Arama sonuçlarınız

1. omnitemporal

Dikkat Gökçeada Yunanistan Toprakları

Belki de olumlu bir sonuç alınır umarım ki Oppo marka telefonlarda şebeke seçimini manuel olarak Turkcell seçseniz de telefon geri şebeke seçimini otomatiğe alıyor ve Yunan hattına bağlanıyor Bildiğim kadarıyla Samsung veya İphone da bu sorun yaşanmıyor Bence telefonu değiştirin

2. omnitemporal

İnterneti kapatmak yetmez, telefonu komple kapatmak,hiç görüşme yapmamak lazım Ya da sınır bölgelerinden uzak durmak ki Bunlar da mümkün değil Levent bey'in telefonu hangi marka acaba Hangi telefonlar bu kısıtlamayı sorunsuz yapıyor,bunu öğrenmek lazım Yoksa telefon markasından bağımsız bir...
  3. omnitemporal

Onyx Sapphire 360 Çekme Karavan İnceleme

Estağfurullah Bazen forumu reklam amaçlı kullanmaya çalışanlar oluyor Vasat ve sorunlu bir karavanı yüz bin TL'ye aldım diye yazınca acaba reklam olabilir mi diye düşünüyor insan Reklam değlse tecrübesizlik veya yanlış seçim olur zaten Tamam ben artık o paraya bu karavan olur mu falan demeyeyim...

4. omnitemporal

Ege ölmez,Ege'siz olmaz :)
  5. omnitemporal

https://www.sikayetvar.com/oppo/oppo-telefonun-otomatik-olarak-roaminge-girmesi Böyle bir şikayet var

6. omnitemporal

Yanlız bazı akıllı telefonlarda şebeke seçimini otomatikden çıkarıp sadece Türkcell seçsenizde Türkcell iyi çekmeyince telefon, şebeke seçimini otomatiğe alıp daha iyi çeken yurtdışı şebekeye geçiyormuş En çok oppo marka akıllı telefonlarda bu oluyormuş Yani Türkcell'den kaynaklanan bir şey...

7. omnitemporal

Bunun için bir ayar vardı galiba Kaş ve Meis adası çok yakın olduğu için orada da olabiliyor Eskiden tuşlu telefonlarda şebeke ayarları diye bir yerden girip bir ayar yapardık Şimdi akıllı Çinli telefonumda bu ayarı bulamadım
  8. omnitemporal

Bundan sonra sizinle muhatap olmayacağım Yaptıklarınız reklam mı acaba diye düşündürüyor,bunu söyledim,sözümün arkasındayım Ben mert bir insanım Sen öylemisin belli değil
  9. omnitemporal

Reklam kokuyor demek terbiyesizlik değildir Siz terbiyesiz diyerek, terbiyesizlik ediyorsunuz 100 bin tl ye vasat bir karavana verip sonra da tamiratı ile uğraşırsınız ben de eleştiririm

10. omnitemporal

Yeni üye , Reklam kokan hareketler, Çok memnun,yalandan küçük bir iki eksik, Efendim şöyle iyiler, böyle iyiler Oltayı at git, Sonra biz de 30 bin tl maliyeti olan amatör bir çekme karavanı koşa koşa gidip yüz bin TL'ye alalım Yemezler

11. omnitemporal

Bir Kamp Aracı Olarak Duster 1.5 Dizel 4x4

Sınırda bir kullanım sağlar Çok sorun olmaz Ama daha ağır olacaksa değiştirmek lazım
  12. omnitemporal

İnceleme yazan arkadaş mesajlarımızı okumuş Ancak cevap vermemiş henüz

13. omnitemporal

Güçlü Ve Pirikamp Ile Yollarda (ve Kamplarda) 2021...

Hoşgeldiniz Yücel hocam güzeldir orası
  14. omnitemporal

Hoşgeldiniz Yücel hocam Güzeldir orası
  15. omnitemporal

Trilye'den ileri gitmedim hiç Eşkel nasıl bir yer,daha ilerisinde güzel yerler var mı? virajlı yollardan devam etmeye değer mi ?

16. omnitemporal

Hayırlı olsun Güle güle kullanın Bu büyüklükte,bu şekilde,yerli ve donanımları vasat bir karavana yüzbin TL'ye yakın bir para kesinlikle vermem
  17. omnitemporal

Martı Camping (akçakoca) Medeni Durum Ayrımcılığı Yaptı.

Bir dönem bekar kaldım,3-4 yıl, resmen mobbinge maruz kalıyor bekâr erkekler Kamping kabul etmez,bazı oteller kabul etmez,bir cafe veya restorana gittiğimde izole, arkalarda bir yere oturturlar Potansiyel sapık muamelesi yapılıyor Bu anlayışın değişmesi lazım Hocam martı camping anayolun hemen...

18. omnitemporal

Hyundai Country Karavan Yapımı

Güzel gidiyor Yataklar, oturma grubu, banyo falan yerleşince daha bir karavana benzeyecek Bence önce bunları halledip, sonra küçük detaylara geçmek daha iyi olur Bir de dış boya işi ne oldu?
  19. omnitemporal

T4 Camper

Wossa servis Ankara Google dan bulup ulaşabilirsiniz

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal