Arama sonuçlarınız

1. ertunk

Karavan Camı Için Yardım....

www.unotecnica.net/kategori/karavan-cam-setleri uzakdoğu menşeili kaliteli ürünler. Ayrıca Ankara'da yerli üretici bir firma var adını hatırlamıyorum ürünleri güzel

2. ertunk

Karavan Tonajları, Avrupa Standartları

Kasasız Ducato kamyonet 1865 kg İstiap 3500 kg Yönetmelik toleransı 3500 x 3.75% = 131.25 kg + 500 kg = 631.25 kg 3500 + 631.25 = 4131.25 kg toleranslı max ağırlık. 4.135.25 Kg max tonaj - 1865 kg boş araç ağırlığı = 2.270,00 kg yükleme yapabilirsiniz. Bu TC yönetmeliğine göre toleranslı...
  3. ertunk

www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2012/11/20121108-7.htm Yurtiçi uygulamada bu bilgi sizin için önemli. Yurtdışındaki sıkıntıya gelince, dövizin geldiği duruma baktığımızda mali açıdan ciddi sıkıntı olabilme ihtimali yüksek. Tonaja gelirsek tescilli istiap hadleri aşılmadıkça sorun yaşamazsınız...

4. ertunk

Aracın ruhsatında yazan "istiap haddi" aracın şoför, yakıt, yük ve araç ağırlığı dahil azami ağırlığını kapsar. Ruhsatta aracın boş ağırlığı da belirtilir. Aradaki fark üstüne ekleyebileceğiniz ağırlıktır. Limit ağırlıktayken tartıya kokpitte şoför haricinde kimse olmaması varsa indirilip...

5. ertunk

Böyle Mi Olmalı?

Nazım “ Dörtnala gelip Uzak Asya'dan Akdeniz'e bir kısrak başı gibi uzanan bu memleket, bizim” Dizesinde; Bozkıra çevirip tükete tükete geldiğin Anadolu yarımadasından öteye gidiş yok buraları da tüketme sahip çık demekte anlayana. Konar göçerlik genlerine işlemiş toplum bulduğu her güzelliği...

6. ertunk

Branda Sabitleme

Branda vb malzemeleri pratik germeye yarayan basit çözümler. www.e-yelken.com/u809/teknede-pratik-cozumler/tente-gergsi-agir-kumas.html www.e-yelken.com/u808/yat/pratik-cozumler/tente-gergisi-hafif-kumas.html
  7. ertunk

Yat Tuvaletcilerine Hayırlı Olsun, Ilk Yasak Marmaris'ten

Merhum Sadun Boro'nun betimlemesiydi, yeri geldiğinde ben de sık kullanırım; Dolusunu taşıyan boşunu da taşır. "sözde denizci" olduğunu sanan ve atıklarını taşımak yerine uygunsuz alanlara hatta denize boca edenler için söylerdi. Bu kitle ki daha bir eğitimli, görgülü, saygılı, çevreci...
  8. ertunk

Karavanımı Tekrar Yaparsam Yapmayacaklarım

Paslanmaz konusundaki çekincelerinizde haklısınız. Bilindiği üzere her paslanmaz her likidin muhafazasına uygun değil. Su ve süt benzeri içecekler için farklı, asitler için farklı paslanmaz kullanılıyor. Her ne kadar kapalı bir sistem düşünüyor olsam da bu değerli uyarınızı dikkate alacağım...

9. ertunk

çok pratiksiniz. Benzer soğuk uygulamayı evde biz de termosa buz doldurup su koyup tüm gün serin su ihtiyacımızı karşılıyoruz. Benim amacım karavanda damacana ya da 5-10 Lt yedekli pet şişeler taşımak yerine ölü alanda içme suyu depolayıp ayak altında yer kaplamasını ortadan kaldırmak amaçlı...

10. ertunk

Uyarı için teşekkür. Sanırım silecek pompası test etsem iyi olacak. Sadece içme suyu için kullanmayı planladığım için sorun yaşatmaz diye düşünmüştüm
  11. ertunk

Ben temiz su sistemimde hidrofor + genleşme tankı + basınç regülatörü ve filtre kullanacağım. Mobilya planlamasında uygun bir ölü alan boşluğuna (şimdilik yatağa çıkış merdiven altı mesela) 20-30 lt hacminde paslanmazdan bir içme suyu deposu koyacağım. Depoya ekte resmini koyduğum elektrikli...

12. ertunk

Kendim Mi Yapsam Hazır Mı Alsam

750 Kg altı bir karavan hedeflenmeli. Şase mutlaka O1 belgeli olmalı. Tercih ALKO hazır şase. Estetik kaygı yoksa dış konstrüksüyonu 18 mm komposit levha üzerine CTP laminasyon uygulanmış levha kullanın (bal peteği) Bu hem hafiflik hem de mukavemet sağlar. Tabii izolasyonu da iyidir. Birleşim...
  13. ertunk

Merhum Sadun Boro'nun sık kullandığı bir deyişti "iyi denizci kötü havada limandaki barda içkisini yudumlayandır" derdi ☺️

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri