Arama sonuçlarınız

1. forester

Tentipi Çadır, Kurulum Ve Kullanım ( 5 Mevsim )

Ülkemizde de güzel ve benzer çadır üretici var artık tavsiye ederim TANUS ÇADIR YAPI | KAMP ÇADIRLAR
  2. forester

Kampta Tamirat / Kendin Yap Işleri

Evinizi kirletmek istemediğiniz gibi kamp yaptığınız yerin de kirlenmemesini istemez misiniz?

3. forester

Ranger 3. Köprü Zorunluluğu

Bayar28 ve Suleyman Cirit cevaplarınız için teşekkür ederim. Sanırım soruyu yanlış sormuşum. Aslında şu an kullanmakta olduğum Ranger'in 2. köprüyü kullanmakla ilgili bir sorunu yok. Yeni modellerinden almak istiyorum, o sebeptendir ki hangi yıldan sonrakiler 2. köprüyü kullanıyor bilmek...
  4. forester

Ranger 3. Köprü Zorunluluğu

3200 mm den fazla aks aralığı olan araçlar Fatih Sultan Mehmet Köprüsünden geçemiyormuş ve 3. Köprüden geçmeleri zorunluymuş. 2004 model olan Ford Ranger aracımda böyle bir sorunum yok (umarım), ama yeni Ranger’ların aks aralığı 3220 mm miş ve 20 mm fazlalık sebebiyle d 3. köprüyü kullanma...

5. forester

El Tipi Gps

Evet, el tipi GPS ler bu iş için, ayrıca akıllı telefonlarda da buna benzer uygulamalar var ama piliniz çabuk bitirebilir, o yüzden sıkça doğaya çıkacaksanız el tipi gps ler çok faydalı olur

6. forester

Rubicon 2.8 Crd Paylaşım

6 ay içinde alışırsınız, ya da ben alıştım. Şehir dışına hız sabitleyici veya ECO modunda en iyi 10 litre ile 100 km gidebildim. Şehir içindekini kontrol bile etmiyorum artık. En son hesapladığımda 12 litre civarındaydı. Keyfini sürün bence
  7. forester

Daihatsu Feroza Teknik Yardım

Ynt: Daihatsu Feroza Teknik Yardım Emel Hanım, Büyük ihtimalle Salih Beyin önereceği, benimde Feroza'm varken tanıştığım Feroza'dan sonraki araçlarımı da götürdüğüm, Feroza konusunda çok deneyimli Rıdvan Ustadır. Yeri İstanbul'da Metris Cezaevi karşısında. Servisin adı Sergen Oto...
  8. forester

Feroza'cılar Serbest Muhabbet Köşesi

Ynt: Feroza'cılar Serbest Muhabbet Köşesi En sonuncusu yaklaşık 16 sene önce üretilmiş arabanın parçasını hala garantiden değiştiriyorsa Daihatsu, kendilerini tebrik ediyorum, helal olsun

9. forester

Kamp Ocağı Seçimi

Doğukan Bey, Ocak güzel gözüküyor, umarım çok memnun kalırsınız. Daha önce bu sitede okumuştum yurt dışından kargo ile bıçak getirtmek diğerleri kadar kolay olmuyormuş, bıçakla ilgili özel bir mevzuat varmış Emniyetten izin alınması gerekiyormuş, isterseniz bir okuyun derim...

10. forester

Evet, içinden aydınlatmalıydı, farlarla birlikte yanıyordu.
  11. forester

Sevgili Kemal, Nasılsın? görüşemedik uzun zamandır, bende gelemedim bir türlü Erdek'e. Bu arada Feroza forumu hala iyi takip ediyorum. Benim Feroza'da da eğim göstergesi bozuktu, ayrıca orjinal hareret göstergeside iyi çalışmıyordu. Bende eğim göstergesini, dijital saati ve voltmetreyi söküp...

12. forester

Yeti & Vap

Benim 2004 model Ranger'in taşıt vergisi yıllık 1.449 TL çıkıyor, ama taşıt vergisi o aracın kasko bedelinin %7 sinden daha fazla olamaz diye bir kanun var, Vergi dairesine vereceğiniz bir dilekçeyle daha az ödeyebiliyorsunuz. ben öyle yaptım ve 964 TL ödedim, gene çok ama 485 TL daha az en azından
  13. forester

DİKMEN YAYLASI-KARDÜZ ALTI -PÜRENLİ YOLLARINDA 4 Kişi 2 gün

Ynt: DİKMEN YAYLASI-KARDÜZ ALTI -PÜRENLİ YOLLARINDA 4 Kişi 2 gün İsmail Bey, Güzel gezi olmuş, tebrikler Ersan
  14. forester

Daihatsu Feroza Teknik Yardım

Ynt: Daihatsu Feroza Teknik Yardım Feroza'da ki yağ müşüründe araç şasesiyle irtibatlı bir sviç kontağı bulunmakta, müşürdeki yayın baskısı bu kontağı şaseyle kısa devre yaptırıyor ve gösterge panelindeki lambanın şaseden elektrik devresini tamamlayıp yanmasını sağlıyor. Ne zaman ki motor...

15. forester

Feroza'cılar Biz Kaç Kişiyiz?

Ynt: Feroza'cılar Biz Kaç Kişiyiz? Daihatsu'nun ana servisinin önünde de bu fotografı çektirmiştik
  16. forester

Feroza'cılar Biz Kaç Kişiyiz?

Ynt: Feroza'cılar Biz Kaç Kişiyiz? Biz bir zamanlar buluşmuştuk, çokda eğlenmiştik
  17. forester

Rulmandaki o radyüs çok önemlidir, bazı tamirciler benzer ölçüdeki radyüsü olmayan rulmanı takmak için o rulmanı oturduğu yerdeki radyüsü tornalıyorlar ve aksın yüke bindiğinde çok daha çabuk kesilmesini neden oluyorlar. Aslında bütün tornacıların ve tamircilerin o radyüsün ne kadar önemli...

18. forester

ranger 2006

Ynt: ranger 2006 Güle güle kullanın, 240 TL ile 800 km gitmiş olmanız çok iyi yani kilometrede 0,3 TL Saygılar Ersan
  19. forester

Trekking Gps ve Kml Bilgileri Hakkında

Buraya bir bakın isterseniz http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=287.0 Saygılarımla Ersan

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,652
Kayıtlı Üye Sayımız
166,518
Kaydolan Son Üyemiz
panelhizmetleri123

SON KONULAR

Geri