Arama sonuçlarınız

1. buralpdi

Karavanda Yada Araçta Bisiklet/motosiklet Taşıma

Motoru arkada bir otobüs için bu uygulanabilir ama bizim gibi panelvan araçlar da mümkün gözükmüyor

2. buralpdi

Güçlü Ve Pirikamp Ile Yollarda (ve Kamplarda) 2021...

Tam kapanma zamanı otoparktaki karavanın yanına inip, bir çay demleyip kamp sandalyelerini masayı çıkarıp az keyif yapmadık. Birileri bize bakıp bunlar kafayı sıyırmış diye düşünebilirler ama biz çok mutluyduk. Bu karavan zehiri farklı bir şey, yakalandıktan sonra insan iflah olmuyor
  3. buralpdi

Dikkat Gökçeada Yunanistan Toprakları

Ben açıkçası para gelecek diye şikayet etmedim, ödeyeceklerini de zannetmiyorum, böyle beklentim yok. Beklentim olmadığı içinde bu iş sonuçlanmadan faturaları ödeyip hattı başka gsm şirketine taşıdım. Şikayetteki amaç burada bir haksızlık var, bu haksızlığa sessiz kalmamak, bu şikayetler ne...

4. buralpdi

bu da önemli bir tespit, belki de en önemli etkenlerinden biri
  5. buralpdi

Branda, radyatörün rüzgar almasını engeller

6. buralpdi

Önde asılı motosikletin yolculuk sırasındaki salınımları, sürücünün dikkatini dağıtma riski var, Kaza anında önden çarpma durumlarında patlama, parlama, fazladan parça dağılımı gibi ekstra risklerde mevcut

7. buralpdi

Bizde öyle olmadı, kaç görüşme sonunda toplam faturadan 50tl indirim yaptılar Bu gün Tüketici hakem heyetinin Kaymakamlıktaki bürosuna gittim, kapı duvar pandemi dolayısıyla başvurularınızı onlıne yapacaksınız diyor, aşşağıda verilen numara ise kaymakamlık numarası yani Makbule hanıma ulaşma...
  8. buralpdi

Tüketici hakem heyetinden bu kağıt geldi, ne demek istediğini tam anlayamadım, kanıt olacak belge bilgi istiyor, ödediğim faturalar dışında nasıl bir belge sunulur bilen varmı
  9. buralpdi

Kendi Karavanını Yapanlar Buralpdi̇ 2

son kampımızdan bir resim yayınlayalım Gökçeada Uğurlu plajı

10. buralpdi

Eğer bu bilgi gerçekse.... ki yaşadığımız durum bunu gösteriyor, karşı tarafın rahatlığı bu yüzden galiba. Gökçeada sınırları içinde olduğumuzu teyid ediyorlar ama aksini idda etsek de bağlantı var diyorlar Şadan ağbi bizde kapattık güya ama Eşimin telefonuna rapor sonucu beklediğimiz için...

11. buralpdi

Bu Doblo Alkovan Çılgın Mı Yoksa Harika Mı ?

Doblo'nun yükleme kapatisesi 710-800kg (teknik verilerinde) gözüküyor, üstüne oturtulan yapı ve içine konanlarla beraber azami yüklü ağırlığı olan 2230kg boşken bile geçiyordur, karavan olduktan sonra acaba kg olarak ne geliyor, kağıt üstünde bir çok çekme karavanımız 750kg altı, tartıya sokup...
  12. buralpdi

Bu Doblo Alkovan Çılgın Mı Yoksa Harika Mı ?

Doblo'nun yürüyen aksamı bu yükü ne kadar kaldırır ? Ani durması gerektiğinde fren sistemi ne kadar sağlıklıdır ? Hız olarak kaç kilometreye kadar güvenli bir araçdır ?

13. buralpdi

Ankara'da Karavanpark(lar) Açıldı...

İyi gelişme, Diğer illerde artması dileğiyle, özellikle İstanbul
  14. buralpdi

Güçlü Ve Pirikamp Ile Yollarda (ve Kamplarda) 2021...

Daha fazla okul yapılmasına canı gönülden destek veriyorum, Bu görüşünüze katılıyorum, Fakat bir ülkeye ibadethane de ihtiyaçtır, hafta içi Kilise de Cami de fazla kişi göremezsiniz, Kilise pazar full çeker, bizde cuma günleri, bayram namazları full çeker yer bulamazsınız.
  15. buralpdi

Eğer Alman vatandaşı parasını iade alamadıysa aynı soygun her yerde demektir

16. buralpdi

Cevap yazan herkese teşekkürler, gideceğimiz yerde böyle sorun olduğunu biliyorduk, Cihaz Oppo A72 Eşimin telefonu, bu cihazda yazılım sorunu olduğunu bilmiyorduk, Cihazda Yunanistan uyarısı alınca interneti ve yurtdışına kapattık ama açık bırakmak zorundaydık, Hemen hemen hiç görüşme yapmadık...
  17. buralpdi

Sert bir başlık ama hak ettiklerini düşünüyorum, Gökçeada Türkiye Cumhuriyeti sınırlarında Türk toprakları değilmi, bu vatan toprağını gezerken Turkcell şirketi telefon faturanızı Yunanistan üzerinden kesmeye ne hakkı var, kendi alt yapı yetersizliğini bahane ederek, bilerek ve isteyerek...
  18. buralpdi

2005 Sprinter Mi? 2008 Ducato Mu? (panelvan)

Ducato'nun km belirtilmemiş, 13 yaşındaki bu aracın km.side sprınter'e yakın diye düşünerek yazıyorum, iki aracı da alırken motor yaptıracağınızı ve mekanik sorunlar yaşayacağınızı düşünerek, iki araçtaki bakım masrafları üzerinden karar verin

19. buralpdi

Solar Panelinin Güneşe Göre Doğru Yönü Varmı

İnvertör her iki durumda da sabaha karşı (saat 05-06 gibi) buzdolabı kalkarken kısa bir ötme yaptı, buzdolabı çalışmaya devam etti. Bir iki saat sonra güneş çıkınca normal çaılşmaya devam ediyor. Ben enerjiyi veya suyu kafaya takan biri değilim, taksam zaten çocuklar müsade etmez :smiley: benim...
  20. buralpdi

Solar Panelinin Güneşe Göre Doğru Yönü Varmı

bunu sormuştum cevaplamışsınız, teşekkürler düşününce ve cevaplara bakınca, aradaki farkın aracı biz göz kararı düzleyip bırakıyorum bu da yere göre araç bir iki derece yana veya öne arkaya eğik durabiliyor bu eğim güneşe göre ters açı yaparsa sabah ve öğleden sonrası için amper kaybı demek...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri