Tek Başıma 45 Günde Vietnam-Kamboçya-Tayland

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan seyr-ü zafer Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 456
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 136,927
Ynt: Tek Başıma 45 Günde Vietnam-Kamboçya-Tayland

.

IMG 7994p 675x900


IMG 7995p 675x900


IMG 7996p 1200x900


IMG 8007p 1200x900


IMG 8012p 1200x900
 

Etiketler










Ynt: Tek Başıma 45 Günde Vietnam-Kamboçya-Tayland

Havada sis gibi bir durum olmasa daha net kareler elde edilecekmiş,emeğine sağlık bu açıdan da görmek varmış Angkor u.
 



Ynt: Tek Başıma 45 Günde Vietnam-Kamboçya-Tayland

yazınızı büyük bir keyifle okudum elinize sağlık. ağutos ayında düğünden sonra balayı için koh samui adasına gitmeyi düşünüyoruz. adayı tanıdıkca heyecanımız arttı :smiley: tur ilemi yoksa kendimizmi gitsek daha iyi olur karar veremedik. balayı için uygun olduğunu düşünüyoruz ama oteldemi kalmalı yoksa bungalovlardamı kalmalı? en ekonomik tatili sizce nasıl planlayabiliriz? şimdidden teşekkür ederim
 

Ynt: Tek Başıma 45 Günde Vietnam-Kamboçya-Tayland

seyr-ü zafer' Alıntı:
Angkor’un tapınakları yeryüzünde görülebilecek, insan eliyle ortaya çıkmış eserlerin başlarında yer alıyor, burayı ziyaret edebildiğim için kendimi şanslı sayıyorum…

Kutlarım!.. :smiley:

Her zamanki güzel fotoğraflara bu kez, havadan çekilmiş olanlar eklendi, teşekkürler.

Cavid Sezen
 

Ynt: Tek Başıma 45 Günde Vietnam-Kamboçya-Tayland

Zafer bey elinize sağlık.Sizlerle beraber bizde gezmiş oluyoruz.
 

Ynt: Tek Başıma 45 Günde Vietnam-Kamboçya-Tayland

zafer bey yazılarınızı inanılmaz beğendim ellerinize sağlık. gezip görme isteğimi artırdınız:smiley: size sormak istediğim birşey tecrübelerinize dayanarak: tayland daki koh samui adasına balayı için gitmeyi düşünüyoruz. sizce turla gitmekmi kendimiz gitmekmi daha karlı olur?? teşekkürler şimdiden
 




Ynt: Tek Başıma 45 Günde Vietnam-Kamboçya-Tayland

çok teşekkür ederim zafer bey mesajınız için ancak size direk cevap veremediğim için burdan yazmam gerekiyor. türkmenistan havayollarını inceledim gerçektende yarı fiyatına ve siz olmanız haberimiz olmayacaktı hiç:smiley: direk koh samuiye değil bangkoka gidiyor ama ordan koh samuiye geçiş kolay olur diye düşünüyorum. ilerdede değerli fikirlerinizden istifade edicez:smiley:
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,471
Mesajlar
1,518,422
Kayıtlı Üye Sayımız
172,124
Kaydolan Son Üyemiz
paramana

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst