Bursa'da Bunuda Gördüm Ya! F-350 Super Duty :D

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KanyaK Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 79
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 49,512
Ynt: Bursa'da Bunuda Gördüm Ya! F-350 Super Duty :D

bunun arkası çift dingillisi var ankara bahçeli de 3.caddenin arkasında ne zaman geçsem bakarım.müthiş bi makina...
 

Etiketler
Ynt: Bursa'da Bunuda Gördüm Ya! F-350 Super Duty :D

bahçelinin ara sokaklarında kaç kere takıldı acaba :D çiftlik evi falan uygun olur onlar için yoksa 3. caddede onu nereye koyuyolarki apartmanların kapalı otoparklarının genişliği bile araçtan daha dar zaten :D
 

Ynt: Bursa'da Bunuda Gördüm Ya! F-350 Super Duty :D

valla adam bahçenin yanına beton atmış özel bi alan yapmış.tabi o araçla caddede nasıl trafiğe girio muamma..
 






Ynt: Bursa'da Bunuda Gördüm Ya! F-350 Super Duty :D

Aslında arkası çift teker. Ancak üzerinde görülen lastiğin genişliği fazla olduğundan birer tanesi ancak sığıyor. Diğer teker yerleri boşta, birgün fotoğraflar yüklerim :smiley:
Ama orjinal çift tekerlekli hali hiç hoş durmuyor, bu hali inanın çok daha hoş.
 

Ynt: Bursa'da Bunuda Gördüm Ya! F-350 Super Duty :D

Geçen yaz Amerika'da Rhode Island'dan Block Island limanına giderken arkadaşlarla otostop çektik. Şansımıza bir tane bundan durdu. İnanılmaz keyifliydi yolculuk. İnsan bunun içinde kendini bir başka hissediyor :smiley:
 






Ynt: Bursa'da Bunuda Gördüm Ya! F-350 Super Duty :D

serkan saygın' Alıntı:
okadar param olsa zaten bu araçla ne işim var :smiley:
bir Def,bir ZJ,bir XJ, tamam işte daha ne olsun :D
Ben yine otostop'a devam galiba. :smiley: İş diye bekliyorum bakalım ne olacak. M.E.B hala atama puanlarını ve kadroları açıklamadı. :(
 



Ynt: Bursa'da Bunuda Gördüm Ya! F-350 Super Duty :D

feyzullah efe' Alıntı:
arkadaşlar bu araç arazide nekadar verimli olur acaba

çok uzun olmaları bi defa büyük dezavantaj.. örneğin bir cj-5 in hoplaya zıplaya geçebileceği yerde bu arkadaş asılı kalabilir. yaklaşma açıları vs için ne kadar zorluk çıkarır tahmin etmesi zor değil.. ancak bir de şu durum var bunlar dodge ram ve gmc topkick lerle birlikte insanın ağzını açık bırakacak kadar güce sahipler. tork açısından bence sınırsız makineler.. örneğin youtube da falan bunların kıç kıça bir grand cherokee 5.9 la bağlanıp çekme yarışı yaptığı videolar var.. saniyeler içinde 5.9 v8 makineyi sanki cüceymiş gibi sürükleye sürükleye götürüyo garibim grand pati çekip dururken.. lokomotif koysan böyle olur yani sanki karşı güç hiç yokmuş gibi rahatlar..
 



Ynt: Bursa'da Bunuda Gördüm Ya! F-350 Super Duty :D

Diğer büyük makine f350 değil onlar f650 onların 6 kapılı olan modelleri var şekil 1a:

11331 f650 1

Bu da 4 kapılı f650

ford_f650_05.jpg


Bundaki kapıyı ben sayamadım :D

F-650_Exterior_large.jpg


Bazı arkadaşlarımız bu araçların yapılış ve kullanım amaçlarını soruyorlar.Bu aracı sürerken hissedeceğiniz gücü hissedin, resmine bakarken milletin oha çektiği aracın direksiyonunda kırmızı ışıkta bir taksinin yanında durduğunuzu ve yukardan aşağı ona baktığınızı düşünün.İşte bu makineleri bunun için yapıyorlar, gücü hissetmek için.
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,489
Mesajlar
1,518,730
Kayıtlı Üye Sayımız
172,145
Kaydolan Son Üyemiz
compozer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst