Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: satılık amarok
İlginç bir mantık :) ...
L 200' den 760 adet,
Hilux' den 284 adet,
Ranger' dan 606 adet,
D-Max' dan 362 adet,
Mazda B serisi' den 164 adet,
Nissan Navara, Skystar, Country toplam 1046 adet satılık var ?.?.?.
Ynt: Volkswagen - Amarok
Amarok kullanan arkadaşlar, aracın vites geçişlerinin kemikli olduğunu biliyoruz ama geri vites konusunda zaman zaman zorluk yaşıyormusunuz ? Benim aracın sanzımanı rodaj döneminde olduğu içinmi yoksa vw' in karakteristik özelliğimi böyledir. ?
http://www.4x4dergi.com/2011/12/06/4x4-cekis-sistemleri-ile-alakali-sik-sorulan-sorular.html
Yine açılmaz ise 4x4dergi.com sayfasından teknik destek bölümünde 4x4 çekiş sistemleri ile ilgili sıkça sorulan sorular konusuna ulaşabilirsiniz.
Şuradaki bilgiler bu konuda bizlere yardımcı olabilir. Çünkü sistemin arızalanma ihtimali olduğu konusunda uyarılar var.
http://www.4x4dergi.com/2011/12/06/4x4-cekis-sistemleri-ile-alakali-sik-sorulan-sorular.html
L 200' de iki farklı 4H bulunması aracın kullanıldığı yol durumuna göre seçeneği arttırsada kuru zeminde kullanılmasını önermemişler.
http://www.mitsubishi-motors.com.tr/yeni_l200/yeni_l200_4x4_e_brosur.pdf
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.
Çok teşekkür ederim, bende sizlerle tanışmak istiyorum. Eminim çok keyifli bir etkinlik olacaktır, hele işin mangal kısmını iple çekiyorum. :)
Etkinliğe eşlerde katılabiliyor mu ?
Üzerinde cross lastikler var, zaten benimde en büyük çekincem onlar ama elektronik diferansiyel kilidi inanılmaz yardımcı oluyor. 4x4 sistemi de gerçekten iyi. Standart hali ile şu ana kadarki tecrübelerimde beklediğimden başarılı diyebilirim...
Teşekkür ederim, buluşma yeri bana çok yakın ( Eryaman'da oturuyorum ). Bir aksilik olmazsa gelmeye çalışacağım, görüşmek üzere.
Arkadaşlar biraz önce çeltikçi - kurumcu- kınık - sorgun - yeşilöz - güdül etabından geldim. Oldukça keyifli bir yol, özellikle sorgun göletine çıkmak zorlu ve keyifli olabilir. Ben tek araç olduğum için orayı yarı yola kadar denedim, ne olur ne olmaz...
Pist benim için kolay bir yol olurdu ama kurumcu' ya croos lastikler gelirse katılırım. Gelmez deneme derseniz başka zamana artık :)
Ynt: 2007 L200 4*4 Intense Lux lastik seçimi
Merhaba, deneyimizi paylaştığınız için teşekkür ederim. Sizden ricam, lastik hakkında biraz ayrıntı vermeniz. Mesela gürültü ve araç denge durumu, yolda kayma- patinaj eğilimi, arazi davranışı ile kullanma imkanınız oldu ise ıslak yol ve kış...
Ynt: Gezenbilir Ankara; Işıkdağı Kar Üstünde Hamsi Partisi (15 Ocak 2012)
Organizasyonlardan haberdar olabilirsem bende katılıp tanışmak isterim. Bu hafta ballıkpınar' dan erken ayrılmışsınız :)