Bisiklet Sevenlerin Tanışma Platformu

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan GEZENBİLİR Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 330
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 197,351
Ynt: Bisiklet Sevenlerin Tanışma Platformu

arkadaşlar ilk başta marka ve modele takılmanın pek önemi yok mühim olan bisiklet ile bir aktiviteye katılmak.Bir eski bisiklet haşir neşiri olarak kartal pendik tuzla kurtköy civarındaki arkadaşlar ile bir araya gelip kısa turlar yapabiliriz.Bu konuda yaş boy cinsiyet önemli değil evden dışarı cıkın yeter.sağlıklı ve temiz havalı günlerde buluşmak dileğiyle arayın turlayalım.
 

Etiketler
Ynt: Bisiklet Sevenlerin Tanışma Platformu

modelden ve markadan önemli olan şeyler vardır kompenentlerin önemi çoktur. vites grubu arka aktarıcı ön aktarıcı vites kolları fren grubu çok önemlidir. kadrodaysa alüminyum 7005 olmasında fayda vardır hafif bisikletler herzaman iyidir rampa çıkışlarında hızlanmalarda hertürlü rahat edersiniz buda kompenentlerden geçiyor zaten bi maşa 2 kiloyken diğer maşa 1500 gr olabiliyor tabi fiyat farkıda ona göre değişiyor :smiley: eğer kaliteli bişey olsun para önemli değil derseniz carbon kadro carbon gidon fox maşa mavic cantlar üstünede xtr takım dizebilirsiniz fiyatıda 10 bin tl yi bulur belkide geçer :smiley: başlangıç için istiyorsanız trek 3700 salcano nun modelleri var carraro bakabilirsiniz kronxc500 xc1000 olabilir daha bi sürü model var shimano diyerek direk almayın acera alivio deore önemli olan shimanonun ekipmanları ;)
 

Ynt: Bisiklet Sevenlerin Tanışma Platformu

Merhaba, İşten eve evden işe diyerek çıktıgım yolculuğumda bu spor tekrar beni öyle bi sardıki en büyük tutkum oldu. liseden sonra (on yıl olmuş:( Üniversite yıllarında bisiklete binmeme aptallığını yapmışım bu arada.) tekrar yollarda olmak o zamandan daha farklı daha özgür(sanırım o zaman gerçekten biraz daha özgürmüşüz, bu lafı sevmesemde) daha heyacanlı bi bisiklet yolculuğuna başladım.Umarım kazasız belasız ve sonuna kadar bu selenin üzerinde olucam.
 

Ynt: Bisiklet Sevenlerin Tanışma Platformu

merhaba bende dahon mup8 bisikletim var şehirler arası yolculukta çok kullanışlı ve pratik dahon severler konuşalım.
 

Ynt: Bisiklet Sevenlerin Tanışma Platformu

merhaba ben aykut istanbulda dragosda ıkamet edıyorum ...42 yaşındayım sporun hepsını sevıyorum evlıyım bır kızım var 4 adet bısıkletım var herkese selamlar...
 



Ynt: Bisiklet Sevenlerin Tanışma Platformu

yeni gelen ler hoş geldiniz.daha önceden de belirtmiştim şimdide tekrarlıyorum penddik k.köy deyim ev olarak eskiden kartal sahile yakındım .kısaca sahil boyu gezen ve gezmeyen arkadaşlar bir ara toplansak fena olmaz.isterseniz buna ön ayak olurum özeldende mail atabilirsiniz.selamlar mehmet
 

Ynt: Bisiklet Sevenlerin Tanışma Platformu

Arkadaşlar merhaba

Sinop ve yakın bölgede olan ya da bu teklifle ilgili olumlu düşünenler var mı ?
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=64764.msg768913#msg768913
 

Ynt: Bisiklet Sevenlerin Tanışma Platformu

Merhabalar ben Ahmet Can. Kocaeli Ünv Besyo öğrencisiyim. Bisiklete büyük ilgim var ama nedense gercek anlamda ilgilenmek aklıma gelmedi. bakalım bişeyler yapmaya calısacagım olur umarım :smiley:
 

Ynt: Bisiklet Sevenlerin Tanışma Platformu

merhaba arkadaşlar özkan deveci kuyumcu tasarımcısıyım 1983 doğumluyum trek 4300 biniyorum pedalsesi gurubuna üyeyim...[attachment=1]

74100 162226493815844 100000854847082 309231 763422 n
 

Ynt: Bisiklet Sevenlerin Tanışma Platformu

[size=12pt]mrb ben edirneden recep.trakya üniversitesi öğrencisiyim.ben de bisikletle turlara katılmak istiyorum ama bu konuda hiçbir bilgim yok.tek başıma bir ege-akdeniz turu yapmak istiyorum bu konuda bana bilgi verebilir misiniz? ;)
 



Ynt: Bisiklet Sevenlerin Tanışma Platformu

cümleten slmlar :smiley:
izmirden Adil DERİCİ,corratec motion kullanıyorum.
dağ bisikletini,dağda kullanmayı sevenler;yoldan çıkıp ormana dalmayı sevenler ve 3 günlük dünyada yapmadığına pişman olucağı herşeyi yapmaya kafaya koyanlar iletişim halinde olalım ;D
Adil DERİCİ 0505-6056726 vempire333@hotmail.com http://www.facebook.com/adilderici#!/adilderici
 

Ynt: Bisiklet Sevenlerin Tanışma Platformu

Sevgili Dostlar... Denizli'de yaşıyorum..uzun yıllardır bisiklet aşığıyım ikimizde çok vefalı çıktık hiç bırakmadık birbirimizi..inanın bıramayada hiç niyetimiz yok.. Trek 3900 bisiiklet sahibiyim.. Denizli 'de "DENİZLİ BİSİKLET TOPLULUĞU" adlı şirin bir topluluğumuz var.. Her hafta sonu güzellikleri paylaşmaya devam ediyoruz.. Tüm arkadaşlara selamlar..
 


Ynt: Bisiklet Sevenlerin Tanışma Platformu

Merhaba arkadaslar,

Ankara`dan Can Ozen... ODTU`de ogretim uyesiyim. Merida Matts TFS XC 300-D kullaniyorum.

Uzun bir ara verdikten sonra eski tutkularimdan olan dag bisikletine tekrar donus yapmak cok guzel oldu. Ozellikle Ankara ve civarindaki bisiklet severlerle beraber pedal cevirmek uzere...

Selamlar ...

http://www.facebook.com/photo.php?pid=5832997&l=139e21369a&id=640303768
 

Ynt: Bisiklet Sevenlerin Tanışma Platformu

HERKESE DENİZLİ DEN SELAMLAR. İSMİM ALİ. BİR ARKADAŞIMIN SAYESİNDE VE BİR FORUM SAYESİNDE HAYALİNİ KURDĞUM KRON XC 1000 MODEL BİR BİSİKLETİM VAR. ŞU ANDA ASKERLİK GÖREVİMDEN SOLAYI BİRAZ AYRI KALSAKTA BULDUĞUMUZ HER FIRSATTA PEDALLAMAYI İHMAL ETMİYORUZ VE ONDAN ALDIĞIM HAZZI BAŞKA HİÇBİR ULAŞIM ARACINDA YAKALAYAMIYORUM.

ASKER SONRASI GÜZEL TURLARDA DENİZLİ VE CİVARINDAKİ ARKADAŞLARLA BERABER PEDALLAMAK ÜZERE.

AYRICA BU GÜZEL SİTEYİ DE BİR KANYON HAKKINDA İNCELEME YAPARKEN GOOGLE SAYESİNDE BULDUM. İYİ OLDU :smiley:

HERKESE MERHABAA...!
 




Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,475
Mesajlar
1,518,492
Kayıtlı Üye Sayımız
172,126
Kaydolan Son Üyemiz
Mev

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst