G Serisi Tutkunları İçin

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hus55 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,729

hus55

Zirve
Mesajlar
1,029
Tepkime Puanı
1
Yer
kuzey kibris lapta, girne
selamlar yine!

asagidaki link cok sevdigim ispanyali tam G HASTASI arkadasim Jesus Fernandez [ ben ona Isa diye hitap ederim ;D! bir muddet ingiltere yasarken bizim GWOA'de guney ingilterebolgesi sorumlusuydu. simdilerde ise ispanya'ya

geri donus yapip ispanya G CLUB baslatti ve cok zeki, ve uzman bir arkadas. adam hic rahat durmaz!!

zevkle inceleyin herkesle paylastigi albumunu;

http://picasaweb.google.com/mortinson3
 

Etiketler
Ynt: G Serisi Tutkunları İçin

Çok hoş fotoğraflar. Ne yazık ki ülkemizde Botaş'tan tasfiye edilmiş 1980 başı 230 GD'ler bile 20.000 YTL'ye alıcı bulurken bu araçlar pek gerçek off-road için kullanılamıyor.
Oysa başka araçlarda diff. kilidi için aranıp dururken bu araçların standardında ön arka kilit var. Ve inanılmaz sağlam araçlar.
 

Ynt: G Serisi Tutkunları İçin

Hüseyin Bey Merhaba,
Aynı seri araçlara sahip olmak beni de sevindirdi. Anlaşıldığı kadarıyla Kıbrıslısınız. Amaçlarımdan bir tanesi de, Kıbrısı Araç Üstü Çadırımla gezip kamp yapmak. Doğu Karadenizi de daha gezmedim. İnşallah Kıbrısa önümüzdeki yaz geziye gelirim.
Benim aracın sağ arka helezonu kırık. Tamirci ustası, hiç bir zararının olmayacağını ve bu şekilde dolaşmanın hiç bir mahsuru olmadığını söyledi. Ayrıca aracım klimasız, klima taktıra bilirmiyim ? Hangi arçların klimaları benimkine uyar, bu konuda bilgi verirseniz sevinirim.
Selamlar
 

Ynt: G Serisi Tutkunları İçin

selamlar mehmet abi, bana lutfen huseyin diye hitap et. evet, aslen kibrisliyim. ingiltere dogumlu ama kibris/turkiye hastasiyim!! kismetsa subatin basinda kibrisa dogru yolculuk baslar...

senin G serisine gelince, arka helezon'in kirik olmasi gayet normal! ama korkma, biz 1987 yilinda ailece kibrisa surerek gittik. 5 yolcu bagaj full,no problem! helezonlar mercedes'de cok pahali. en iyisi almanyadan imkan varsa ORC firmasindan bir set al.

klima konusuna gelince, senin imkanlarin cok guzel, keske benda turkiyede olsam.... w123 kasa mercedes dizel ile ayni motora sahipsin.klima uflemesi icin universal [her araca uygun, ufleme petek vites onundeki soba ayari altindaki bosluga monte olur ve sadece ordan ufler. £1000 civarinda fiyat tutar ingilterede. ama sen turkiyede alasini yaptirin abi!!

G serinin sol dumen oldugu icin makine bolumunde guzel bosluk var.

selamlar
 

Ynt: G Serisi Tutkunları İçin

Teşekkürler Hüseyin,
www.teilesuche24.de sitesinden SLK, SPRİNTER,VİTO araç klimalarının da GD 300 e uyumlu olduğu yazılıyor. Helezondan herhangi bir şikayetim yok. Ancak klima için uğraşmam lazım. Ayrıca camları elektrikli değil bunlarda da bir dönüşüm yapacağım. Başka bir sıkıntım yok.
Selamlar
 



Ynt: G Serisi Tutkunları İçin

INSALLAH kibrisa yolun duser ve gorusuruz. iyi olur, senin G nin rooftent'i yakindan inceleme firsati olur ;) ama dikkat temmuz agustos cook sicak olur.

ben kibrisdaki G serim icin original ufleme petegi, ve klima radyator buldum burda gecen sene tam £40 ;D ;D tek eksigim kompressor ve montesi icin bacak.guney kibrisda ancak takilir ama :-[

kibrisda klima takiyorlar, hemda guzel beceriyorlar. bir arkadasim G serisine japon klimasi takdirdi,kompresor ise landrover'in :eek:

benim G'de elektrikli cam var,orginal on koltuk isitmasi. kisda cok faydali. 4 vitez kutusu, 300D 6 silindir makine ile cok uyumlu. guzel bir ilave yaptim, o da tum isklari led lamba ile degistirdim. hic aku'yu yormaz,cok faydali birsey.
 

Ynt: G Serisi Tutkunları İçin

Tekrar merhaba,
Top tent için internet adresimi vereyim. G aracımla çektirdiğim resimleri daha yüklemedim. Fiat Marea üzerine monte ettiğim şekliyle göreceksiniz.
www.carrooftoptent.com
veya
www.otokamp.com
Selamlar
 

Ynt: G Serisi Tutkunları İçin

abi gunaydin!
kibrisa yolun dusersa sana belki bir cift arka helezon bulurum ;) ikinci el ama iyi durumda. uzun sasi G'den cikma oldugu icin sana tam uyar. rooftent sirketin,ve website cok guzel masallah! ingiltere ile baglantin varmi? fiyatlar ingilterede rekabet yaparmi? senin G'nin ic resimi varmi gonderesin? hangi yil aldin? birde, o boya oyle guzel parlatma isterki ben alerji olurum. benim kibrisda kuracagim is'de bu olacak allah kismet ederse. senin G'yi bir elden geciririk. ama benim sistemi hic birsey ile mukayese etme ;)
selamlar
 

Ynt: G Serisi Tutkunları İçin

Merhaba Hüseyin,
Doğrusu arabayı boyatmak ben de istemiyorum. Gümrükten aldım ve aldığımda sekiz sene çalışmadan gümrükte yatmış. Arka bagaj stop lambaları çevresinde çürükler oluşmuş.Çürükleri daha büyümeden onarmak gerekiyor. Arabayı alalı dört ay oldu. Müsait bir zamanda iç resimlerini gönderirim.
İngiltere ile bağlantım yok, patenti alalı az bir zaman oldu. TUBİTAK ( Türkiye Bilimsel Araştırma Kurumu ),projemi teşvik kapsamına aldı. Diğer aşamalarda destek daha da artacak. İtalyanların meşhur Maggiolina ürünlerinden daha kapsamlı ve teknik açıdan daha iyi . İki düğmeye bastığınızda çadır açılıyor.
Gezenbilir sitesini fazla meşgul etmemek açısından rooftent ile ilgili sohbeti memetaydin42@yahoo.com mailimden konuşabiliriz.
Selamlar.
 

Ynt: G Serisi Tutkunları İçin

selamlar mehmet abi, resimleri dort gozle beklerim!! arka isklarin kenarlari gayet normaldir curumesi. onlar kolay tamir olur, turkiye bu isin cenneti :D SAKIN BOYATMA GERI KALAN YERLERINI. kirmizi renk arabalar en cok sorun yasayan renkdir. gunes maf eder, ama o ust tabaka alinip altindan super boya cikar!! haa, benim G seinin koltuk sayisi 7......evet tam 7 kisi aliyor cunku bagajda iki tane acilan fabrikadan takma koltuk var, link'e bak ;)

img_1790.jpg


img_1792.jpg


img_1789.jpg


img_1794.jpg


img_1793.jpg


mail'ini yazdim bu konuyu arastirmak lazim. iyi bir proje olabilir fiyat uygunsa.
selamlar
 



Ynt: G Serisi Tutkunları İçin

                    Arka koltuklar harika ve yer işgal etmiyor. Benim bagajım seninkinin tıpa tıp aynısı. Seninkine benzer iki koltuk yaptıracam. Yedi kişyle seyahat etmek gerçekten güzel. Aracı arkadan görünüşüyle ilgili ili fotom var, koltukları yaptırdığımda resimlerini göderirim.
Selamlar

Gd300001 1


Amasra005
 

Ynt: G Serisi Tutkunları İçin

selamlar bendede orjınal arka koltuk var fakat oturulıunca kafa tavana degıyorbensokturmeyı dusunuyorum aynı problem sızın aractada varmı
 

Ynt: G Serisi Tutkunları İçin

G serisi araçların tavanları yüksek, dolayısıyla kafanın tavana değmesi söz konusu olmamalı. Ya tavanınınız düşük veya koltuklarınız yüksek.
 

Ynt: G Serisi Tutkunları İçin

alper,senin arac nedir? G serisi'mi? lutfen resim at G ise :smiley: benim bagaj koltuklara orta boylu bir insani rahat sigar, eger NBA oyuncusu ise :-[ ZOR!!
G serisi kadar icine rahat girip cikacak 4x4 azdir. hele on koltuklara 6' 5" insan oturur basi tavana degmeden.
mehmet abi, kusura bakma senin G'nin fotolari simdi gordum!!!! :-[ cok temiz gorunur. arka cekici mercedes'in degil ama yinede guzel olmus ;)
simdi, o bagaj kapisin ac ve icini cek ve yolla lutfen ;D
 

Ynt: G Serisi Tutkunları İçin

Arka çeki demiri aldığımda öyleydi, orjinale benziyor. Bir gemiyi çekecek kadar sağlam. Kusura bakma, bagaj fotoğraflarını en yakın zamanda çekip gönderiyorum.
 



Ynt: G Serisi Tutkunları İçin

mehmet beyın cekı demırı o rjınle benzıyor 3-4 tıp var bıldıgım kadarıyla
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,475
Mesajlar
1,518,492
Kayıtlı Üye Sayımız
172,126
Kaydolan Son Üyemiz
Mev

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst