Arama sonuçlarınız

1. tekelimustafa

Karavanımı Aldım

İçinden birkaç fotoğraf..

2. tekelimustafa

Karavanımı Aldım

Herkese çok teşekkür ederim. Çok daha iyileri sizlerin olsun.
  3. tekelimustafa

Karavanımı Aldım

teşekkür ederim yücel hocam. ben de ankaradayım. uygun bir zamanda bir buluşma yapalım güzel olur..

4. tekelimustafa

Karavanımı Aldım

çok teşekkür ederim. eskilerden farkı, mutfak tezgahının yanına açılır bir tabla led stop lambaları (görsel olarak daha güzel ve yeni araçların elektronik sistemine zarar vermiyor) üst ranza ayak ucunda yuvarlak sabit cam (teşhirdeki karavanda bu cam vardı ama göstermelikti içeri ışık...
  5. tekelimustafa

Karavanımı Aldım

Herkese Merhaba, Kasım ayı ortasında siparişini verdiğimiz Ortiz 390 karavanımızı hafta sonu teslim aldık. Daha önce 90 model 4 metrelik bir ingiliz karavan kullanmıştım. Eski karavanımızın adını "uyurgezer" vermiştik eşimle. Forumda yurtiçi geziler bölümünde paylaşmıştık gezilerimizi. Kısmet...

6. tekelimustafa

750 Kg Altı Sıfır Çekme Karavan Önerileri

bu işi kendiniz mi yapacaksınız yoksa başka bir yere mi yaptıracaksınız. aslında merak ettiğim şey cam için duvarda veya tavanda bir bölüm kesip çıkarmak kolay bir iş midir? yaparım diyen birine kolayca işi verelim mi? bu işlem sırasında duvar içinde yer alan taşıyıcı bir elemanı kesmesinler...

7. tekelimustafa

lumboz u tavana mı duvara mı düşünüyorsunuz?
  8. tekelimustafa

Hayırlı olsun. Güzel günlerde kullanmanız dileğiyle...
  9. tekelimustafa

Çekme Karavan Muayene Süreleri Hakkında

mevzuat şu şekilde: Resmî Gazete Tarihi: 23.09.2004 Resmî Gazete Sayısı: 25592 ARAÇ MUAYENE İSTASYONLARININ AÇILMASI, İŞLETİLMESİ VE ARAÇ MUAYENESİ HAKKINDA YÖNETMELİK YEDİNCİ BÖLÜM Araçların Muayeneleri ile İlgili Hükümler Muayene Süresi Madde 14-Araçlar cinslerine, kullanma amaç ve...

10. tekelimustafa

Çekme Karavan Muayene Süreleri Hakkında

merhaba; tüvtürk internet sitesinde şöyle bir şema var. Araç Muayene Periyodları

11. tekelimustafa

Ortiz karavan değişiklikler konusunda çok katı idi. orhan usta ne kadar esnekse ortiz bir o kadar katı. elimizde 1 sayfa not ile gittik (sorularımız ve istediğimiz değişiklikler) ancak hemen hepsine hayır cevabı aldık. seri üretim mantığından dolayı bu tutumu bir yere kadar anlayışla...
  12. tekelimustafa

Herkese selam, May karavandaki gelişmeler oldukça sevindirici.. Biz geçen hafta sonu ortiz e gittik ve siparişimizi verdik. Aslında may karavan a da sıcak bakıyordum ancak elinde çok fazla sipariş var o kadar beklemek istemiyoruz ve eşim ortiz in tasarımını daha çok beğendi. Ne yapalım emir...

13. tekelimustafa

truma s2200 gazlı soba için nette bulabildiğim fiyat tekmobil adlı bir sitede kdv dahil 5538 TL:(
  14. tekelimustafa

ayrıntılı cevabınıza teşekkürler. uğraşınızı ve çabanızı gerçekten takdir ediyorum. cevabınıza cevap olarak; 1- kaskodan kastınız sanırım çeken aracın kaskosuna ek bir tür kasko. bu güne kadar hiç kasko yaptırmadım. Allah korusun bir kaza durumunda kendi hatamdan kaynaklanan kendi hasarlarımı...
  15. tekelimustafa

@Demirak O1-O2 konusunda kararsızız. O yüzden belirtmedim. Ben O2 almaktan yanayım. İleride büyük bir karavan alma hayalim var. Şimdiden BE ehliyet almak mantıklı olabilir. Yılda bir muayeneye girmek dışında maddi külfeti yok galiba. Muayneye girmek de aslında güzel birşey. Eksiklikler...

16. tekelimustafa

Merhaba Konu çok güzel ve faydalı olmuş Baştan itibaren tüm mesajları okudum. Verilen emek için teşekkürler.. Eşimle ve iki çocuğumla 2 yıl öncesine kadar eski bir ingiliz karavanla güzel geziler gerçekleştirdik. (Forumda Uyurgezer olarak aratabilirsiniz) Arada ev alma durumu oldu, daha...
  17. tekelimustafa

May Karavan

hayırlı uğurlu olsun. güzel gezilerde kullanın. çok güzel görünüyor. bende de iki çocuk var. iki çocuklu bir aile için çok ideal görünüyor. ben de en kısa zamanda sipariş vermek istiyorum. bakalım para işlerini ayarlayabilirsek..
  18. tekelimustafa

May Karavan

merhaba; sanırım karavanınızı dün teslim aldınız. (facebook paylaşımınıza yorum yazmıştım) detaylı fotoğrafları burada paylaşabilirseniz benim gibi bu boyutlarda yerli karavan düşünen kişiler için çok aydınlatıcı olur. mümkünse mutfak duş-wc gibi ayrıntılara da yer verebilirseniz çok seviniriz.

19. tekelimustafa

May Karavan

.
  20. tekelimustafa

3 Sistem Buzdolapları

ferhat bey siz hala amonyaklı kullanıyorsunuz değil mi? yanlış hatırlamıyorsam faik markaydı. ben de yeniden karavan sahibi olursam amonyaklı kullanmak istiyorum. eski karavanımda 3 sistem vardı ve lpg ile kullanıyordum. memnundum. suyumu falan soğutuyordu. buza ihtiyacım olmuyor hiç. siz...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,669
Kayıtlı Üye Sayımız
166,521
Kaydolan Son Üyemiz
corolla70

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri