meseregan kullanıcısının son içeriği

  1. meseregan

    Sinop Erfelek Şelaleleri Kampı

    Ynt: Sinop Erfelek Şelaleleri Kampı Haklısınız Sinop Erfelek takım şelaleleri çok değerli bir doğal miras. Gezilip görülmesi gereken bir yer. Geziniz ile ilgili hazırlayacağınız topiği bekliyorum şimdiden ellerinize sağlık. Murat.
  2. meseregan

    Muğla Kamplı Gezimiz...

    Ynt: Muğla Kamplı Gezimiz... Sizinle beraber oraları gezmiş gibi oldum. Ellerinize gözlerinize sağlık. İyi bir ön hazırlık ve programlama gerektiren bir geizyi çok iyi yürütüyorsunuz. Masallah.
  3. meseregan

    Kamp Dalış Survivor Tadında

    Ynt: Kamp Dalış Survivor Tadında Selçuk Merhaba, çok güzel bir kamp olmuş hemde Karataşta. Derler ya mutlulugu uzakta aramayın diye valla o hesap olmuş :):)
  4. meseregan

    2 Kanyon, 2 Şelale 4 gün

    Ynt: 2 Kanyon, 2 Şelale 4 Gün Yeni yerler planladık bir ay içerisinde yolda olacağız sanırsam :)
  5. meseregan

    Kamp Arkadaşı Arıyorum

    Ynt: Kamp Arkadaşı Arıyorum Valla dogru olani yapmissin. Oraya eglenmeye, kafa dinlemeye gidiyorsun, sıkinti almaya degil. Ben baska bir sey soracagim.kamp alanlari disinda cadir atabilecegim bir yerler varmi derken kast ettigin tam olarak nedir? Yoksa kamp guvenligi çerçevesinde ve kanunlarin...
  6. meseregan

    Kamp Arkadaşı Arıyorum

    Ynt: Kamp Arkadaşı Arıyorum Merhaba Esen, Hoşgeldin. Kampın güzel geçmesine çok sevindim. Ayrıca arkadaşlar, bir kamping yerinde kalmak benim kafamda ki doğa ile bütünleşme fikrine ters düşüyor. Esas olan doğanın için de kaybolmaktır. Şahsen bir kampingde kalırken bunu yaşayabileceğimi...
  7. meseregan

    2. Opel Frontera Buluşması ( Likya Yolları ; 22 - 28 Haziran 2013)

    Ynt: 2. Opel Frontera Buluşması ( Likya Yolları ; 22 - 28 Haziran 2013) Ben bir frontera alırsam her şeye ok de. Nasıl alacaz :):):) Valla güzel fikir hem tarihlerde uyuşuyor. Süper bir final olur. O vakte bir frontera ( 2.2dti sport diye tutturmuyorum artık) alabilirsem bana her yol Bağdat...
  8. meseregan

    2 Kanyon, 2 Şelale 4 gün

    Ynt: 2 Kanyon, 2 Şelale 4 Gün Sizin de gözlerinize sağlık. İnanın unutamayacağım bir geziydi. Bakalım nasipse yakında bir araç alacağım sonrasında yeni yerlerle burada olurum inşallah.
  9. meseregan

    2 Kanyon, 2 Şelale 4 gün

    Ynt: 2 Kanyon, 2 Şelale 4 Gün Şampiyon da oldunuz, tabi değiştirirsin avatarı :):)
  10. meseregan

    Nasıl Kamp Yapılır ?

    Ynt: Nasıl Kamp Yapılır ? TDF (Türkiye dağcılık federasyonunun) internet sitesinden bilgi edinebilirsiniz. Eğitim programı yayınlandı. Hatta birinci kademe eğitimler tamamlandı bildiğim kadarı ile.
  11. meseregan

    2. Opel Frontera Buluşması ( Likya Yolları ; 22 - 28 Haziran 2013)

    Ynt: 2. Opel Frontera Buluşması ( Likya Yolları ; 22 - 28 Haziran 2013) Niyazi Abi frontera buluşmasına glemmiyeceğim fakat. Yazın memelekete geçtiğim de arayacağım seni söz.
  12. meseregan

    2 Kanyon, 2 Şelale 4 gün

    Ynt: 2 Kanyon, 2 Şelale 4 Gün Maalesef Mustafa araç ile gitmek ne kadar kolaysa araçsız gitmek de o kadar zor. neredeyse imkansız. Dağların başında yerler hepsi. Bende de araç yok şu sıralar. Büyük sıkıntı :( Olsaydı aracım giderdik beraber.
  13. meseregan

    2. Opel Frontera Buluşması ( Likya Yolları ; 22 - 28 Haziran 2013)

    Ynt: 2. Opel Frontera Buluşması ( Likya Yolları ; 22 - 28 Haziran 2013) Niyazi Abim Allah şifalar versin. Ama yine de şanslı çünkü sizin gibi insanlar var yakınında. Bir görüşemedik gitti şu fani dünyada :) Abi bende Nissan juke vardı onu satıp evin borcunu kapadım. Kredi çekip araç almak...
  14. meseregan

    2. Opel Frontera Buluşması ( Likya Yolları ; 22 - 28 Haziran 2013)

    Ynt: 2. Opel Frontera Buluşması ( Likya Yolları ; 22 - 28 Haziran 2013) Arkadaşlar ben frontera almadan neden böle şeyler yapıyorsunuz. Kredi çektireceksiniz bana yine yavv :) 2.2 dti sport varmı temiz bildiğiniz ?
  15. meseregan

    2 Kanyon, 2 Şelale 4 gün

    Ynt: 2 Kanyon, 2 Şelale 4 gün Murat Bey, teşekkürederim, Trabzonluyum fakat Adana da yaşıyorum. Yazın kısmetse otaraflara geleceğim. Bu yaz için Sinop da yeni keşfedilen şelaleler ile ilgili bir plan yaptık ama henüz hiç bir detay belli değil hala üzerinde çalışıyoruz. Sizi haberdar ederim...


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,462
Mesajlar
1,518,227
Kayıtlı Üye Sayımız
172,117
Kaydolan Son Üyemiz
fmt35

SON KONULAR



Geri
Üst