Oğuz Sevim (teos) Web sitesi

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tatar Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 65
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,584
Ynt: Oğuz Sevim (teos) Web sitesi

Oğuz bey, size gelen tüm mesajlar aynı anda bana da geliyor. bilgilerinize...
Durumdan şikayet ettiğimden dolayı değil aslından anında haberdar olmaktan da memnunum. saygılar...
 

Etiketler


Ynt: Oğuz Sevim (teos) Web sitesi

Merhaba,
Son iki eklediğim konu : http://www.oguzsevim.com/2009/08/23/her-acidan-ani-harabeleri/ ve http://www.oguzsevim.com/2009/08/28/her-acidan-koprulu-kanyon/

Bu arada abonelik sistemini kurabildiğimi düşünüyorum, eğer güncel konulardan haberdar olmak istiyorsanız , ana sayfa solda en allta " SUBSCRIBER2" kutusuna e-mail
adresinizi yazmanız yeterli.
iyi haftasonları
Oğuz
 




Ynt: Oğuz Sevim (teos) Web sitesi

Oğuz bey,
Göller bölgesi sipariş etsek ayıp mı olur? Programınızda var mı oralar?
 

Ynt: Oğuz Sevim (teos) Web sitesi

Kesinlikle ayıp olmaz ama , güney sahillerinde olduğum için şu anki planımda maalesef yok. Döndüğümde de mevsim çok uygun olmuyor genellikle. Plana alındı .-)
Oğuz
 

Ynt: Oğuz Sevim (teos) Web sitesi

Oğuz abi, ustalık sırlarınızı paylaşmak istemezseniz saygı duyarım. Fotoğraflarınızdaki bulut şekillerini PS da sıvılaştırma aracı ile mi yaptığınızı sorsam çok mu abes olur?
 

Ynt: Oğuz Sevim (teos) Web sitesi

Cem,
Bulutlu çekimlerimde geniş açı lens ( sigma 10-20) ve circular polarize filtre kullanıyorum, daha sonra PS de bu alanlara kontrast ve tonlama uygulayarak var olan bulut yapısını güçlendiriyorum, yani var olana bir şey eklemek ya da modifiye etmek söz konusu değil :smiley:
Son örnek Bodrum/Ortakent'teki yangın söndürme çalışmasından ;
[attachment=1]
Oğuz

IMG 0918
 

Ynt: Oğuz Sevim (teos) Web sitesi

Teşekkür ederim. Bulutların gerçeküstü görünüşü geniş açıdan kaynaklanıyor o zaman. Ben özenip sıvılaştırma aracıyla yapmaya çalışmıştım da.. Beceremedim tabi :-[ :D
Gerçeküstü derken bunlar ve benzer çalışmalardan bahsediyorum.[attachment=1][attachment=2][attachment=3]
Bu durumda bakış açısı ile birlikte anı yakalamanın da değeri ortaya çıkıyor. Bir kez daha saygıyla eğiliyorum çalışmalarınız karşısında.

Harran1


Cildir1


Akdamar kilisesi
 



Ynt: Oğuz Sevim (teos) Web sitesi

Oğuz Bey, Gezenbilir'den sonra en merakla takip ettiğim site sizin siteniz. Bilgisayarımda sık kullanılanlara ekli. Devamlı kontrol ediyorum yenilikler varmı diye ama uzun zamandır fazla bir konu eklemediniz. Yeni bölümler yazmaya vakit mi kalmıyor ya da resim stokları mı bitti? :smiley: Dört gözle bekliyoruz, varsa başka resim ve yazılarınızı yoksa yeni geziler yapmanızı.
 

Ynt: Oğuz Sevim (teos) Web sitesi

Hakan,
Şöyle bir sıkıntı var, Mayıs ayından bu yana çektiklerimle ilgili stok bitti :smiley: Ama önceki yıllarda çektiklerim evde kaldı, bu yıl dönmemeye karar verince stoksuz kaldım, ilk fırsatta İstanbul'daki stoğumu da isteyeceğim, dolayısı ile güncellemeler olacak. Az sonra.....
Beğeni için teşekkürler.
Oğuz
 

Ynt: Oğuz Sevim (teos) Web sitesi

Oğuz bey,
Üzülerek belirtmeliyimki web sitenizi daha yeni farkettim.İki saate yakındır sitenizde gezinti yaptım.Bu kadar güzel konulara değinişiniz ve anlatımınız, çektiğiniz resimlerle birlikte tanıtımınız harika olmuş, Türkiye'mizin her köşesinden tarihi bilgileri o kadar güzel derlemişsinizki,herkesin mutlaka izlemesi gereken bir site haline dönüşmüş. Sizi tebrik eder, sitenizi dahada geliştirerek bir öğrenim sitesi haline gelmesini dilerim.Tüm dostlarımada bu site ile ilgilenmeleri uyarısında bulunacağımı bildirir.Başarınızın devamını görmeyi arzu ederim.Saygılarımla...
Şeref
 

Ynt: Oğuz Sevim (teos) Web sitesi

Oğuz Abi, ''Bodrum izlenimlerinize dair fotoğraflar ve gezi yazılarınız yok mudur acaba?'' diye merak edenlerdenim ;)
 

Ynt: Oğuz Sevim (teos) Web sitesi

Bodrum için daha çalışmalarım bitmedi ama bu arada değişik tarihlerde Mardin seyahatlerinde çektiğim taş Mardin kapılarını paylaşmak istedim.
http://www.oguzsevim.com/2009/11/20/her-acidan-mardin-kapilari/
Beğeninize
Oğuz
 



Ynt: Oğuz Sevim (teos) Web sitesi

Oguz bey, Mardin kapı resimleri bir harika. Elinize, gözünüze ve makinenize sağlık...
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,475
Mesajlar
1,518,501
Kayıtlı Üye Sayımız
172,126
Kaydolan Son Üyemiz
Mev

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst