Teşekkürler bende sipariş ettim.Şohbenin fotoğrafını ve ölçülerini ekliyorum
En:27 cm
Boy:43 cm
Kalınlık ;11 cm
Teşekkürler bende sipariş ettim.Şohbenin fotoğrafını ve ölçülerini ekliyorum
En:27 cm
Boy:43 cm
Kalınlık ;11 cm
Portatif veya kaseti dıştan alınan ama mutlaka kasetli tuvalet...
Benim için çekme karavanda bu böyle...
Şofbenim nihayet ulaştı bu sorunu da çözmüş olduk sayenizde. Bunun üzerinde iki tane en büyük boy yuvarlak pil girişi görüyorum ama 1,5x2=3 voltla besleniyor olamaz değil mi? Minimum 6 voltluk olmalı diye düşünüyorum ama 3 voltluk kalın tip kalem pil var mı?Merhaba macarator tuvalet dediğiniz gibi sıkıntı tuvalet deposu ne kadar büyürse koku ve temizliği daha zor olacaktır ayrıca bosaltmak için bulunduğunuz alanı terk etmeniz gerekecektir herhangi bir tuvalete boşaltma şansınız olmayacağından doğaya bırakacaksınız ki buda çevre kirliliği demek bence hiç düşünmeyin portatif tuvalet şu an için en iyi seçenek sohben buradaki sohbenler gibi değil daha küçük ve kompakt bir yapısı var sağ tarafta kademeli olan bir yer var oraya düz bir sunta monteleyip üstüne sohbeni sabitlemeyi düşünüyorum yakından görme şansım olmadı ben gittiğimde 3.75 hiç yoktu ve imalattada 5.25 vardı video ve fotoğraflardan gördüğüm kadarı ile alan yeterli lumboz yanına montajı yapılabilir ve kısa bir boru ile dışarı çıkış olacak şekilde dışarıdan şapkalı bir başlıkla tahliye sağlanabilir hiç olmadı öndeki bagaj bölümüne monte edilebilir malzemelerim hazır karavanı bekliyorum montaj için taharet işi sanırım yanımızda su bulundurmak olarak çözülecek sohbenin resmini yarın paylaşırım ölçüleri ile birlikte link alt tarafta daha deneme şansım olmadı
TRY 285.20 20%OFF | 2020 yeni Ce baca tipi 100% kalite 6L LGP anında sıcak SU ISITICI propan paslanmaz Tankless yıkama duş kazanı
Merhaba hayırlı olsun çabuk gelmiş ben testini yaptım 6 volt değil 1.5 volt D tip büyük 2 adet pil ile çalışıyor fan yok içinde sadece ateşleme için kullaniyor ateşleme sırasında alttaki kırmızı LED yanıyor sonra sönüyor sohbende sıkıntı yok yalnız iç malzeme çok ince aşırı sıcak çalıştırmamaya özen gösterin sanki çok sıcak kullanımda dağılacak gibi bir his veriyor iyi günlerde kullanınŞofbenim nihayet ulaştı bu sorunu da çözmüş olduk sayenizde. Bunun üzerinde iki tane en büyük boy yuvarlak pil girişi görüyorum ama 1,5x2=3 voltla besleniyor olamaz değil mi? Minimum 6 voltluk olmalı diye düşünüyorum ama 3 voltluk kalın tip kalem pil var mı?
Teşekkür ederim. tam düşündüğüm gibi acaba bi tamirciye gidip elden geçirtsem mi diye düşünüyordum bendeMerhaba hayırlı olsun çabuk gelmiş ben testini yaptım 6 volt değil 1.5 volt D tip büyük 2 adet pil ile çalışıyor fan yok içinde sadece ateşleme için kullaniyor ateşleme sırasında alttaki kırmızı LED yanıyor sonra sönüyor sohbende sıkıntı yok yalnız iç malzeme çok ince aşırı sıcak çalıştırmamaya özen gösterin sanki çok sıcak kullanımda dağılacak gibi bir his veriyor iyi günlerde kullanın
Merhaba,Merhaba 6 aylık bakınmalardan sonra bende erba 3.75 siparişi verdim fiyat olarak uygun olması güneş paneli dahil ranzasiz olması ve içinin ferah görünmesi en önemlisi banyonun geniş olması ile dikkatimi çekmişti Nisan teslim tarihi verdiler seneye İnşallah gezilerimize başlayacağız standart donanım olarak telefonla sipariş geçtim fakat teslim tarihine yakın opsiyonları konuşacağız aklımda aküyü çift yaptırmak var.Distan kasetli tuvalet isterim bütçe durumuna göre ilerleyen zamanlarda düşüneceğim vabesto 4500 fiyatı şu an erba ya yaptirabileceklerim bunlar teslimden sonra 1000 watt tam sinus invertor gazlı sohben ve alko stabilizatorlu çeki demiri takacağım (onlar knot takiyormus) gazlı sohben seçeneği olsa süper olacakti kamping karavanciligi dusunmedigim için elektrikli sohben bana uymaz umarım güzel gezilerimiz ve gezi dostlarımız olur
5.25 Salon salomanje karavan. Çok hoşuma gidiyor ama bazı dezavantajları da var tabii. Özellikle ehliyet, plaka ve her yıl muayene istemesi bir dezavantaj. Yine de ilerleyen yıllarda bir de bakmışım ki 5.25'e terfi etmişim. Olur ki olur...Erba kendini kanıtlamış bir karavan firmasıdır
Daha önce Erba 5.25 kullandım
Gayet sağlam görünüyordu,alt yapısının yeterli olduğunu düşünüyorum,Tente'yi sonradan kendiniz alıp taktırın bence
Off road araçları için tente satan yerler var, ölçüye göre yapıyorlar ve çokda pahalı değil
Çok ağır,5.25 Salon salomanje karavan. Çok hoşuma gidiyor ama bazı dezavantajları da var tabii. Özellikle ehliyet, plaka ve her yıl muayene istemesi bir dezavantaj. Yine de ilerleyen yıllarda bir de bakmışım ki 5.25'e terfi etmişim. Olur ki olur...
Lazım. Tek kişi ile arabaya koşmak zor olabiliyormuş bir de... Mover lazım. en aşağı on lira masraf.. Gerek yok nerede basit çözümler orada biz olalım en iyisi...Çok ağır,
5.25 ile gezmek için ağır,4x4,dizel 2.0 bir araç lazım
Çok ağır değil..... 740 Kg. ! (Çarpı 2)Lazım. Tek kişi ile arabaya koşmak zor olabiliyormuş bir de... Mover lazım. en aşağı on lira masraf.. Gerek yok nerede basit çözümler orada biz olalım en iyisi...