Arama sonuçlarınız

1. hasandivriği

Acemi

çok güzel bir başlangıç yapmışsınız karavan dünyasına hayırlı olsun .yaptığınız yola bakılırsa pek acemi gibi değilsiniz .bol gezmeler dilerim

2. hasandivriği

Kamp Ve Karavan Turizmi Ile Ilgili Genelge

umarım yerel belediyeler değerlendirmeye alır özellikle doğu bölgelerde .
  3. hasandivriği

Ücretsiz Kamp Keşan Yayla

merhabalar bu temizlik sorunu insanın ayak bastığı her yerde var malesef

4. hasandivriği

En Son Ne Aldınız?

merhabalar sünger yerine şişme yatak öneririm birazda yumuşak olacak şekilde şişirirseniz çok rahat ben denedim ayrıca yede tutmuyor

5. hasandivriği

Lada Niva'yı Tavsiye Edermisiniz?

merhaba 95 nivayı 7 yıl kullandım ( karbüratörlü) tabiki enj. daha iyi. fakat kaporta ve yüruyüş de çok önemli ,araçlar 2. el olduktan sonra sahibinin bakımı çok önemli ona göre bakmak lazım kolay gelsin

6. hasandivriği

Lada Niva'yı Tavsiye Edermisiniz?

merhabalar yaklaşık 10 yıllık niva lullanıyorum . ben oldukça memmunum , nivacıları formda görememenizin nedeni bizim sezon hiç kapanmadığından dağ taş geziyor nivacılar diğerleri yolların kurumasını bekliyor
  7. hasandivriği

2000 Model 4.7 V8 Grandcherokee Mi Aldım Sonunda..

çok güzel olmuş güle güle kullanın
  8. hasandivriği

Kadırga Koyu Odunluk Iskelesi Bozca Ada Dostlar Ile Karavanda 1 Hafta

güzel gezi olmuş ilk resime bakılacak olursa hakkını vermiş görünüyorsunuz,yarasın . selamlar

9. hasandivriği

Caretta Kullanicilarinin Dikkatine

merhabalar ben hasan yılmaz sivas - divriği den carettam var. yaz sonu gibi bir kamp olursa severek katılırım

10. hasandivriği

Hafta Sonu Abant Gezimiz

merhabalar güzel gezi olmuş techizatınız da güzelmiş.darısı bizlere
  11. hasandivriği

Murat Yedigöller Kampı

bütün her şeye rant gözüyle bakan bu yeni yetme zihniyetin buraya da el atmaması şaşırtıcı olurdu . karadeniz yaylalarının hali ortada

12. hasandivriği

Niva Almayı Düşünüyorum, Yardım...

merhaba beklentilerinizi karşılayacak araçlardan biride niva dır size öncelikli tavsiyem daha önce nivası olmuş birisi ile birlikte arç bakmalısınız . temiz bir niva pek arıza yapmaz arazideki sizin beklentilerinizi de karşılar .niva yı hem asfaltta hem arazide kullanacağınıza göre...
  13. hasandivriği

Ankara Kars Tren Yolcuğu

umarım denk gelir sağlıcakla kalın
  14. hasandivriği

Ankara Kars Tren Yolcuğu

merhabalar doğuya yolculuk mayıs sonu gibi tavsiye ederim birde eylül sonu güzel oluyor.sanırım 3 kişisiniz 4 kişilik kompartman (oda ) alırsanız çok rahat edersiniz. restaurant şuan ne durumda bilmiyorum ihalenin sonuçlanması ile ilgili müşteri hizmetleri bilgi verir.kompartmanlar standart 4...

15. hasandivriği

Caretta 1500 Mu Pi2010 Mu

özür dilerim siteye yeni bakıyorum 5305667126 gündüz ne zaman isterseniz arayabilirsiniz
  16. hasandivriği

2015 agustosta 2014 model sıfır aldım fiyat pazarlıklı oldu yalıtımı çok iyi geldi bana ,ama siz çok soğuk havada kullanacaksanız ısıtıcı gerekir ,fiyatlar malum nette var
  17. hasandivriği

sağ olun size de hayırlı olsun ,elektrik tesisatını elden geçirdim soketli bağlantı yapmışlardı klemense çevirdim ,8 cm kadar yükselttim, alt kısma stepne yeri yaptım ,dahada yapacaklarım var

18. hasandivriği

Ankara Kars Tren Yolcuğu

merhabalar ben makinistim yani doğu ekspresini sürüyorum,sigarayı ancak kendi kompartmanınızda içebilirsiniz ,restaurantın bir bölümü de serbest ama şu an restaurant yok trende .özellikle sivas- erzurum arası gündüze gelir manzarada çok güzeldir bu yol kısmında. kars insanı çok iyidir sorun...
  19. hasandivriği

merhabalar bende aynı ikilemi yaşamıştım araştırmalar sonucunda caretta 1500 aldım memmunum gayet güzel, bazı ilaveler yaptım

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,667
Kayıtlı Üye Sayımız
166,520
Kaydolan Son Üyemiz
ozlergokhan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri