Arama sonuçlarınız

1. EXCELL1500

1996 - İstanbul-Bodrum Turu (1287 km.)

Ynt: 1996 - İstanbul-bodrum Turu (1287 Km.) belki böyle daha güzel olmuş hepberaber zamanda yolculuk yaptık sanki teşekkürler ve tebrikler...

2. EXCELL1500

Starex kullanıcıları lütfen yardım.

Sevgili arkadaşlar kullanmakta olduğum otomobilim hyundai marka küçük bir araç,son zamanlarda yoculuklarımda ailemle birkikte birlikte gidersem bu araç küçük geliyor,yine aynı markanın suv türü bir versiyonu olan starex almayı düşünüyorum.Fiyatına göre oldukça donanımlı ve rahat bir araç...
  3. EXCELL1500

Hayattan Aldığım 45 Ders!

Ynt: Hayattan Aldığım 45 Ders! harika tecrübeler bayıldım valla...

4. EXCELL1500

DÜNYANIN EN ÖZEL TIRI

Ynt: DÜNYANIN EN ÖZEL TIRI Bu nee bu gerçekmi süpermiş vallahi.Ama köprü ve üst geçitlere takılır gibi duruyor.
  5. EXCELL1500

Sizce hangi 4x4?

Ynt: Sizce hangi 4x4? toyota rav 4 2.0 4 kapı her işinizi görür.

6. EXCELL1500

Kampta Güvenlik (İnsana Karşı)?

Ynt: Kampta Güvenlik (İnsana Karşı)?

7. EXCELL1500

Para Sorun Olmasa Alacağın Off-Road Aracı Hangisi

Ynt: Para Sorun Olmasa Alacağın Off-Road Aracı Hangisi Tartışmasız rubicon 3,0 turbodizel full donanımlı.
  8. EXCELL1500

Kaç kilometre olmuştur

Ynt: Kaç kilometre olmuştur Demekki sanal geziler yapıyoruz gerçekte hiç gezmemişiz, baksanıza konuya bu kadar zamanda cevap bile yazılamamış.
  9. EXCELL1500

Ekonomik Seyahat Yutturmaca mı?

Ynt: Ekonomik Seyahat Yutturmaca mı? Gidecek durumum olursa kendi imkanlarımla giderim ,istediğimi yapar dönerim.Binlerce km lik geziler yaptım hiçbir tur şirketiyle işim olmadı.Adamların okkalı bir kazancı olmasa biç bu işe girerler mi?

10. EXCELL1500

dacia logan mcv nasıldır?

Ynt: dacia logan mcv nasıldır? Valla bizde dacıa logan koltuklu 1,5 turbodizel 65 hp var,yakıtı, kullanımı, genişliği ,performansı çok iyi.Lüks bir araca göre mukayese edilemez ama Türkiye şartlarına çok uyumlu bir araç şu anda 160000 km de sadece yağını suyunu yakıtını koyup biniyoruz.Ciddi...

11. EXCELL1500

MODEL 52 PLAKA 52...

Ynt: MODEL 52 PLAKA 52... Harika.... harika... harika.
  12. EXCELL1500

Çok Yakan ve Eski Araca Yüksek Vergiler Kapıda

Ynt: Çok Yakan ve Eski Araca Yüksek Vergiler Kapıda Aahhh sevgili tempus ah.Birde bu yazdıklarını ilgili kişiler okusada işe yarasa.Konuşuyoruz konuşuyoruz hep geri gidiyoruz, söylüyoruz söylüyoruz yine madur oluyoruz. Adamlar ne yapsakda şunlardan 1 yerine 5 vergi alsak hesabındalar.Nasıl olsa...

13. EXCELL1500

Radar..

Ynt: Radar.. Tv de bir trafik programında bir başkomiserin radarla ilgili söylediklerini aynen aktarıyorum:_radarımız 1750 metre mesafeden 7 ayrı aracın hızını ayrı ayrı ölçebilir.Hem görüntü kaydı yapar, hem hız tespiti yapar.Bilgilerinize....
  14. EXCELL1500

Dünyanın En Tehlikeli Yolları

Ynt: Dünyanın En Tehlikeli Yolları Paylaşım süper ellerinize sağlık birde bu resimlerin dünyanın neresine ait olduğu yazılsaymış keşke.
  15. EXCELL1500

İhtiyaç icadın anasıdır.

Ynt: İhtiyaç icadın anasıdır. Onunla gideceğim yere yaya gitmeyi tercih ederim.Daha az kalori harcarım.

16. EXCELL1500

dürümcü (alıntı)

Ynt: dürümcü (alıntı) Aynen o yazıyı yazan kardeşime katılıyorum.Yüzyıllardır türk gibi güçlü,türk gibi cesur babayiğit insanlar şeklindeki sözler bizler için söylenmedi mi? İri kıyım ve güçlü bir nesli haplarla reçetelerle rejimlerle yok etmeye çalışan zihniyetlerin ürünüdür şimdiki yaşam...
  17. EXCELL1500

Satılık toros :) yok böyle bir komedi

Ynt: Satılık toros :) yok böyle bir komedi Vallahi gülmekten öldüm ellerinize sağlık
  18. EXCELL1500

MTV 2011 yeni zamlar

Ynt: MTV 2011 yeni zamlar Zenginin malına yada kullandıklarına nekadar zam yaparsanız yapın cebinden bir kuruş çıkmaz;hemen fabrikasında ürettiği mala,ithal ettiği ürüne zam yapar yada hizmete zam yapar gene cebinden bir kuruş çıkmaz,olan yine o malı yada hizmeti kullanan garibana olur.

19. EXCELL1500

MTV 2011 yeni zamlar

Ynt: MTV 2011 yeni zamlar Bu ülkede her yıl mart ayında bir önceki yılın vergi rekortmeni falandır felandır gibi şeyler duyarızya siz onlara inanmayın, bu ülkede her yıl tavizsiz bir vergi rekortmeni vardır birinciliği kimselere kaptırmaz.Hadi bilin bakalım kim bu;ben söyleyim neye nekadar zam...
  20. EXCELL1500

En çok bilinen Türk yalanları

Ynt: En çok bilinen Türk yalanları Vallahi harika olmuş anlayana.........

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,652
Kayıtlı Üye Sayımız
166,518
Kaydolan Son Üyemiz
panelhizmetleri123

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri