Arama sonuçlarınız

1. yorukibrahim

Ahşap ile İlgili Teknikler

Ynt: Ahşap ile İlgili Teknikler Çok teşekkür ederim levent bey bu hafta sanırım bir tabaka alıp 2 tane koltuk çıkaracağım resimlerini eklerim mutlaka umarım beğenirsiniz :D

2. yorukibrahim

Ynt: Ahşap ile İlgili Teknikler Levent bey yanıt verdiğiniz için çok teşekkürler, en olarak 75 cm biraz fazla oluyor bizim mekan için bu şekilde nerdeyse karşılıklı iki takımda bir koltuk kadar bir kaybımız olur. Acaba 60 cm uygun olmaz mı? Mesela resimde gösterdiğim koltukların eni 60 cm...
  3. yorukibrahim

Ynt: Ahşap ile İlgili Teknikler Levent bey projemi çizdim elimden geldiği kadar :) bi bakabilir misiniz yanlış bir yer var mı? bir tek resimde mavi olarak görünen sırt kısmının ölçüsünden tam emin olamadım sanırım o kısmı en son kestieceğim. Tekrar teşekkürler...

4. yorukibrahim

Ynt: Ahşap ile İlgili Teknikler http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/227314_8305338005_556633005_332999_349_n.jpg bunlar şu andaki oturma gruplarımız sağ taraftakilerin hemen hemen benzerini ama biraz daha ufağını yapmayı düşünüyorum. daha henüz proje çizmedim çizip size de...
  5. yorukibrahim

Ynt: Ahşap ile İlgili Teknikler Levent bey ben bir cafe sahibiyim kendi oturma takımlarımı kendim yapmak istiyorum, 110 cm boyunda ve 50 cm oturma alanına sahip olacak bu takımlar sırt kısmını da 60 cm yüksekli civarında yapmak istiyorum. Öncelikle sormak istediğim mdf lam mi kullanmalıyım...

6. yorukibrahim

Ynt: Ahşap ile İlgili Teknikler Levent bey ve başlığa katkıda bulunan tüm dostlara teşekkürler, harika bir başlık olmuş baştan sona ezberledim diyebilirim :D Sormak istediğim sorular oldukça sizi rahatsız etmeyi planlıyorum :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,652
Kayıtlı Üye Sayımız
166,518
Kaydolan Son Üyemiz
panelhizmetleri123

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri