Arama sonuçlarınız

1. ertunk

Karavanımı Tekrar Yaparsam Yapmayacaklarım

Günaydın, sağlıklı, keyifli bir hafta diliyorum. Patinaj konusunda ben de endişe duyuyorum. Doğa gezilerinde tabelalar bazen sizi öyle yollara yönlendiriyor ki saplanıp kalıyor ve traktör yardımına muhtaç kalıyorsunuz. Bu nedenle ben vinç taktırmayı planlıyorum fakat off road yapanlar...

2. ertunk

Ahmet bey belirttiğim gibi bilgi toparlayıp ders çalışıyorum. Ben otogaz sisteminin mutfak gazı gibi çalıştığını sanıyordum ve tank olarak ta stepne yerine simit tank planlıyordum, belirttiğiniz gibi sistem çok farklıymış öğrenmiş oldum. şimdi dikine pozisyonlu bir tank kullanacağım yer...
  3. ertunk

Bu çok isabetli bir başlık olmuş. Teknecilikteki basit kural Karavanda da geçerli, hanımın benimsemediği bir yaşamı sürdüremezsin. Ya tekneden ya da karıdan olursun. Sonuçta hanımın benimseyeceği bir araç tasarlamak şart. Hanımın beklentileri çok konformist detaylar içeriyor ve uygulamada...

4. ertunk

İzmir'de Otokar Sultan 145s City C Motokaravan Dönüşümü

Buzdolabını 12 volta dönüştürmek yerine orjinal 12/24 volt yerli buzdolabı almanız daha doğru olur düşüncesindeyim. Manisa'da üretim yapan bir firma vardı fuarda ve 90/140 ve sanırım 200Lt 3 farklı ürün sergiliyordu.
  5. ertunk

Kendi Karavanını Yapanlara Cam Sorusu Sormak Istiyorum

Görmemiş olabilirler. Amatör ruhla profesyonelliğin ötesinde bilgi aktaran çok değerli insanlar var, 24 Mayıstan sonra ortalık hareketlenir sanıyorum. Ayrıca kendi karavanını yapanlar içinde belki de aradığınız bir çok cevabı da bulabilirsiniz. Çok ciddi uygulama paylşımları mevcut. Enseyi...

6. ertunk

Kendi Karavanını Yapanlara Cam Sorusu Sormak Istiyorum

Fuarda Bursalı Bayrak Cam firmasının standını gezdim görsel olarak çiftkat izolasyonlu ithal karavan camına benzetmişler fakat kullananların geri bildirimleri hakkında bir bilgi göremedim henüz. Perde ve sineklik kasetlerini de inceleyecek örnek yoktu.
  7. ertunk

Kendi Karavanını Yapanlar Buralpdi̇ 2

Levent bey merhaba ihtiyaçlarınıza uygun çözümlerle yaptığınız karavanınız hayırlı olsun. Tecrübelerinizi yansıttığınız değerli bilgiler yol gösterici nitelikte tekrar teşekkürler. Arka kapıları iptal etmişsiniz. Arka kapatmada sac mı kullandınız. Sac da kıvrımlar var hazır mı aldınız yoksa...
  8. ertunk

Yerli Çekme Karavan Üreticilerine Eleştiriler

Önyargılı davrandığımı belirtmiştim. Stantda bahsedilen rakamın TL olduğunu yerli firma olduğunu öğrenince anladım. Üzülme nedenim de buydu.

9. ertunk

Karavanist - Karavan Fuarı 2021

Krizler fırsattır. Fırsatı kazanca dönüştürmek ise beceridir. Gerek yat gerek karavan sektörü altın çağını yaşarken sektörün böylesi fuarı ıskalamasının iki açıklaması olabilir; Ya işleri başından aşkın gereksiz bir vakit ve nakit kaybı olarak görüyorlar, Ya da büyük bir öngörüsüzlük...

10. ertunk

Sanırım önyargılı davrandım. Bu markayı gördüm küçük sayılacak bir stantta ürünler yığılmıştı ve ziyaretçi yoğunluğu vardı. Görevlinin bir müşteriye kasetli wc için 2750 civarında bir rakam telaffuz ettiğini duyunca thetford daha ekonomik dedim içimden. Görüşmeden ve kart almadan ayrıldığım için...
  11. ertunk

Krizler fırsattır. Fırsatı kazanca dönüştürmek ise beceridir. Gerek yat gerek karavan sektörü altın çağını yaşarken sektörün böylesi fuarı ıskalamasının iki açıklaması olabilir; Ya işleri başından aşkın gereksiz bir vakit ve nakit kaybı olarak görüyorlar, Ya da büyük bir öngörüsüzlük...

12. ertunk

https://www.haberler.com/son-dakika-haber-kdk-karavan-muayene-surelerinin-yeniden-14056223-haberi/
  13. ertunk

Bu Gün Kalan Ömrümün Ilk Günü

banyo ölçüsü nedir 80*100 gibi görünüyor
  14. ertunk

Yerliler aylarca ilanda duruyor tespitinize bir örnek ekteki ilan. Favoriye ekleniş tarihi Mayıs 2020 fiyat 57,500. Sahibi öylesine içselleştirmişki satmaya bir türlü eli varmıyor fiyat hareketinden anlaşıldığı kadarıyla. Şubat 2021 günvellenmiş indirilmiş fiyat 76.000

15. ertunk

Sorunu doğru tespit edip yazmışsınız zaten; Arz talep dengesizliği. Bu ekonomik dengeleri bozmakla kalmıyor beraberinde farklı dengesizliklere de yol açıyor. Pandemi iş ve yaşam düzenini kökten değişime zorluyor. Mekansal kavramlar alt üst olmuş durumda. Evden çalışma modeline geçiş konut...
  16. ertunk

Römork'dan Karavan Yasal Olarak Yapılır Mı ?

Bu yazdıklarınızın konu başlığı ile ilgisini kuramadım. Algı sorunum var kabul ettim. Teşekkür ederim ışık oldunuz.
  17. ertunk

Bu konu başlığı altında tüm yazdıklarımı okursanız konuyu ve ne anlatmak istediğimi net olarak anlarsınız. Trafik mevzuatı ayrı, Belediye mevzuatı ayrı, imar mevzuatı ayrı, tarım mevzuatı ayrı, medeni kanun ayrı. Konuyu tek mevzuat altında incelerseniz hataya düşersiniz. Gene konu başlığı...

18. ertunk

Siz K belgesinin nasıl çıktığını bilmiyorsunuz. O2 belgesini tescil belgesi sanıyorsunuz. Yazdığınız gibi trafiğe tescilli bir arabanız varsa diyorsunyz ya işte o dediğiniz ruhsattır. Ruhsatlı aracınızla römorkta bir yük ile trafiğe çıkmak için K belgesi şarttır. Bu şekilde mevzuata uygun...
  19. ertunk

Sanırım anlamamışsınız! Yukarıda detaylı yazdığım açıklamalara dönüp tekrar incelerseniz konuyu kafanızda netleştirebilirsiniz. Tarım arazilerinin bölünmesi hususundaki düşüncelerinize bakanlık katılmıyor. Bu nedenle 5 dönüm kuralını uyguluyor. Hobi bahçesi cinliği ile mevzuatı dolanan cin...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri