Demonte Olabilen Pratik Portatif Kamp Tuvaleti Yapalım.

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan aslanahmet Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 64
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 41,906

Etiketler
Ynt: Demonte Olabilen Pratik Portatif Kamp Tuvaleti Yapalım.

1496'ncı kişi olarak okumanın keyfini çıkarıyorum şu an :smiley:
valla çok güldüm ;D
 






Ynt: Demonte Olabilen Pratik Portatif Kamp Tuvaleti Yapalım.

Teşekkürler Ferhat. Kazdağları kampından bu akşam döndüm. Orada 3 gün boyunca çadırda kullandım. Çok rahatlık. İyiki yapmışım. Hijyen açısından da bir sorun yok.
 

Ynt: Demonte Olabilen Pratik Portatif Kamp Tuvaleti Yapalım.

Ecnebiler bunu düşünmüş ve en kolay taşınacak halini üretmiş. Sistem olarak benim tasarımıma benziyor ama taşıma açısından daha kullanışlı duruyor. Buna rağmen dezavantajı da var. Her ne kadar poşeti değişse de bir kaç kullanımdan sonra çöpe atmak gerekir.

Shit Box ;D (adına da amblemine de bayıldım)

[attachment=1]

http://www.thebrowncorporation.com/products/bog-standard

Not: Bu ahşap portatif tuvalet çadır içinde kullanmak için ve otomobil bagajında taşımak için çok kullanışlıydı. Kamper aldıktan sonra kamperde de bir süre kullandım.Ama portatif tuvalet almak zaruri oldu. Thetford tuvalet aldıktan sonra bu ahşap tuvalet görevini doldurup çöpe gitti :smiley:

ShitBox
 


Ynt: Demonte Olabilen Pratik Portatif Kamp Tuvaleti Yapalım.

dostum seni tebrik etmemek elde değil.bu fikri bana verdiğin için sana mennettarım :smiley:
 





Ynt: Demonte Olabilen Pratik Portatif Kamp Tuvaleti Yapalım.


Teşekkür ederim.


Tuvaleti olan kampinglerde bunu kullanmam. gerek de yok. Sakin orman kamplarında da gerek olmaz. Ormanın derinliklerinde bişekilde hallediyorsun. Ama kalabalık, açık alanda ve tuvaleti olmayan kamp alanlarında zaruri durumlarda kullanmayı düşünüyorum. Bazı zorluğu olacak ama getireceği rahatlık daha fazla. En son büyük poşet dolduktan sonra ağzını bağlayıp 4 - 5 kat gazete kağıdına saracağım. Bunu da başka çöp torbasına koyup arabanın bagajına koyacağım. İnşallah burada patlamaz :smiley: Oturduğum sitenin içinde ağzı kapalı büyük çöp konteynırı var. Site içinde olduğu için içini karıştıran insanlar olmuyor. Kapaklı olduğu için kedi köpek de giremiyor. Bu konteynire atacağım. Daha sonraki yolculuğu da beni ilgilendirmiyor artık :smiley: benim çöp birçok kişinin çöpüne göre daha masum :smiley:
 

hocam güzel olmuş da bunlar hazır satılan şeyler zaten. bir de çok afedersiniz dötünüze tazyikli su hizmeti alamadıktan sonra wc kavramını pek de anlamlı bulmuyorum benim karavana yapacağım sistemde mutlaka olacak o.
 


poşete yestehleyen kişiler için çözüm öneriyorum:

Hasta alt bezi


üst aksesuar da mevcut:

Emici don


atıklarınızı da belediyelerin "tıbbi atık tesislerine" teslim ederseniz saygınlığınız bir kat daha artacaktır.
 



Bildiğimiz boya kovası ve klozet ön kapağı ve altlığı ve de siyah poşetle işlem bitirilir. Kişinin ağırlığına bağlı olarak klozet atlığı ekstra sağlamlaştırabilinir.
Ben genelde iki çadır kullanıyorum. Biri depolama gibi. Bu işlem ikinci bir benzer çadırda ya da acil eylem gerektiren :smiley: hallerde araç içinde olabilir.

Daha denemedim : ) ama Youtube'da ABD'li bir elemanın videosundan görmüştüm.
Dipnot; hasta alt bezi pişik yapabilir.:tongueout:
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,439
Mesajlar
1,517,969
Kayıtlı Üye Sayımız
172,093
Kaydolan Son Üyemiz
ata bey

SON KONULAR



Geri
Üst