Brussel ve Brugge

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan gezenmerve Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,730

gezenmerve

her an çok değerli günü yaşamaya bak...
Mesajlar
43
Tepkime Puanı
0
Yer
istanbul
Web
www.merveakcakara.com
BRÜKSEL TİPİK AVRUPA ŞEHRİ BİZİM GİTTİĞİMİZDE ŞEHİRDE FESTİVAL OLDUĞU İÇİN TRAFİĞE KAPALIYDI VE CADDELER SOKAKLAR TIKLIM TIKLIM İNSANLARLA DOLU HERYERDE GÖSTERİLER YANİ CANLI BİR GÜNÜNE DENK GELDİK AÇIKCASI BRÜKSELİ DOLDU DOLU GEZEMEDİM AMA BEN PEK BEĞENMEDİM.
[attachment=1][attachment=2][attachment=3]

ASIL BENİM BARCELONA' DAN SONRA BAYILDIĞIM TAM ANLAMIYLA KÜÇÜK VENEDİK MASAL ŞEHRİ BRUGGE ÇOK ROMANTİK KÜÇÜK BİR ŞEHİR BİRDE KAR YAĞSAYDI LAPA LAPA OFF YANİ MASALSI EVLERİ ŞEHRİ SARAN KANALLARI AKLINIZI BAŞINIZDAN ALICAK ÇİKOLATA DÜKKANLARIYLA BRUGGE BRUGGE BRUGGE... BENİM KESİNLİKLE ÇİFTLERE ÖNERECEĞİM BİR YER BALAYI İÇİN İYİ BİR ADRES AMA EN FAZLA 3 GÜN DERİM.

[attachment=4][attachment=5]

DSC01271


DSC01341


DSC01290


DSC01350


DSC01374
 

Etiketler



Ynt: Brussel ve Brugge

paylaşımın için teşekkürler keşke fotoğrafların boyutu daha buyuk olsaydı belki daha hoş olurdu diye düşüüyorum
 




Brugge'dan Brüksel'e Zamanda Yolculuk

Bu zamana kadar gittiğimiz tüm tarihi yerlerde acaba burası önceden nasıldı diye hayal kurardım. Brugge'da hayal kurmanıza gerek yok çünkü geçmişte nasılsa şimdi de öyle. Sadece sokaklarda yürümek sizi geçmişe götürüyor. Söylenecek çok da bir şey yok aslında hayran kalmaktan başka bir şey yapamıyorsunuz. Nasıl oluyor da bin yıl öncesinin şehri bizi bu gün bu kadar etkilerken bu günün şehirleri bizi mutsuz edebiliyor?


IMG 4196

IMG 4191 IMG 4207


IMG 4212 IMG 4219

Aslında buraya şehir demeye içim çok da el vermiyor. Farklı bir ismi olmalı sanki. Brugge'a girdiğiniz gibi bu farklılığı hissetmeye başlıyorsunuz. Baktığınız her yer bir kare fotoğraf, bir manzara oluyor. Aslında çok da anlatılabilecek bir şey değil. İçinde olmak lazım. Tabi şu da var insanın kendi yaşadıkları ve kafasındakilerle birleştiğinde bu etkiyi yapıyordur sanırım. Çünkü herkes aynı şekilde etkilenmiyor. İn Brugge filmini izleyenler bilir...
Gezi ve Anlatı: Brugge'dan Brüksel'e Zamanda Yolculuk


Video: https://www.youtube.com/watch?v=diDVCAdiTlc
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,474
Mesajlar
1,518,490
Kayıtlı Üye Sayımız
172,126
Kaydolan Son Üyemiz
Mev

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst