Korando 2.9 Td Ile Başlangıç

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan highoutput Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,596
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 459,526
IMG 20161227 133855
IMG 20161227 133915

Bari bunu bilen birileri olsun

Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 

Etiketler

Shock sensörler kapı açıldığında ve araç hareket ettiğinde harekete geçerek korna çalarak 4 lü lambaları yakarak uyraı veririler bazı modellerde sahibinin telefonuna mesaj gider , araç takibi yapanlarda vardır ama elininizd bunları çalıştıracak anahtar kumandası olması lazım. Laser sensör de anahtarsız kumandasız araca giriş çıkış için kullanılan sensör olabilir.
 

Kumanda yok demekki ben kullanamiyorum

Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 




sizdekiler basit modele benziyor kumandası olmayan yani aracı kapattıktan sonra devreye giren korna ve dörtlüleri çalıştıran model
 



laser sensör anahtarsız araç kapısı açmak ve araç takip sistemi olmaso lazım ama onda ya kumanda olması lazım ve cep tele takip bilgi gelmesi gerekir.
NXP car entry nu 366
 

selam arkadaslar arabada bazen kontak basmiyor vites kolunu p den 1 kadar geri getiriyorum tekrar park konumuna gertirdigimde arac calisiyor nadir de olsa buda ise yaramiyor o zaman motordan marş motorunu direk calistiriyorum bu sorunun muzdarip olan varmi

GT-I9505 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sevgili dostum otomatik şanzuman alt tarafta bir süviç vardır.her otomatik şanzuman da vardır.o süviç araç n ve p pozisyonunda aracın çalışmasını ve anahtarın çıkmasına olanak tanır.sebin sorunun muhtemel o süviç te balata spreyi ile temizlediği zaman sorunun giderilecektir.

erhan_41 / Tuzla
 



Erhan_41 dostum el freni için attığımız mesaj size ulastimi

Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 








Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,476
Mesajlar
1,518,505
Kayıtlı Üye Sayımız
172,127
Kaydolan Son Üyemiz
agalandarli

SON KONULAR



Geri
Üst