Tanışma Bölümü (Karavan)

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan vural Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,241
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 601,427
Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan)

Bu arada kendimi tanıtım yazımda bir senelik karavan kampı çalıştırdığımı yazmayı unutmuşum.Antalyada 50 karavanlık bir kampın ve plajının işletmesini yaptım ve bir daha böyle bir işletme işine girmeye tövbe ettim.
 

Etiketler
Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan)

Serdar bey,

"Niye tövbe ettiniz?" diye sormayacağım ama bence çooook iyi etmişsiniz. Zira insanın hobisi işi olduğu zaman, hobisinden uzaklaşıyor...
İnanın tecrübeyle sabit, çevrem 59 senedir benzer çeşitli örneklerle dolu... :smiley:
 

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan)

VAP' Alıntı:
Serdar bey,

"Niye tövbe ettiniz?" diye sormayacağım ama bence çooook iyi etmişsiniz. Zira insanın hobisi işi olduğu zaman, hobisinden uzaklaşıyor...
İnanın tecrübeyle sabit, çevrem 59 senedir benzer çeşitli örneklerle dolu... :smiley:

Haklısınız sayın VAP çok şükür ki karavancılık hobimden uzaklaşmadan ben o işten uzaklaştım :smiley:
 





Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan)

Hoşgeldiniz Serdar Bey,
Deneyimli kişiler ve paylaşımları arttığı sürece, çok daha zevkli satırlarla buluşacağımız sevindirici, Hayırlı olsun.
 

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan)

Serdar bey
Hoşgeldınız. Bunca ugraşı içinde çok tecrube kazanmış olmalısınız. Bu deneyımlerınızı bizlere aktarmak düşüncelerinizden
çok memnun kalacagız. Şimdiden teseşşurler.
Selamlar.
 


Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan)

nevzat' Alıntı:
Serdar Bey merhaba,hoşgeldiniz.


açıkcası ben sormak istiyorum sizi bıktıran ne yada neler oldu ?müşterilerin olumsuz tutumlarımı?

Hoşbulduk Nevzat bey,Aslında kimseyi suçlamıyorum.Asıl suç bende.İşletme öncesi tanıdığım karavancı dostlarımın bende yarattığı elit kaliteli imajı ile ben tüm karavancılar da aynıdır diye düşündüm.Heryerde olduğu gibi istisnalar olabileceğini göz ardı ettim.Tüm sebep budur.Umarım anlatabilmişimdir. :smiley:
 




Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan)

Mehmet bey hoşbulduk,Aynı zamanda hemşehriyiz.Bende doğma büyüme izmirliyim.Bende güzel paylaşımlar olmasını diliyorum.
 



Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan)

Öncelikle Tüm Doğa dostu, Karavancı ailesine selamlarımı iletiyorum.
Bir yıla yakın bir süredir sitenize üyeyim. Bu süre zarfında sitede araştırma yapmaktan, güzel gezi yazılarınızı okumaktan fırsat bulamadım. Nasip bu güneymiş.
İsmim Muhsin TOPUZ. Esasen Afyonluyum. Yeni emekliyim. Emeklilikle birlikte İzmir e yerleştim. Çalıştığım dönem içersinde karavan sahibi olmam pek mümkün değildi. (İzin vs.Sebeblerle) Ancak yıllardır Motosiklet sevdası ile, hemen hemen Memleketimizin çoğu yerini gezdim, kamp yaptım, geziler yaptım. Bu gezilerimide bir çok Motosiklet sitesinde paylaştım. Ülkemde çoğu insana nasip olmayacak kadar gezdikten sonra artık Yurtdışına gezi yapmak istedim.Ve motosikletim ile Eşimle birlikte Yurtdışı gezileri yaptım. Akabinde çocuklarıda dahil araçla Yunanistan, Balkanlar gezi yaptım. Ancak içimdeki Karavan arzusu hiç bir zaman gitmedi, her seferinde depreşti. Kimbilir belkide kanımızda vardır. Aslen Yörüğüz, göçebe yaşamışız ondan olabilir.
Çocukluk dönemim Motosiklet tamirhanesinde geçdiğinden elim işe yatkındı, Karavan hayali ile lazım olabileceğini düşündüğüm bir sürü alet devat ve Kamp malzemelerini peyder pey aldım. Hatta Jeneratör dahi aldım. Uzun lafın kısası artık yüzüp yüzüp kuyruğuna geldim diyebilirim. Bu sitede siz değerli dostlardan edineceğim tecrube, tavsiye ve öğütler için buradayım. Bu yaza yetişmeyecek sanırım yine motosiklet le bir Balkan ve İtalya turuna çıkacağım. Bu gezim 2013 yılına nasip olursa sahip olmayı planladığım çekme karavanla seyahatin keşfi olacak. Takdir edersiniz her şey bir anda olmuyor. Karavan konusunda klasik sorular sormayacağım. Ama takıldığım hususlar da abilerimizden yardım bekliyorm. Görevimgereği Sakarya da 6 yıl çalıştım. Sakarya markalı Karavan üreticilerini çok sık gezdim. Hepsinin fabrikasını gezdim. O zamanlar da da çok kafalarını şişirmiştim. Bu kadar laf kalabalığı sanırım yeter. Başınızı ağrıtmıyayım. Aranıza misafir gibi, iyi bir dinleyici ve araştırmacı olarak katılıyorum, ama yakında Karavan sahibi olarak , dostunuz olarak bulunmak isteğimle selam ve sevgilerimi gönderiyorum.
 

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan)

Muhsin bey hoigeldiniz.Kampçılık motorculuk karavancılık hepsi birbirinden ayrılmaz parçalar.Ne güzel siz hepsini de yapmayı kafanıza koymuşsunuz.İllaki olacaktır.Şimdiden hayırlı olsun diyorum.Güzel yollarını zolsun.
 



Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan)

Muhsin bey aramıza hoşgeldiniz. Gönlünüze göre bir karavan sahibi olmanızı dilerim.
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,476
Mesajlar
1,518,505
Kayıtlı Üye Sayımız
172,127
Kaydolan Son Üyemiz
agalandarli

SON KONULAR



Geri
Üst