Arama sonuçlarınız

1. AKMühendis

Dalgıç Pompa / Hidrofor Karşılaştırması

Merhaba. Ben de tam aradığım debi ve Hm i bulamadım, arayışım devam ediyor. Enson, Ender Bey in güneyde kullandığını öğrendiğim, 12V araç cam fıskiye moturundan aldım. Güney in elektrikçisi ile görüştüm. Banyo için 1 tane, mutfak için 1 tane bağladığını söyledi. Basit bir kovaya 2 montaj deliği...

2. AKMühendis

Çekme Karavan Fi̇yatlari Uçtu ..!!!

Sarı sitede her şehirden satılık NK ilanları var..

3. AKMühendis

Erba 3.75 Karavan

Çok ağır değil..... 740 Kg. ! :p :confused: :mad: (Çarpı 2)
  4. AKMühendis

Üfürülen fiyatlar ne yazık ki bi rmüdet sonra gerçek oluyor ! Öyle veya böyle satılıyor.. Makul fiyatta kalanlar da, ne yazık ki 6-12 aylık sıra yazıyor. Bak: Güney - ErBa

5. AKMühendis

750 Kg Altı Çekme Karavan Yapımı

Merhaba. Sonuç neye vardı?

6. AKMühendis

Hangi Karavan? Wiensberg 480 Qdk Mı Dethleffs 525 Kr Mi?

Geç dikkatimi çeken bir mesaj oldu. Ne aldıysanız hayırlı olsun. Ben, Wiensberg 480 QDK yı çok beğeniyorum. Onun benzerini kendim imal ettim. 472 QDK TM :)
  7. AKMühendis

4.80 m - 680 Kg. lık Hafif Çekme Karavan Yapıyorum (İnşallah.. :) )

Gençliğimden :yum: dolayı artık pek gezemiyorum. Bu nedenle bu mükemmel kullanışlı karavanı satmaya karar verdim. TEKLİFLERİ bekliyorum. DM den yazabilirsiniz.
  8. AKMühendis

Gerek üreticilerin bazıları ve özellikle de karavan sahipleri fiyatları komik derecede abarttılar.. Evvel Allah fırsatçılıkta üstümüze yok.. Sarı sitede komik rakamlar var...

9. AKMühendis

Yerli Çekme Karavan Üreticilerine Eleştiriler

Merhaba. Karavancılık, hele çekme karavancılık çok zevklidir. İyi gezilerde kullanırsınız inşallah. Yalnız çekme karavanda epey tecrübeli bir abiniz olarak, şunu önereceğim. Eğer imkanınız varsa; fiyat farkı çok değilse SMART 4.06 alın. Bence, bu tercih değişimi, sonradan oluşabilecek bazı "...

10. AKMühendis

Aranıza NK karavan ritim mod.ile yeni katildim

Merhaba. Geçen ay Nazmi ustanın fabrikasına gittim. Artık o eski yol ustü bir apartman altındaki sığıntı dükkanda değil. İçerlerde bir yerde gerçekten bir fabrika kurmuş. O eski alay konusu NK üretimle hiç ilgisi yok yeni üretimlerin. Alıp kullanmadım ama şöyle söyliyeyim, çok sağlam ve...

11. AKMühendis

Her Yönü Ile Güney Karavan ..gerçek 01 Belgelİ-750 Kg.

Hiç bir dezavantajı olmaz. Ender Bey yıllardır kendi şsilerini kendisi imal eder.
  12. AKMühendis

Her Yönü Ile Güney Karavan ..gerçek 01 Belgelİ-750 Kg.

Ender Bey kardeşimiz ve yerine geçen kızı hanımefendi, her zaman takdir ettiğim açık sözlü dürüst üretcici vasfını her zaman korudular. Sağlık ve başarılar diliyorum.
  13. AKMühendis

Çekme Karavan Satma Hi̇kayeleri̇... :) Kesin Doğrudur ..

" aliciya hayirli olsun gel gör tak git ev alacağım için satiyorum "

14. AKMühendis

Harika bir gırgır olmuş. Gülümsettin, sağol.
  15. AKMühendis

Bu da var : " Firmamız tarafından garanti vardır ." Alla Alla...!! Adam garantisini de vermiş.. Daha ne istiyorsunuz..! :mad: ..... 🙃😇😜
  16. AKMühendis

Türkiye'de Avrupa Standartlarında Karavan İmalatı

Çok nostaljik bir kamyon ve de karavan.. Bu tip eski ürünler bakmak beni sevindiriyor..

17. AKMühendis

Yerli Çekme Karavan Üreticileri

İlginç... Demek bu üretim titiz insan için pek de uygun değil.. Anlaşıldığı kadarı ile epey uğraşmışsınız. Temenni ederim zahmetinizin sonucunu almışsınızdır. İyi günlerde kullanın.
  18. AKMühendis

Yaşam Aküsü Tercihi Ve Temini

Gayet uygundur. O ikaz bütün aküler için yapılır,fazla çekinmeyin. Yalnız akünüzüyerleştirdiğiniz yer baza altı, dolap altı gibi bir yer olsun. Karavanda orta yerde akü olmaz. Aküyü koyduğunuz bölmeye de en az 15x15 cm ebatlı bir menfez koyun. Outdo iyi bir marka..

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,521
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri