Arama sonuçlarınız

1. hasandivriği

Rica :)

Ynt: Rica :) güzel başlangıç ,destek verildi ....

2. hasandivriği

Lada Niva 2010 Modifikasyon

Ynt: Lada Niva 2010 Modifikasyon elinize sağlık ne kadar temiz iş yapıyorsunuz, uzak olmasa benim keçiye de bakım yaptırmak isterim .
  3. hasandivriği

Amasra-cide-pınarbaşı-küre-inebolu-çatalzeytin-ayancık-erfelek-sinop-gerze-yakakent-alaçam-bafra....

Ynt: Amasra-cide-pınarbaşı-küre-inebolu-çatalzeytin-ayancık-erfelek-sinop-gerze-yakakent-alaçam-bafra...........hopa,-ba merhabalar İlhan Bey. bu yaz tortum- erzincan kısmını bende gezmiştim ama siz daha detaylı gezmişsiniz ,gezinizin güzelliklerle dolu devam etmesini dilerim. Divriğiye de...

4. hasandivriği

Cilo Buzulları Ve Cilonun Göz Yaşları

Ynt: Cilo Buzulları Ve Cilonun Göz Yaşları Erdal Bey paylaşım için sağolun . güzel vatanımızda ne güzellikler var , bir de kıymetini bilsek
  5. hasandivriği

Defenderle Marmaris - Moskova Yolculugu

Ynt: Defenderle Marmaris - Moskova Yolculugu yolunuz açık olsun Mehmet Bey ,takip ediyoruz ...

6. hasandivriği

Doğu Karadeniz Gezimiz

Ynt: Doğu Karadeniz Gezimiz .

7. hasandivriği

Doğu Karadeniz Gezimiz

Ynt: Doğu Karadeniz Gezimiz karagöle gitmeden yiyeceklerimizi yoldan temin ettik.
  8. hasandivriği

Doğu Karadeniz Gezimiz

Ynt: Doğu Karadeniz Gezimiz Karagölün güzel ve zevkli bir yol var ,yolun yarısı asfalt daha sonrası kaldırım taşı döşenmiş güzel bir orman yolu . en güzeli de araçlar gölün kenarına kadar bırakılmıyor. tahminen 150mt. mesafede kalıyor . ortam oldukça yoğundu piknikçilerin pek çoğu ilk yağmur...
  9. hasandivriği

Doğu Karadeniz Gezimiz

Ynt: Doğu Karadeniz Gezimiz Hopa da otelde kaldık, sabah erkenden hedefimiz borçka karagöl. ve dolayısıyla karadenizle bir daha görüşmek üzere helallaştık. iç kısımlara doğru yola çıktık.1. foto hopa

10. hasandivriği

Doğu Karadeniz Gezimiz

Ynt: Doğu Karadeniz Gezimiz sayın GEZİCİ ilginize teşekkürler.yakın komşuyuz Divriğili yim. Gezimizin son bolümü çok güzel geçti , paylaşıp bitirmek isterim. Ayder den sonra Hopa ya doğru devam ettik kopmuş plajı gerçekten çok canlı ve güzeldi

11. hasandivriği

Doğu Karadeniz Gezimiz

Ynt: Doğu Karadeniz Gezimiz huser yaylasının yolu oldukça bozuk iyikide bozuk, zirvesine yakın pansiyonlar var bazıları inşaat halinde .güzel bir kahvaltı yaptık sonra zirveye kadar çıktık.bölgeyi en güzel buradan seyretmek ve fotoğroflamak mümkün.
  12. hasandivriği

Doğu Karadeniz Gezimiz

Ynt: Doğu Karadeniz Gezimiz kamping den erken çıkıp huser yaylasına çıkmak için yola koyulduk.

13. hasandivriği

Doğu Karadeniz Gezimiz

Ynt: Doğu Karadeniz Gezimiz Uzungöl den ayrıldıktan sora Ayder yaylasına vardık, daha güzel bir yer diyebilirim.güzel bir çadır kampinğ bulduk ve yerleştik.ilk resim Çamlıhemşin in çıkışındaki fırtına deresiyle ayder yaylasından gelen derenin birleştiği yer
  14. hasandivriği

Doğu Karadeniz Gezimiz

Ynt: Doğu Karadeniz Gezimiz .
  15. hasandivriği

Mountainbiker's Photos

Ynt: Mountainbiker's Photos çok güzel anlatım ve fotoğraflar , elinize ve ayağınıza sağlık.

16. hasandivriği

Doğu Karadeniz Gezimiz

Ynt: Doğu Karadeniz Gezimiz aynı gün uzungöl yaylasına çıktık. sadece hiç beğenmediğimi söyleyeceğim ,yazık etmişler.ama yukarı kesimlerdeki yaylalar iyi durumda.
  17. hasandivriği

Doğu Karadeniz Gezimiz

Ynt: Doğu Karadeniz Gezimiz Trabzon a gelmişken Boztepe ye çıkıp güzel manzarasında bir çay içmeden geçmek olmaz diye düşündük...
  18. hasandivriği

Doğu Karadeniz Gezimiz

Ynt: Doğu Karadeniz Gezimiz görmeyi çok istediğim yerlerden biri de Trabzon da ki Atatürk Köşkü idi .

19. hasandivriği

Hayat Gezince Güzel -14-

Ynt: Hayat Gezince Güzel -14- merhabalar sayın Mesut Bey, hem gezme hemde anlatım tarzınızı çok beğendim,oldukça doğal ve samimi bakış açınız çok güzel. güzel fotoğraflar çekmişsiniz elinize sağlık.
  20. hasandivriği

Doğu Karadeniz Gezimiz

Ynt: Doğu Karadeniz Gezimiz sabah Akçaabat dan Trabzon a doğru yola çıktık .gezi planımızdaki sera gölünü de görelim dedik, ana yoldan yakın mesafede. çok özgün bir durumu yok, gölün etrafındaki lokantalar var.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,667
Kayıtlı Üye Sayımız
166,520
Kaydolan Son Üyemiz
ozlergokhan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri