Arama sonuçlarınız

1. hurolk

Kendi Tasarladığım Romörkü Imal Edip, Karayolları Dışında Kullanırken O1 Belgesi Edinmem Gerekli Midir?

Bizim toplu yapının Yönetim planı 9 nolu maddeyi olmadığı içeren bir hüküm yok

2. hurolk

Kendi Tasarladığım Romörkü Imal Edip, Karayolları Dışında Kullanırken O1 Belgesi Edinmem Gerekli Midir?

İlginize çok teşekkür ederim ancak ben iki motosiklet kullanıyorum resimdeki motosiklet kabini 2 motosiklet muhafaza edebiliyor tekrar çok teşekkür ederim
  3. hurolk

Daha önce yönetimde görev aldım o yüzden siteye yönetim planına vakıf'ım yönetim planında "römork giremez" diye bir madde yok hatta itiraz eden blok yöneticisinin otoparkı yönetme yetkisi yok. otoparkı yönetme yetkisi Ada yönetiminde tabii ki bir usulsüzlük söz konusu ise herhangi bir kat maliki...

4. hurolk

Aslında benim amacım motosikletlerimi koruyan bir branda kullanmak bu da resimdeki motosiklet garajı oluyor ancak bunu yere sabitlemeden kullanırsam zarar görme ihtimali var o yüzden römork üzerine monte etmeyi düşünmüştüm amacım sadece motosikletlerimi korumak yani römork olmuyorsa bir sehpanın...
  5. hurolk

Kat mülkiyeti kanunu açısından O1 belgesi olmayan römork site otoparkında park edebilir mi? Biraz mizah gibi bir soru oldu ama komşularımızın hayal gücü sınırsız. Video: https://youtu.be/yGjxK7z4Vi4?si=_SrN1I_BYNRaeAhY

6. hurolk

Cevabınız için teşekkür ederim bu durumda site sakinleri bu belge olmadığına göre bu da araç değildir diyerek otoparktan çıkarılmasını isteyebilir mi? (Yasal dayanak anlamına gelir mi) Yani römork için O1 belgesi olmayan römork site otoparkında park edebilir mi? Kat mülkiyeti kanunu açısından...

7. hurolk

Değerli Gezenbilir ailesi. Ben bir TOKİ sitesinde oturuyorum. Site demişken aslında Toplu Yapı. Çünkü site olması için tüm alanın belediye alanının dışında bağımsız olması gerekir. Oturduğum Toplu yapıda (1) Toplu Yapı Yönetimi (2) Ada Yönetimi (3) Blok Yönetimi mevcut. Otopark ortak alanının...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,650
Kayıtlı Üye Sayımız
166,513
Kaydolan Son Üyemiz
Harmanda01

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR