuz
sevgiler

2006 model jimny marka aracımın üstüne 4 adet sis lambası yerleştirdim.Sislerin kablolarını radyo anteninin olduğu yerden geçirdim ve arka sis lambasının düğmesine bağlandı.( arka sislerle beraber yanıyor )

İlginize çok teşekkür ederim. Yarın sanayii yollarını aşındırıcağım.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,669
Kayıtlı Üye Sayımız
166,522
Kaydolan Son Üyemiz
Melihsuzuki

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR