Çadır ve Uyku Tulumu Konusunda Yardım.

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Nevmeram Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 38
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 25,229
Ynt: Çadır ve Uyku Tulumu Konusunda Yardım.

http://www.sporena.com/Wave-Uyku-Tulumu-328.html 125tl

http://www.adrenalinoutdoor.com/Easy-Camp-Devil-400-Uyku-Tulumu_10014.html?search=uyku#0 100tl

oluyor, peki bunlardan hangisini alırsak daha çok işimizi görür? teşekkürler
 

Etiketler
Ynt: Çadır ve Uyku Tulumu Konusunda Yardım.

Merhabalar,

Uyku tulumu ve çadırı deneme imkanı buldum. Ancak bu aralar derslerin yoğunluğundan dolayı kamp yaparak deneyemedim. Geçtiğimiz cuma günü İstanbul'a gitmiştim. O gece çadırı bahçeye kurup bir gece kaldım. Çadır zaten çok iyi şüphe duymadan almıştım. Ancak tulum konusunda emin değildim. Ancak o da yanıltmadı beni. Sıcaklık ekstrem boyutlarda değildi ancak soğuktu. Hem çadırdan hem de tulumdan memnun kaldım. Tavsiye ederim. :smiley:
 


Ynt: uyku tulumu tavsiye

enjn' Alıntı:
merhabalar öncelikle,
uyku tulumu ile ilgili merak ettiğim birşey var lafuma nın yellowstone -14 modelinde bayanlar için diyor bazı sitelerde, uyku tulumunun kadını erkeği olur mu olursa ne değişir ki ? ve 3mevsim uyku tulumu alabileceğim önerdiğiniz bir yer veya model var mıdır ?

Merhaba, Uyku Tulumlarında ki bayan erkek ayrımı ölçüleri ile alakalıdır. Özellikle omuz genişlikleri dar ve boyu kısadır. Dolgu oranları aynı modellerde cm2 olarak aynıdır.
Uyku Tulumlarında Mevsim olarak değil, kullanacagınız hava koşullarına göre tercih etmelisiniz. Yazın kullanacagınız uyku tulumunu kışın kullanamazsınız veya tam tersi. Isı degerlerini göz önünde bulundurarak yazlık ve kışlık birer adet edinebilirsiniz.
 




Ynt: Çadır ve Uyku Tulumu Konusunda Yardım.



Deniz kıyısında da kursanız yaz ve bahar ayları için kullanılacak bir çadırın 3 mevsim özelliklerini taşıması gerekir. 3 mevsim çadırlar fiber yada durawrap -fiberden biraz daha iyi olduğu söyleniyor:smiley:- pol kullanlan, alt tentesi 5000 mm, üst tentesi 3000 mm su sutünü civarlarında olan çadırlardır. aradığınız çadırda bu özelliklerin yanınnda hafifliğede dikkat edip seçim yapabilirsiniz. Marketten çadır almak yerine loap,hannah,husky gibi kampçılık ürünlerinde orta düzey ürünler üreten markalar sizin işinizi rahat rahat görecektir. Uyku tulumu olarak gene hafiflik ve üzerinde yazan değerlerin gerçekliğine dikkat etmek gerekir. loapın 80-90 tl arasında iron, classic gibi modelleri işinizi görecektir ve az yer kaplarlar.
İyi günler dilerim
yzdıklarınızda aynı fıkırdeyim..
 


Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,461
Mesajlar
1,518,218
Kayıtlı Üye Sayımız
172,115
Kaydolan Son Üyemiz
SoundofSilence

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst