Korando 2.9 Td Ile Başlangıç

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan highoutput Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,596
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 459,510

Etiketler

Cengiz abi buralarda mi
Yıldızlı stop kapaklarını nereden bulabiliriz

General Mobile 4G Dual cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 


Kış gelince herkez araziye gitti diye bende kış lastiği bakıyorum, hankook w320 var bir sitede 450 civarı karar veremedim. kış lastiği ne alsam deyip başlayıp sen buna arazi lastiği taksan muhabbetine dönmesin diye konu açmıyorum (MUSSO'yada yakışır.) :smiley: onun için usuldan kış lastiği için bu hafta sonu bayileri gezecem.
 




Lastiği aldık bu kış 4 mevsim lastikten vaz geçtim Hankook Winter I-cept Evo 255 65 R16 400liradan internetten aldım. Peşine asimetrik lastik nedir onu araştırdım. çünkü lastiğin desen farkı çok kafa karıştırıyor. Ama petlasın sitesinde açıklamayı buldum görünüşe bakma talimata uy:smiley:
 



Değerli grup üyeleri abilerim hayırlısıyla 3.2 korando ile artık araçlı olarak yanınızdayım daha öncede bahsettiğim Kayserideki aracı aldık. 05ef091c69cab46a8685c9cef4c6473f

E5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 



Değerli grup üyeleri abilerim hayırlısıyla 3.2 korando ile artık araçlı olarak yanınızdayım daha öncede bahsettiğim Kayserideki aracı aldık. 05ef091c69cab46a8685c9cef4c6473f

E5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hayırlı olsun kardeşim kazasız belasız , artik aramizda 3.2 ikinci bir arkadaşımız daha var , ilk izlenimlerin nasıl anlat bakalım

ASUS_Z010D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 




Bütün iyi dilekleriniz için teşekkür ederim ilk izlenimim atik güçlü ve konforlu bi araç beğendim

E5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 




Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,475
Mesajlar
1,518,501
Kayıtlı Üye Sayımız
172,126
Kaydolan Son Üyemiz
Mev

SON KONULAR



Geri
Üst