Arama sonuçlarınız

1. yugun

Yatak Şişirmek İçin Pompa Tavsiyesi

Fazla yer kaplamayan manuel pompalarda yatağı şişirmek uzayabiliyor. Ben birçok pompa tercihinden sonra en iyi tercih olarak çift tarafa da çalışan double quick pompayı en iyi tercihim olarak buldum ve kullanmıştım zamanında. Ama oldukça büyük bir yer kaplar motosiklette. Ben motosikletle...

2. yugun

Çekme Karavan Alacaklara Tavsiyeler

Zira tüplü şofbenler de kışın içinde su kalırsa patlayabilir eşanşörleri... Bana göre en iyisi duş konusunu başka yerlerde, kampın imkanlarıyla halletmek bence en uygun seçenek.
  3. yugun

Ancak düşük hacimli termosifonlar karavanın su sistemi buna müsaitse iyi bir çözüm oluşturur. Ama bunları da kışın donmasın diye boşaltmak lazım. Karavanda duş olayına en güzel çözüm ocak üzerinde su ısıtmak bana göre ve sünger banyosu gibi seçenekleri kullanabilmek iyi bir çözüm verebilir.

4. yugun

Ani su ısıtan modellerin üçüncü kademesini normalde elektrik aldığımız normal kalınlıktaki kablolarla kullanmak sıkıntılı olur. Gazlı şofben tercih etmek daha sağlıklı. Sürekli ikinci kademe kışın yeterli gelmeyebilir.
  5. yugun

2024'teki Gezilerimiz Ve Yaşam Güncemiz... Güçlü, The Kampervan Geziler Ve Yaşam...

Bugün Güçlü ile Bakap projesini gezmeye gittik ama çok büyük ve ıssız olduğunu görüp geri döndük.

6. yugun

2024'teki Gezilerimiz Ve Yaşam Güncemiz... Güçlü, The Kampervan Geziler Ve Yaşam...

Karavanımı da özgürce yaptım, Kamplarımı da... Çok da güzel yaptım. Helal olsun bana... Hayatım başarılarla dolu...

7. yugun

Hayatım boyunca özgür hayatımı dilediğim gibi yaşadım. İftiracı şerefsizlerle de bir halt yapamadılar bana....
  8. yugun

Evimde özgürce şarabımı içmece...
  9. yugun

Bugün yine Güçlü'mle Gölbaşı sokaklarında gezdim, iş hallettim. Bugün hastaneye gidip kendime ilaç yazdırdım sonra da eczaneden ilaçlarımı aldım.

10. yugun

Bu sağlam ahşap tabureyi internetten 300 liraya aldım. Aynı zamanda katlanıp çok az yer kaplıyor arabada...

11. yugun

Düğün çıkışı kampçı kamyonetim Güçlü'ye atlayıp evime geldim. Çok güzel bir düğündü Allah'ta gençlere mutluluklar nasip etsin.

12. yugun

İstediğim Gibi Olurum, Dilediğim Gibi Yaşarım... Kime Ne Kardaşım?

Özgür hayatımı dilediğim gibi özgürce yaşadım valla, Hiç de pişman olmadım. Niye pişman olayım... Hala da özgür yaşıyorum çatlasınlar da patlasınlar bazıları...
  13. yugun

Biz kendi hakkımızı kullandık... Şimdi mutlu bir yuva kurma sırası gençlerde...
  14. yugun

Buğrahan ve Berre'nin düğün davetindeyiz... (Yeğenim evleniyor!)

15. yugun

Yeni̇ Oyuncağim Suzuki̇ Jimny

Daha küçük bir çocuktum. Babamın çalıştığı fabrikanın bir Samuraisi vardı. Babam haftasonları bazen beni esnaf ziyaretlerinde yanına alırdı. O ufaklıkla, babamla birlikte Keles'e gitmiştik. O zaman için yeni ve güzel bir araçtı. İlk defa bir arazi aracına o zaman binmiştim. Benim için çok özel...
  16. yugun

Kampçı Kamyonetim Güçlü Ve Ben.

Arkadaşlar, Daha büyük aracın getirileri de var, götürüleri de olacaktır. Bizim de kesemize uyan çözümler Çekme Karavanımız ve Kampçı kamyonetimizin birlikteliğidir şimdilik. Böyle gezmeye tam gaz devam...
  17. yugun

Bugün Güçlü'mle biraz şöförlük yapacağız... Sacide ablam bir aile büyüğümüz, Düğün için Muğla'dan geldi. Düğün öncesi Güçlü ile onu alıp, Oradan düğüne geçeceğim. Kampçı kamyonetim Güçlü, Yine önemli bir görev üstlenecek...

18. yugun

25.000 Mesaj, 25000 Soluk!...

Çok teşekkürler, İnşallah!...
  19. yugun

Dost Olmak...

Biz şartsız şurtsuz, Amasız fakatsız dostuz. Kıymetimizi bilene...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri