Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Fazla yer kaplamayan manuel pompalarda yatağı şişirmek uzayabiliyor. Ben birçok pompa tercihinden sonra en iyi tercih olarak çift tarafa da çalışan double quick pompayı en iyi tercihim olarak buldum ve kullanmıştım zamanında. Ama oldukça büyük bir yer kaplar motosiklette. Ben motosikletle...
Zira tüplü şofbenler de kışın içinde su kalırsa patlayabilir eşanşörleri... Bana göre en iyisi duş konusunu başka yerlerde, kampın imkanlarıyla halletmek bence en uygun seçenek.
Ancak düşük hacimli termosifonlar karavanın su sistemi buna müsaitse iyi bir çözüm oluşturur. Ama bunları da kışın donmasın diye boşaltmak lazım. Karavanda duş olayına en güzel çözüm ocak üzerinde su ısıtmak bana göre ve sünger banyosu gibi seçenekleri kullanabilmek iyi bir çözüm verebilir.
Ani su ısıtan modellerin üçüncü kademesini normalde elektrik aldığımız normal kalınlıktaki kablolarla kullanmak sıkıntılı olur. Gazlı şofben tercih etmek daha sağlıklı. Sürekli ikinci kademe kışın yeterli gelmeyebilir.
Özgür hayatımı dilediğim gibi özgürce yaşadım valla, Hiç de pişman olmadım. Niye pişman olayım... Hala da özgür yaşıyorum çatlasınlar da patlasınlar bazıları...
Daha küçük bir çocuktum. Babamın çalıştığı fabrikanın bir Samuraisi vardı. Babam haftasonları bazen beni esnaf ziyaretlerinde yanına alırdı. O ufaklıkla, babamla birlikte Keles'e gitmiştik. O zaman için yeni ve güzel bir araçtı. İlk defa bir arazi aracına o zaman binmiştim. Benim için çok özel...
Arkadaşlar,
Daha büyük aracın getirileri de var, götürüleri de olacaktır. Bizim de kesemize uyan çözümler Çekme Karavanımız ve Kampçı kamyonetimizin birlikteliğidir şimdilik.
Böyle gezmeye tam gaz devam...
Bugün Güçlü'mle biraz şöförlük yapacağız...
Sacide ablam bir aile büyüğümüz,
Düğün için Muğla'dan geldi.
Düğün öncesi Güçlü ile onu alıp,
Oradan düğüne geçeceğim.
Kampçı kamyonetim Güçlü,
Yine önemli bir görev üstlenecek...