Arama sonuçlarınız

1. emirem

Kendi Çekme Karavanını Yapanlar-Mnt Tent Trailer- emirem

Ynt: Kendi Çekme Karavanını Yapanlar-Mnt Tent Trailer- emirem çatıya devam

2. emirem

Ynt: Kendi Çekme Karavanını Yapanlar-Mnt Tent Trailer- emirem çatıyı yapıyoruz
  3. emirem

Ynt: Kendi Çekme Karavanını Yapanlar-Mnt Tent Trailer- emirem denge ayakları

4. emirem

Ynt: Kendi Çekme Karavanını Yapanlar-Mnt Tent Trailer- emirem teşekkürler metin abi taşıyıcı kısmı yaparken sağlamlıktan taviz vermemeye çalıştık artık daha hafif malzemelerle devam edeceğim. şu an için 275 kg olmalı önümüzdeki hafta tartacağım. toplamda 750 kg geçmemeye uğraşıyorum.selamlar
  5. emirem

Ynt: Kendi Çekme Karavanını Yapanlar-Mnt Tent Trailer- emirem rıfat bey(abi) teşekkürler

6. emirem

Ynt: Kendi Çekme Karavanını Yapanlar-Mnt Tent Trailer- emirem teşekkürler şahin bey teşekkürler isa bey amotisörler hakkında ne yazıkki haklısınız örjinal olanından aldık dikey yerleştiremeyince yatay yaptık .bıraz alçak oldu 100 kg ağırlıkla(ben )deneyince çalışıyor ama tamamen bitince...

7. emirem

Kendi Karavanını Kendin Yap (dedicated)

kolay gelsin iyi gidiyorsunuz ağırlık konusunda bende endişe taşıyorum benzer malzemeler kullanıyoruz karavan ebatlarını merak ettim. selamlar
  8. emirem

Ynt: Kendi Çekme Karavanını Yapanlar-Mnt Tent Trailer- emirem devam
  9. emirem

Ynt: Kendi Çekme Karavanını Yapanlar-Mnt Tent Trailer- emirem bügün yan dikmeleri üst kabine göre yeniden gönyeye aldık sabitledik zemin yan çıkmalarını yaptık.

10. emirem

Ynt: Kendi Çekme Karavanını Yapanlar-Mnt Tent Trailer- emirem teşekkürler ms ceylan teşekkürler burak bey.

11. emirem

Ynt: Kendi Çekme Karavanını Yapanlar-Mnt Tent Trailer- emirem bülent bey onları başlamadan üzün süre inceledim. karavancı arkadaşların kullanımdaki tecrübelerinden ve yapım aşamalarından yararlanmak maksadım. sizin kimyasallarla ilgili yönlendirmeleriniz gibi.yapıştırıcılarla ilgili verdiğiniz...
  12. emirem

Kendi Karavanını Yapanlar; Off-road,Raodhopper (Arif Hüküm)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Off-road,Raodhopper (Arif Hüküm) siz noktayı koyunca bende tebrik etmek istedim. elinize emeğinize sağlık .baştan sona her şey çok güzel olmuş özellikle su deponuz aklımı aldı .saygılar selamlar.

13. emirem

Ynt: Kendi Çekme Karavanını Yapanlar-Mnt Tent Trailer- emirem yusuf bey teşekkürler sizlerin yaptıklarından öğrenerek yapıyoruz.kaynakların çoğunu bayram usta yapıyor .benim çalışma arkadaşım bu işte beraberiz. o sağlamlıktan yana ben estetikten birbirimizi dengeliyoruz .sürekli araştırıyorum...
  14. emirem

Ynt: Kendi Çekme Karavanını Yapanlar-Mnt Tent Trailer- emirem
  15. emirem

Ynt: Kendi Çekme Karavanını Yapanlar-Mnt Tent Trailer- emirem amatisör küpelerini yaptık montajladık şası üzerine çıkıp hoplayarak (!) test ettik süspansiyon tamam.

16. emirem

Ynt: Kendi Çekme Karavanını Yapanlar-Mnt Tent Trailer- emirem teşekkürler satılmış bey
  17. emirem

Ynt: Kendi Çekme Karavanını Yapanlar-Mnt Tent Trailer- emirem yerleşim planında değişiklik yaptım.yanlara doğru açılan yatakları. yana ve arkaya aldım.kapı arkadan sağ yana geldi daha kullanışlı oldu gibi projeci arkadaşlardan fikir bekliyorum selamlar.
  18. emirem

Ynt: Kendi Çekme Karavanını Yapanlar-Mnt Tent Trailer- emirem boya yapmadım bülent bey profil aksamını bitirince komple yapacağım.

19. emirem

Ynt: Kendi Çekme Karavanını Yapanlar-Mnt Tent Trailer- emirem bülent by merhaba mahcup ediyorsunuz sayenizde kimyasalları öğrendiğimiz yetiyor önemli kaynak işlerini yaptık sayılır çnko sprey için geç kalmışız .kuru yağlama yapan kimyasalı benim için üretmişler herhalde teşekürler selamlar.
  20. emirem

Kendi Karavanını Kendin Yap (dedicated)

hayırlı olsun kolay gelsin

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal