Sizce hangi 4x4?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yts70 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,920

yts70

Yeni Üye
Yer
Ankara
Web
www.enytasarim.com
Merhaba Arkadaşlar.
Ben 20.000,00 - 25.000,00 Tl fiyat aralığında, hani beeelki 30.000,00 TL'ye kadar bir 4x4 almak istiyorum. Genelde asfalt ancak arada bir de hafif arazi şartlarına da çıkmak istiyorum. Yavaş yavaş Off-Road deneyimi için.
Sizce işletme giderleri makul, çok eski olmayan (1998 'den aşağı da olmasa iyi olur gibi...), yakıtıyla üzmeyecek hangi aracı almalıyım?
CR-V ya da RAV 4 fena görünmüyor gibi...
Herkese sevgiyle...

Etiketler

Ynt: Sizce hangi 4x4?

Hangı model hangı marka olursa olsun, agır devırı olan bır arac alın. Low- hıgh secenegı olması 1 sart.

selamlar. aynı bütçelerle neredeyse 6 aylık araştırmadan sonra Opel Frontera aldım. incelediğim araçlar Jeep GC, RR P38, Mitsubushi Pajero, Defender(eşimin kardeşind var).
Frontera aldım çünkü fazlasıyla konforlu, minunum elektronik, 3200cc vergi avantajlı, özellikle 2001 model ilave vergi avantajı var. ve ufak ufak modifiyeye açık. sadece Suzuki Vitara lara bakmadım siz ona da bakın :smiley:
sonuç çok memnunum inşallah siz d aradığınızı alır dere tepe binerssiniz...

Bak bu bilgi iyi oldu. Low - High ! Teşekkür ederim
Frontera tasarım olarak hep hoşuma gitmiştir. Ancak vergi ve yakıt işi kafamı çok karıştırıyordu. Vergi avantaj dediniz, yakıtına da bakmakta fayda var. Vitara - Frontera şekilleniyor :smiley:
CR-V ve RAV4 beğenen yok sanırım.
Diğer görüşlere açığım arkadaşlar...
Sevgiyle...

Kısa bir araştırmadan sonra, Vitara'ların sorunsuz, yeterli güçte ve uygun işletme giderlerine sahip bir araç olduğu kanısı oluştu bende. Ne dersiniz? Başım ağrımadan kullanabilirmişim gibi geliyor bana.
Bir de yakıtı ve artı ile eksileri konusunda bilgisi olan arkadaşlar bilgilendirebilir mi acaba ?
Sevgiyle...

yts70' Alıntı:
Merhaba Arkadaşlar.
Ben 20.000,00 - 25.000,00 Tl fiyat aralığında, hani beeelki 30.000,00 TL'ye kadar bir 4x4 almak istiyorum. Genelde asfalt ancak arada bir de hafif arazi şartlarına da çıkmak istiyorum. Yavaş yavaş Off-Road deneyimi için.
Sizce işletme giderleri makul, çok eski olmayan (1998 'den aşağı da olmasa iyi olur gibi...), yakıtıyla üzmeyecek hangi aracı almalıyım?
CR-V ya da RAV 4 fena görünmüyor gibi...
Herkese sevgiyle...

Selamlar

Tercih sizindir ama yazdığınız iki araçta < suv > sportif kullanım için hafif kır gezintisi piknik gibi. hafif arazi sonra yavaş yavaş offroad deneyimi için RAV 4 ile VX 100 land crusier i bir mukayese edecek kadar araştırın birinde neler yok görün aradaki farkı anlarsınız. toyota tamam da hondada CR -V yi mukayese edin diyeceğim modeli bile yok. yakıt konusuna gelince hangi yakıt benzin gaz diesel bazı modelin dieseli yok bazısının diesel olanı daha pahalı gaz ayrı bir problem ve bu konu çok uzun ve tartışmalı.

saygılar.

crv ile rav 4 arasında çok bir fark yok off road yapmayacaksanız kır gezileri falan sizi iyi idare eder lpg takacaksanız crv derim çünkü bagajda stepne yeri gibi bir yer var oraya lpg çok iyi oturuyor bagajdan yer çalmıyor yani, ama bunların haricinde ben olsam grand vitara 2.0 düşünürdüm çünkü şuan ki amacınıza çok iyi cevap verir ilerde de ağır off road için kolayca modifiye edebilirsiniz... bide benim çok beğendiğim ikinci eli pek olmayan modifiyesi neredeyse imkansız ama keyifli bir 4x4 olan pajero pinin 2.0 GDİ var... bu modellleri yakıt ve vergi avantajından dolayı yazdım yoksa wj 4.7 tadından yenmez;)

bu araçları tek tek denerken geleceğiniz son nokta Toyota Land Cruiser olacaktır. örnek olarak ben LC alamasamda aynı özellikte Nissan Patrol aldım, son noktaya yine gelemedim, yine satıyorum, başka araç alıyorum ;)

:smiley:)) Çok teşekkürler arkadaşlar. Pajero da beğendiğim araçlar arasında.
Ağırlık vitara, 2. olarak da sanki pajero gibi görünüyor. Sanırım Off-Road deneyimi kazandıkça, ya da tadına vardıkça model arayışı daha iyi olacak gibi.
Cevap yazan herkese vakit ayırdığı için ayrı ayrı teşekkür ederim
Sağlıcakla...

olguncandan' Alıntı:
Duster'dan şaşma azizim. ;D

Tam istediğin gibi. ;D
20.000-25.000 TL fiyat aralığında demiş arkadaş bu fiyatlara duster yokki, olsa gerçekten iyi bir seçenek olurdu...
ama temiz bir 2008 model fiat sedici 1.6 4x4 alınabilir ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,652
Kayıtlı Üye Sayımız
166,518
Kaydolan Son Üyemiz
panelhizmetleri123

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR