Ford Ranger 4x4

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mantar Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 439
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 201,856
Ynt: Ford Ranger 4x4

Arkadaşlar,
Ayasuluk arkadaşımızın başına gelen yakıt bitirme olayını sadece Ford Ranger işi yapan çıkmacı arkadaşla görüştüm dediğine göre sadece ampul yokmuş aksi halde herşey varmış ampul takılınca sıkıntının bitecek olduğunu söyledi.Hatta eline bir gösterge alıp bana göstermeye çalıştı.
Çevrenizde becerikli bir elektrikci varsa baktırmakta faydavar derim.Belki gerçekten ampul ile iş çözülebilir.
Kalın sağlıcakla.
 

Etiketler

Ynt: Ford Ranger 4x4

Merhaba ayasuluk,
Arkadaşımız arabasını güle güle kullansın, gönderdiğim parçanın sağlam olduğunu söylemiştin lazım olan parça olursa haberim olsun seve seve yardımcı olurum.
Bu teklif tüm arkadaşlar için geçerlidir, çıkmacı arkadaş gerçekten düzgün birisi ve bu arabaları iyi biliyor.
Kalın sağlıcakla.
 

Ynt: Ford Ranger 4x4

merhaba niyazi abi...bir parca ihtiyacımız oldugunda seni arıycaz tabiki de...artık kusurumuza bakmazsın...kal sağlıcakla..
 




Ynt: Ford Ranger 4x4

Merhaba arkadaşlar,
Kabin üzerine sepet koymak için tavan delmek şartmı veya nasıl bir bağlantı yapılır, veya fiber kabin üzerine sepet koysam ne olur 50kg taşırmı bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşımız varmı.Asıl amacım sis lambası koymak ve yanına çadır, olta vs.gibi şeyler koymayı düşünüyorum.Biryerde gördüm vitara ya sepet yapmış içine branda dan güzel bir muhafaza yapmış fermuarlı koyulan eşyalar ıslanmaz zarar göemez belki çalınır.Gerçi benim araba kapalı otoparkta yeri güvenli.Eğer fiber kabin taşırsa niyetim hemen yapmak.Fiber kabin üzerine böyle bir sepet yapan arkadaşımız varmı.Görüşlerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum.
Kalın sağlıcakla.
 

Ynt: Ford Ranger 4x4

Niyazi abi ben tavanın üstüne değil de hemen altına yükü tavan taşıyacak şekilde bi sistem yaptım yaklaşık 60 kg taşıyo
 

Ynt: Ford Ranger 4x4

Yetsen arkadaş,
Nasıl birşey yaptın foğraflama imkanı bulabilirmisin.Ben şayet taşırsa fiber kabinin üzerine yapma niyetindeyim ayrıca birde arka tampon düşüncem var ustamla birlikte.Çok gezenler için arkada sağlı sollu iki tane açılır kapanır yakıt çantası olacak.Niyetimiz 5mm lik saç kullanmak fakat ben önce strafordan bire bir maket olarak yapıp bir bakacağız.
Ortasına basamak olarak kullanılabilecek vede içine vinç koyulabilecek bir bölümde yapacağız.Vinç koymayan avadanlık olarak kullanır zaten vinç gizli olacak.Bakalım kısmet ne olur.
Çokta acelemiz yok.
Kalın sağlıcakla.
 

Ynt: Ford Ranger 4x4

arkadaşlar herkeze merhabalar...
gecenlerde shell den yeni gtl dizel aldım rangera araba roket gibi oldu :smiley:)
gercektende müthiş bir performans veriyor arabaya
 





Ynt: Ford Ranger 4x4

gerçekten suziki mi sattım ranger aldım ama sitede hiç hareket yok biraz hareket olsun.saygılar arkadaşlar
 

Ynt: Ford Ranger 4x4

merhaba ağasuluk kardeş benim ranger 4x2 2000 mod bu gtl mazot kullanırsam fark edermi ben normal kullanıyorum .teşekkürler
 

Ynt: Ford Ranger 4x4

merhaba bekirbey ben kullandım oldukca iyi bir performans veriyor arabaya..tavsiye ederim..ama biraz pahalı sürekli kullananmak akıllıca olmaz
 




Ynt: Ford Ranger 4x4

ya arkadaşlar sürekli araştırıyorumda bir türlü tatmin edici bişey bulamadım bu ranger a ön arka (ARB) tanpon yapan sayılı yerler var ve pahalı ön arka yaklaşık 1000 lira + kargosuda var bu konuda uygun yapan bildiğiniz dostlarınız varmı yoksa takım taklavatı alacam kendim yapacam bişeylerr tam laz işi olacak sonraa :D :D :D
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,489
Mesajlar
1,518,755
Kayıtlı Üye Sayımız
172,148
Kaydolan Son Üyemiz
perdeci71

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst