Bedensel Engelliyim Kaz Dağına Gezi Yapmak İstiyorum

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ormos Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,101

ormos

Yeni Üye
Mesajlar
5
Tepkime Puanı
0
Arkadaşlar merhaba.
Tekerlekli sandalye kullanıyorum Ağustos ayında Ayvalık tatili yapacağım. Özel otomobilimle günü birlik Kazdağı gezisi yapmayı düşünüyorum. Milli Parka girmeden gezebileceğim yerleri öğrenmek istiyorum. Eğer Milli Park içine girersem aracım ile gezebilirmiyim,tekerlekli sandalye ile Sütüven yada Hasanboğuldu Şelalelerine ulaşabilirmiyim yada farklı güzellikte ulaşabileceğim yerleri var mı, yoksa sıkıntılı mı olur ? Güre Pınarbaşı Piknik Alanı uygunmudur hemen hemen aynı bölgede görünüyorlar mapsta.

Daha önceden bu bölgeye hiç gitmedim. Tavsiye öneri ve uyarılarınızı yazarsanız sevinirim.
 

Etiketler
Ynt: Bedensel Engelliyim Kaz Dağına Gezi Yapmak İstiyorum

Hasanboğdu maalesef tekerlekli sandalye için uygun değil, Pınarbaşı'na gitmediğim için yorum yapamayacağım
 

Ynt: Bedensel Engelliyim Kaz Dağına Gezi Yapmak İstiyorum

arkadaşım keşke benim de orada olduğum bir tarihe denk gelseniz de ben gezdirsem sizi oralarda.tam tarih belirtmemişsiniz ama olurda aynı zamana denk gelirsek size yardımcı olurum bizzat ben
 

Ynt: Bedensel Engelliyim Kaz Dağına Gezi Yapmak İstiyorum

İyi tatiller,yanınızda size yardımcı olacak arkadaş aile vb birileri olacakmı?Bende karavanla eşim ve kızımla bir günlüğüne kaz dağlarına gideceğim 3-4 gün sonra,gezilecek yerleri bilmiyorum ama bizimle gezmek isterseniz,yardımcı olabilirsek ne mutlu bize
 

Ynt: Bedensel Engelliyim Kaz Dağına Gezi Yapmak İstiyorum

Yanıt yazan arkadaşlara teşekkür ediyorum. Ayvalık değil ama Kuşadası gezisi yaşadım. 9 Günlük tatilim sorunsuz ve güzel geçti. Tek canımı sıkan Kuşadası merkezde konaklayıp 6 gün boyunca Güzelçamlı Milli Parkı'na denize gitmek oldu. ( yaklaşık git gel 60 km )

Güzelçamlı Milli Parkı otomobil girişi 15 tl yaya girişi 3 tl. Park içinde Canyon ve plajlar mevcut. Ben 4 adet plaj bir kaç koy gördüm. Gezilip görülmesi gereken bir yer. Treeking için uygun, başta yaban domuzları olmak üzere çeşitli hayvanlar var. Denizi taşlık olduğu için kesinlikle dalga çamurlandırmıyor resmen akvaryum gibiydi ancak suyun tuzuna 2 günde anca alışabildik.

Güzelçamlı Milli Park girişine çok yakın bir Camping mevcut. http://lazoglucamping.info/
Milli Park'a 100-150 metre mesafede ise Zeus Mağarası bulunuyor, suyu çok soğuk akşamları bile suya girip çıktıktan sonra 5 dakika mağarada durursanız dışarı çıkınca pek rahatsız etmiyor.
 



Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,491
Mesajlar
1,518,792
Kayıtlı Üye Sayımız
172,151
Kaydolan Son Üyemiz
dmbe3781

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.


Geri
Üst