satılık amarok

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan huseyn Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 27
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,689

Etiketler

Ynt: satılık amarok

Genelde bu araçları alanlar jeep hevesine alıp sonra ticari araç olmaları nedeniyle fazla süspansiyon konforu bulunmayan bu araçları değiştirmek istiyorlar. Birde ne alacağını bilmeden iyice araştırıp test ve kullanıcı forumlarını okumadan bir hevesle alıp daha sonra aradıklarını bulamayan daha çok parasını harcayacak yer bulamayanlar alıyor. Özellikle 4*4 arazi aracı olarak Amarok L200 ve Hılux yanında sınıfta kaldığının göstergeleri aşağıdadır. Saygılar.

http://www.youtube.com/watch?v=iqjFEgVxlLU&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=lNctameuj18&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=KldClMbZjm4&feature=related

İlginç bir mantık :smiley: ...

L 200' den 760 adet,
Hilux' den 284 adet,
Ranger' dan 606 adet,
D-Max' dan 362 adet,
Mazda B serisi' den 164 adet,
Nissan Navara, Skystar, Country toplam 1046 adet satılık var ?.?.?.

Kilitli ve zemine uygun lastikli bir amarok kamyonetten beklenileni karşılıyor. Kilitsiz ve lastiksiz bir amarok bence tam bir hayal kırıklığı (l 200,ranger, vs de). Amarok un bence en zayıf yönü motoru ve alt yüksekliği. Motor her ne kadar çift turbo olsa da araca yetmiyor, özellikle yüklüyken.

YIGITEFE' Alıntı:
İlginç bir mantık :smiley: ...

L 200' den 760 adet,
Hilux' den 284 adet,
Ranger' dan 606 adet,
D-Max' dan 362 adet,
Mazda B serisi' den 164 adet,
Nissan Navara, Skystar, Country toplam 1046 adet satılık var ?.?.?.

örneklediğiniz araçların piyasaya çıkış ve Türkiye'de satış sayılarını düşününce bu kadar kısa sürede bu kadar Amarok un 2. ele düşmesi bencede genel bir memnuniyetsizlik işareti.

Tempus' Alıntı:
örneklediğiniz araçların piyasaya çıkış ve Türkiye'de satış sayılarını düşününce bu kadar kısa sürede bu kadar Amarok un 2. ele düşmesi bencede genel bir memnuniyetsizlik işareti.

Bu hesaba göre ülkemizde en beğenilen araç Mazda B serisi, Ranger' la aynı fabrikadan çıksada hem hilux' ü yaklaşık iki kat, hemde L 200 ü sekiz kat sollamış, Nissan serisini ise yerlerde süründürüyor...
Bu kriterler bilmediğiniz kullanmadığınız bir aracı tartışmak için sadece boş laf arkadaşlar.
Lada,jeep GC, Ranger, Nissan pic-up, L200 kullanma şansım oldu ve halen Amarok kullanıyorum hepside kendi çapında artıları ve eksileri olan araçlar. Önce yakınınızda bir araç yoksa ve tecrübe edemiyorsanız, (hiç omazsa) gidin bir test sürüşü yapın sonra burada yorumlarınızı paylaşınki hep beraber gerçekleri tartışalım gerçek bilgilere ulaşalım.

arkadaşlar benim verdiğim adet 55 ama 58 oldu ve bu rakam yeni piyasaya çıkmış bir araç için çok fazla bende bu aracı ilk başta çok beğendim iç trimde kullandığı parçalar aracın dış görünüşü diğer pikaplardaki gibi dayanıksız malzemelerden imal edilmemiş hor kullanıma dayanıklı bir bakış açısı veriyor insana ama bu satıcı rakamları beni arabadan çok soğuttu

Bu araçları alanlar, 60 ve 70 bin lira arası hatırı sayılır rakamlar ödemiş oluyorlar ancak showroomlar da cicili bicili ve heybetli duran her pickup, trafiğe çıktığında, makaslı olmasından dolayı çok konforsuz ve kullanımı zor seyahat imkanları sunuyorlar.Bu araçları sanki bir pathfinder veya touareg veya pajero konforunda sanıp amacı dışında alanlar bir zaman sonra o paraları ödediklerine pişman oluyorlar ve yol yakınken satıyorlar.

sayı 60 oldu... belkide amarok sahipleri kızıyordur ama bu aracı türkiyeye getirenler belki bu başlıktan etkilenirde araçların sorununu çözme adına birşeyler yaparlar..

Arkadaş güzel yazmışsın ama ne bu amarok düşmanlığı anlamadım. videoları izledim,

1- videolar karşılaştırma değil. ölçü olamaz
2- L200 KAR'DAKİ VİDEODA a/t lastik var ancak amarokda sıradan kar lastiği ( bu çok büyük etkendir...
3- amarok kullanmayan biri amarok ile neler yapılabileceğini bilmez..

ben bu kış istanbuldaki kar'da veya uladağ kar'da amarok ile zincir veya palet takmadan sadece nokian kış lastiği ile neler yaptım...
istanbul'a yoğun kar yadığı gün şile ağva karayolu ( diğer yol) macera aramaya giden bir çok land rover , honda hrv,l200, ve benzeri cip lerin yolda kaldığı gördüm... bence amarok kullnmayan çok fazla yorum yapmasın... araba amacına göre çok fazla iş yapıyor...
satan arkadaşlar bence arabada çok fazla konfor arıyor ancak süspansiyon olmadığı için şehir içinde çok fazla hoplatıyor bundan sebep satıyor insanlar ,,,

SNOB' Alıntı:
Genelde bu araçları alanlar jeep hevesine alıp sonra ticari araç olmaları nedeniyle fazla süspansiyon konforu bulunmayan bu araçları değiştirmek istiyorlar. Birde ne alacağını bilmeden iyice araştırıp test ve kullanıcı forumlarını okumadan bir hevesle alıp daha sonra aradıklarını bulamayan daha çok parasını harcayacak yer bulamayanlar alıyor. Özellikle 4*4 arazi aracı olarak Amarok L200 ve Hılux yanında sınıfta kaldığının göstergeleri aşağıdadır. Saygılar.

http://www.youtube.com/watch?v=iqjFEgVxlLU&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=lNctameuj18&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=KldClMbZjm4&feature=related

Ben aracı ilk çıktığında test ettim en çok dikkatimi çeken sıfır asvalt bir yolda gitmemize rağmen arabada arka makaslar yüzünden çok titreşim,sallantı vardı biraz kötü bir yolda özellikle arkada oturanlar mide bulantısına varacak sarsıntı yaşayabilirler,bunun dışında görünüm ,iç dızayn çok hoşuma gitmişti ancak son olarak sahibinden.com İlan No 80338600 ilanı okuyunca bu araç bence hazır değil ve vw bu hatalara karşı ilgisiz,ben almaktan vaz geçtim almak isteyenlere kullanmadan almayın derim.

ilan numarasını girdim ancak bişey çıkmadı . ilandan ne gibi bi sonuç çıkıyordu paylaşır mısınız.?

Amarok ile kısa bir arazi test sürüşüne çıkma şansım oldu. difransiyel kilidi olmamasına karşın kuru zeminde arazi lastiği olmaksızın sorunsuz ve konforlu şekilde parkuru tamamladı. ancak aracı çamurda ve karda test etme şansım hiç olmadı. almayı düşünen biiri olarak tecrübesi olanların yorumlarını bekliyorum.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,652
Kayıtlı Üye Sayımız
166,518
Kaydolan Son Üyemiz
panelhizmetleri123

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR