Arama sonuçlarınız

1. gabara

Gezenbilir İzmir; Kemalpaşa Y.Kızılca Mahmut Dağı Kamp ve Zirve Yürüyüşü (21-22 Eylül 2009)

Ynt: Gezenbilir İzmir; Kemalpaşa Y.Kızılca Mahmut Dağı Kamp ve Zirve Yürüyüşü (21-22 Eylül 2009) "Ramazan bitti, bayram geldi. Cantayi kapan Murat, daga kampa gitti. Cesmede suyum cabuk dolsun, Bayraminiz kutlu olsun." Tanıdık geldi değil mi Muratçığım? :) Bu mudur davet dostum? Biz buna...

2. gabara

Schöffel Franklin Teknik Gömlek (SATILDI)

Ynt: Schöffel Franklin Teknik Gömlek (SATILDI) satılmıştır.
  3. gabara

Kutusunda Sıfır Bisiklet Ekranı

Bikemate solar bisiklet ekranı: *Gunes enerjisi ve/veya pille calisir. Takometre, Azami hız, Ortalama hız, Hız geçmişi, Hız eğilimi, Günlük katedilen yol (km veya m olarak), Toplam katedilen yol (km veya m olarak), Pil değiştirirken ayarlanabilir, Bisiklet kullanı süresi, Sıcaklık (ister...

4. gabara

Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Tüm gezenbilir ailesine hayırlı bayramlar diliyorum. Bayramınız kutlu olsun.
  5. gabara

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) buralara ne zaman yağar acep?

6. gabara

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Herkese iyi akşamlar.

7. gabara

Bot Tavsiyesi

Ynt: Bot Tavsiyesi Sırası ile kullandığım ve hepsinden memnun kaldığım botlar; boreal pisco gris, tecnica cyclone gtx lowa gtx (modelini bilmiyorum) bir de eVent astarlı bir Romanya yapımı botum vardı markasını hatırlamıyorum, son ikisinin çarşak bandı yüksekti ve çepeçevre sarıyordu botu...
  8. gabara

Salewa Shadow 28 Sırt Çantası Siyah 28 Lt (SATILDI)

Ynt: Salewa Shadow 28 Sırt Çantası Siyah 28 Lt (SATILDI) fotoğrafları
  9. gabara

Sıfır Bayan Outdoor, Trekking, Kamp Ceketleri

Ynt: Sıfır Bayan Outdoor, Trekking, Kamp Ceketleri Merhaba, Fotografta ceketler pembe cikmis ama kırmızı aslinda. Tam siyah kalmadi elimde. Bedenlerden sadece S ve M kaldi. Izmirdeyseniz deneme sansiniz olabilir. Odeme icin ozelden mesaj atin görüselim. Kolaylik mevcuttur.

10. gabara

13 Fonksiyonlu İsviçre Çakısı

Ynt: 13 Fonksiyonlu İsviçre Çakısı 14 TL yaptım fiyatı.

11. gabara

18 Fonksiyonlu İsviçre Çakısı (Satıldı)

Ynt: 18 Fonksiyonlu İsviçre Çakısı (Satıldı) Fiyatı 19 TL yaptım.
  12. gabara

Salewa 5C (Five Continent) Serisinden Gömlek (SATILDI)

Ynt: Salewa 5C (Five Continent) Serisinden Gömlek (SATILDI) Gömlek SATILMIŞTIR. Teşekkürler.

13. gabara

Schöffel Franklin Teknik Gömlek (SATILDI)

Ynt: Schöffel Franklin Teknik Gömlek (SATILDI) Schöffel gömleğin fiyatını 43 TL yaptım. Bunun dışında aynı özelliklere sahip ancak başka markanın teknik gömlekleri de var elimde. Onlar kısa kollu ve farklı renklerde. Onların da fiyatı 23 TL. Yakında fotolarını koyarım buraya. İlgilenen...
  14. gabara

Deuter Aircomfort 30 L Çanta (SATILDI)

Ynt: Deuter Aircomfort 30 L Çanta (SATILDI) Çanta SATILDI, lütfen bu çanta için aramayın arkadaşlar.
  15. gabara

Ice Peak Marka Teknik ve Günlük Gömlek

Ynt: Ice Peak Marka Teknik ve Günlük Gömlek 33 TL yaptım fiyatı. Ayrıca yine aynı özelliklere sahip ancak başka markanın teknik gömlekleri de var elimde. Onlar kısa kollu ve farklı renklerde. Onların da fiyatı 23 TL. Yakında fotolarını koyarım buraya. İlgilenen arkadaşlara duyurulur.

16. gabara

28 Litre Dağcılık,Kamp,Yürüyüş ve Günlük Kullanım Sırt Çantası (SATILDI)

Ynt: 28 Litre Dağcılık,Kamp,Yürüyüş ve Günlük Kullanım Sırt Çantası (SATILDI) Bu çanta SATILDI arkadaşlar, ilgili notun başlığa düşülmesini rica ediyorum.
  17. gabara

Nike ACG Outdoor Ayakkabı - SATILDI

Ynt: Nike ACG Outdoor Ayakkabı - SATILDI Ayakkabı SATILDI, ilgili notun başlığa düşülmesini rica ediyorum, hâlâ arayanlar var ayakkabı için. Mahçup oluyorum.
  18. gabara

Sıfır Bayan Outdoor, Trekking, Kamp Ceketleri

Ynt: Sıfır Bayan Outdoor, Trekking, Kamp Ceketleri Ceketleri 43 TL yaptım (3 lirasını zaten İş Bankası alıyor havale masrafı için elime 40 geçiyor). Bunlar elimdeki son ceketler. Epey satıldı bunlardan.

19. gabara

Ynt: Salewa Shadow 28 Sırt Çantası Siyah 28 Lt (SATILDI) Merhana. Hayır çanta duruyor, ben forumla ilgilenemedim son zamanlarda, buraya bendeki çantanın fotografını çekip koyamadım bile daha.
  20. gabara

Kendi kullandığım, temiz çantayı yenisini aldığım için satıyorum. İsteyene fotografını yollarım, internetten de bakabilirsiniz, satılan bir çanta sıfırı indirimli 122 TL ben 40 TL'ye satıyorum. ÖZELLİKLERİ: Modern ve fonksiyonel yapısı ve şık dizaynı ile öne çıkan bir sırt çantası. Şehirde...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,650
Kayıtlı Üye Sayımız
166,517
Kaydolan Son Üyemiz
aktifmoda

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri