Almanya'dan Unimog Getirmek

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan SAHİN7777 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,052

SAHİN7777

Ana Kamp
Mesajlar
24
Tepkime Puanı
1
Aşağıda linkini verdiğim sitede satılık UNİMOG'lar var fiyatlar tabiki euro bakmanızı tavsiye ederim,yurt dışından araç getirme prosedürünü bilmiyorum classic unimog yapmak isteyenler ziteyi ziyaret edebilirler.

http://tr.bau-portal.com/sites/angebote_search.php?Bereich=nutzfahrzeuge.php&Target=transport&Helfer=..%2Fgebraucht%2F_&Helfer2=.php&Helfer3=..%2Fangebote%2F_&Hersteller=T%FCm+%FCreticiler&Typ=unimog&EZ_From=1970&EZ_Till=2007&Preis_From=0&Preis_Till=10000000&Ziel_Land=Avrupa&submit=Arama
 

Etiketler
Ynt: Almanya'dan Unimog Getirmek

teşekkürler bilgi için lakin 2 sene önce o siteyi keşfetmiş biri olarak kasap dükkanı ve kedi ilişkisi dışında birşey yapamıyoruz bildiğim kadarı ile.
 

Ynt: Almanya'dan Unimog Getirmek

Bildigim kadari ile yurtdisindan bedelsiz arac ithali sadece; yurtdisinda en az 3 sene ikamet etmis ve bu senelerin herbirinin en az 6 ayini ikamet ettigi ulkede gecirmis,bu sureden sonra yurda kesin donus yapan T.C. vatandaslarinin 3 yasini gecmemis araclari icin mumkun. Cifte vatandas olan kisilerin boyle bir hakki yok. Aksi herturlu halde; ikinci el arac ithali, vergili olsun veya olmasin yasaktir.
 

Ynt: Almanya'dan Unimog Getirmek

hazır gümrükden geçmişi var bende, uğraşmayın orda yazan fiyat x 2,5 katı gibi gümrük + düşük model getirilmez bildiğim kadarıyla, uğraşmak istemeyenler seneye beni bulsun ;)
 

Ynt: Almanya'dan Unimog Getirmek

Yurt dışında ikamet edenlerin eskiden permi hakkı vardı. Şimdi permi kalkmış. Ben de yurt dışında çalışıyorum. Bir dönem permi için internette araştırma yapmıştım ama elle tutulur bir bilgiye ulaşamadım. Bilen arkadaşlar bilgilerini paylaşırsa sevinirim.
 



Ynt: Almanya'dan Unimog Getirmek

expres' Alıntı:
hazır gümrükden geçmişi var bende, uğraşmayın orda yazan fiyat x 2,5 katı gibi gümrük + düşük model getirilmez bildiğim kadarıyla, uğraşmak istemeyenler seneye beni bulsun ;)

aracınızı seneye mi satacaksınız?
eğer seneye satacaksanız ben seneye talip olabilirim :smiley:
 

Ynt: Almanya'dan Unimog Getirmek

Sedat Bey; eger kesin donus yaparsaniz, araciniz 3 yas ve altinda olursa getirebilirsiniz. Asagida linki gonderiyorum,ilgilenen arkadaslar inceleyebilirler.

http://www.gumrukforum.com/forum/BEDELSiZ-iTHALAT-KAPSAMiNDA-OTOMOBiL-iTHALATi--ve--VERGi-HESABi-t-961.html
 

Ynt: Almanya'dan Unimog Getirmek

Gökhan bey,

Verdiğiniz bilgi için teşekkür ederim. Ankaraya döner dönmez daha detaylı araştıracağım bu konuyu.

Selamlar
Sedat
 

Ynt: Almanya'dan Unimog Getirmek

Isinize yaradiysa ne guzel. Yurtdisindan arac getirmek bizler icin cok iyi olurdu ama ne yazikki devlet uzum yemek degil,bagciyi dovmek derdinde. Bedelli getirildiginde,devletin istedigi harc ve vergiler akil aliyor. Ankara, bu konuyu arastirmak icin en ideal yer,kolay gelsin :smiley:
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,487
Mesajlar
1,518,676
Kayıtlı Üye Sayımız
172,144
Kaydolan Son Üyemiz
zeloni

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR



Geri
Üst