Batı Karadeniz Turu

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan liveistodie Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 9
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,019

liveistodie

Ana Kamp
Mesajlar
81
Tepkime Puanı
0
EhXMH.jpg


arkadaşlar çıkış yerim bolu kıbrıscık olmak üzere haritada numaralandırdığım yerleri sırası ile arabamla gidip çadır-bungalow ne bulursam konaklamak istiyorum.rota üzerinde belirttiklerim hariç bildiğiniz şurayada ugramadan gitme dediğiniz yerler var mı? ve şelaleler ağustosta halen akıyormudur?

1-Bolu 2. Düzce 3- akçakoca 4- ereğli 5-zonguldak merkez 6- çaycuma 7-bartın 8-amasra 9-ulus 10-pınarbaşı ( hedef ılgarini mağarası dünyanın 4.büyük mağarası denen yer) 11-azdavay (hedef başdeğirmen ve ılıca şelalesinde suya girmek) 12-daday (hedef şu meşhur daday at çiftliğini görmek) 13-eflani (kaya mezarları) 14-safranbolu (evleri) 15-karabük merkez 16-eskipazar ( hadrianapolis antik kenti) 17-mengen (aşçıları meşhursa belki yemeğide meşhurdur) 18- dönüş ve bitiş.
hedefim şu resimde görülen ılgarini mağarası ama bi rota yaptım sırası ile takip etmeyi düşünüyorum bayramdan sonra. görüşlerinizi bekliyorum.
ilgarini1.jpg
 

Etiketler
Ynt: Batı Karadeniz Turu

hocam kastamonu cide'ye uğramadan geçme derim ve eğer zamanınız varsa hem azdavay hem şenpazar'ın köylerine derelerine inin derim. şimdiden iyi yolculuklar :smiley:
 

Ynt: Batı Karadeniz Turu

pınarbaşı azdavay ve daday 3 ü hani farklı yerde cideden inersem şenpazara ugrarım fakat dadayı es geçerim ben biliyorum benzin 5 tl olmuş. peki azdavay mı daday mı? hangisini görmeli?
 

Ynt: Batı Karadeniz Turu

azdavay derim ben, anne tarafı kastamonu'lu. zevkler görecelidir tabii ama oralar doğa harikası. köyleri dereleri çayları insanları çok güzeldir. bahsettiğim cide azdavay ve şenpazar civarıdır.
 




Ynt: Batı Karadeniz Turu

liveistodie' Alıntı:
hemde sahil yolum uzamış olur aymeka ;) düşünücem
mutlaka diyorum, cide sahilinde akşam gazeteye sarılmış çekirdeklerden yemezsen banlan daha iyi. şimdiden keyifli yolculuklar dilerim :smiley:)
 



Ynt: Batı Karadeniz Turu

du bakalım bi aksilik olmazsa konuk edebilirim seni müsaitsen.4-5 günlüğüne kamp arkadaşı
 




Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,489
Mesajlar
1,518,735
Kayıtlı Üye Sayımız
172,145
Kaydolan Son Üyemiz
compozer

SON KONULAR



Geri
Üst