Arama sonuçlarınız

1. sdurdu

Land Rover Defender katalog

Ynt: Land Rover Defender katalog bende isterim tabi uğraş vermezsem saygılarımla

2. sdurdu

Land Rover Defender 110 satın alınır.!

Ynt: Land Rover Defender 110 satın alınır.! ben de 1990 model var kaportası henüz bitmedi toplanıyor ama bende satarım bu şekil de 0533 437 63 69 saygılarımla
  3. sdurdu

Land Rover Defender Satış İhaleleri

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri allah onların belasını versin görüp ihalesine girip aldığım defenderim ile teslim aldığımız defender arasında ki farkı anlatmakla bitmez her şeyi almışlar kafam bastı da stop muşurunu dahi motordan sokmuk almışlar, bunu anlamadım yazmadığım yer kalmadı...

4. sdurdu

Sonunda Kırmızı Defenderim Yola Cıktı

Ynt: Sonunda Kırmızı Defenderim Yola Cıktı hayırlı olsun aksiyonun hiç bitmesin (amin)
  5. sdurdu

1983 model PAJERO yu satıyoruz

Ynt: 1983 model PAJERO yu satıyoruz efulim_61 yeni üye konumunda göründüğüm için sana mesaj atamıyorum abi beni ararsan sana bizim izlediğimiz yolu anlatırım saygılarımla

6. sdurdu

Ynt: 1983 model PAJERO yu satıyoruz gezenbilir üyelerine kesin 17000tl diye konuştuk işveren ile bunun altına inemiyoruz arac su an doya doya binilecek duruma geldi motor turbo yağ pompası tamamen yenilendi 2 yıl garanti veridi iç döşemesi koltuklar deri hidrolik direksiyon torpitoda veya...

7. sdurdu

Ynt: 1983 model PAJERO yu satıyoruz araç duruyor üstelik motor yapıldı 2 yıl motor garantili oldu siz bana sdurdu@ford.com.tr adresinden mail atabilirsiniz daha ivedi dönmüş olurum yada 380 537 53 15den 135 yaparakta ulaşabilirsiniz, saygılarımla
  8. sdurdu

NİHAYET : )) Kardeşliğe Bir Üye Daha Geldi : ))

Ynt: NİHAYET : )) Kardeşliğe Bir Üye Daha Geldi : )) hayırlı olsun güle güle kullanın inşallah
  9. sdurdu

beni kardeş olarak aranıza alırmısınız

Ynt: beni kardeş olarak aranıza alırmısınız herşeye için çok teşekkür ederim öyle oldu böyle oldu gerekli yerler yazdım beklemeye aldım ama takipcisi olacam Tatlı sıkıntılar YARIN başlıyor sırayla pompacıya ayara elektirkciye şimdilik sanayi içinde yolda bırakmayacak kadar.... kaportacı...

10. sdurdu

Land Rover Defender Satış İhaleleri

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri düzen o kadar güzel işliyor ki soktuğumuz çomak kırılmadan iade ediliyor. oradakileri allaha havale edecek ve fırsat buldukça lanet ile anacaksın., bence.....

11. sdurdu

Ynt: 1983 model PAJERO yu satıyoruz sahibinden.com vermiştik 17950 yazmıştım 17000 e kadar verilecek gibi sanki
  12. sdurdu

Ynt: 1983 model PAJERO yu satıyoruz bu fotoyu unutmuşum özür dilerim

13. sdurdu

ben aslında lr defender hastasıyım. bu arac benim işverenimin.yaklaşık 8/9 yıldır kendilerinde yıllık 5000km yapmamıştır.av sezonu açılacak musait olunacak haftada bir av gidilecek bu arac bu kadar kulanıldı yani.Düzce ford bayisinde araç. araçta ses gelse hemen tercübeli ustalar tarafından...
  14. sdurdu

Ynt: beni kardeş olarak aranıza alırmısınız k 142 eski resimler sizde varsa işe yarar belki
  15. sdurdu

Defender Aldık Sonunda

Ynt: Defender Aldık Sonunda güzel günlerde gönlünüzce binersiniz inşallah

16. sdurdu

land rower defender ihaleleri ve satış noktaları resmi kurumdan satış bilgileri

Ynt: land rower defender ihaleleri ve satış noktaları resmi kurumdan satış bilgileri ben cumhurbaskanlığına kadar yazdım gerisi ......
  17. sdurdu

land rower defender ihaleleri ve satış noktaları resmi kurumdan satış bilgileri

Ynt: land rower defender ihaleleri ve satış noktaları resmi kurumdan satış bilgileri tabii ihale falancıya kaldığı an işler değişiyor benim kapılar lastikler(bitikte olsa şişiktiler) şarj dinamsı marş muşuru "v" kayışı bunlar şimdiğe kadar gördüklerim daha neler çıkacak allah bilir allahım da...
  18. sdurdu

Ynt: beni kardeş olarak aranıza alırmısınız bu çarka dahil olmayız ama her şey maddiyata dayanıyor 1 kapının orjınaşı 1150tl yani olanar enden benim hesabıma göre en az4000tl çaldılar birde soylemeye unutdum stop muşurunu dahi değişmişler ALLAH BUNLARIN BELASINI VERSİN AMİN tabii daha neler...

19. sdurdu

Ynt: beni kardeş olarak aranıza alırmısınız herşeye eyvallah çok teşekkür ederim ben ne yaptım ağabiler bilginize cumhurbaşkanlığına yazdım basbakanlığa yazdım mke özel kalem me yazdım akp merkeze yazdım(hükümet bu parti o yüzden) bir kaç tanede tv ye yazayım diyorum ne dersiniz sonuçu ne...
  20. sdurdu

Ynt: beni kardeş olarak aranıza alırmısınız barış abi sadece parça konusunda değil her konuda fikrinize yol göstermenize ihtiyac duyduğum bir dönemdeğim bu vesile ile her türlü fikri ve görüşlerini saygı ile karşılar ve ciddi olarak değerlendiririm. tavan döşemesinin dökülebileceğini ben...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,669
Kayıtlı Üye Sayımız
166,522
Kaydolan Son Üyemiz
Melihsuzuki

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri