401 unimog alıp toplamak istiyorum

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan motogezgin Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 131
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 101,337
Ynt: 401 Unimog Alıp Toplamak İstiyorum

Super fotolar tesekkurler bakalim benimki nasil olacak dun gordum macun fasli devam.motorici macun cekilemeyen yerlere meges teklifini tabiki geri cevirdim orjinal goruntu olmasi adina zaten gavurun dedigi " showroom chick" bir sey toplamiyorsan ki benimki kullanilacak 1952 den bu yana yasanmisligin revizyon edilmis sekli aracima yansisin istiyorum.kablo renkleri filan bakalim becerebilecekmiyim
 

Etiketler


Ynt: 401 Unimog Alıp Toplamak İstiyorum

boyada sona yaklaşıyoruz önce karoser sonra diğer parçalar boyanacak.bozuk olan yerler düzeldikten sonra genede polyester macun istedi.alt meges köşe birleşenler würtün mastik gibi bir malzemesi ile sağlamlaştırıldı.motor içi taban vs orjinali gibi boya olacak

Boya ncesi
 




Ynt: 401 Unimog Alıp Toplamak İstiyorum

ali fuat bey fotolar cok guzel .son foto asagı yukarı benimki olacak tentem koyu yesil jantlarım orijinal aynalar cam cercevesinde sinyal yok.kasa aynı renk.

aslında bu tatsız havada insanın içinden bir sey yapmak gelmiyor.genclere yapabildiğimiz destek dışında başaka sey yapmaktan neredeyse utanacak hale geldik utanması gerekenler pişkin pişkin ortalıgı gererken.neyse işimizi yarım bırakmayalım.
karoser boyadan geldi daha dogrusu 2 seferde izmirden tasıdım parcaları ve karoser olarak.strofor ve patlamaz naylonlarla sararak her seyi garaja attım bundan sonra top bende olacak.şimdilik bu fotolar

35lx5dudzrlb


35lx5dudzrlb 1
 

Ynt: 401 Unimog Alıp Toplamak İstiyorum

Merhaba.....Malesef ülke meseleleri gittikçe içinden çıkılmaz bir hale ..gereksiz inatlaşmalar vede egolar yüzünden..diğer tarafı hiçe sayaraktan getirildi... ..çok ama çok yazık.....sanki olan betonlaşma İstanbula yetmiyormuş gibi..son yeşilliklerde katledilmek isteniyor....anlatılacak çok şey var ama yeri burası değil tabiki....gelelim şirin ve tatlı 401 imize...Maşallah diyelim ..süratle ve itina ile ortaya müthiş bir restorasyon çıkıyor...artık sona gelindi...anlaşılan yakında muhteşem finale ulaşaçağız hayırlısı ile ....inanın en az sizin kadar sabırsızlanıyorum...ellerinize sağlık...401 in finalini bekliyoruz..saygılar..iyi çalışmalar...
 

Ynt: 401 Unimog Alıp Toplamak İstiyorum

arkadaşlar haziran ayından beri unimoga el sürememiştim.yelken mevsimi ailede kayıplar filan derken agustos ayında başlayan üzüm hasadı dolayısı ile garajın etrafında fazla dolaşmak denize çıkmadan evvel şu karoseri ve arka kasayı şasinin üzerine atmak isteğimi kamçıladı.bu gün karoseri benim g de ki vinçle şasinin üzerine çalışanım la beraber 2 kişi atıverdik hasarsız çok pratik oldu.4 cıvatasını sıkıp kasayıda üzerine koyup cıvataları bağladık.tabi arada ön panjuru koyma isteğine karşı gelemeden radyatörü söküp onuda yerine monte ettik.karoseri koyarken sadece şanıman üzerindeki el fren ve kilit grubunu 4 cıvata sökmek yetti,fotoğrafları paylaşıyorum ekimde görüşmek üzere..

Uni2


Uni3


Uni5


Uni6


Uni9
 


Ynt: 401 Unimog Alıp Toplamak İstiyorum

Tekrar merhaba...bir Unımog 401 daha yüzünü gösterdi..Sahibinden .com 139671018 nolu ilan...bugün 2. günü....Safranboluda...35.000 usd isteniyor......Fiyatı çok veya az...bilemem fakat..topu topu 20 küsür adet satılmış 58...60 yılları arasında... ve günümüze dek kalabilmeyi başarmış... bildiğim kadarı ile 3.araç... Gerçek bir klasik meraklısı için..Şahsen çok sevindim bir 401 daha hayatta olduğu için..fotoları yüklemeye çalışıcam fakat malum sitemizde foto yükleme sorunu halen sürmekte..şimdilik hoşçakalın...

139671018v2n


1396710184eu


1396710185gw


1396710188yw
 




Ynt: 401 Unimog Alıp Toplamak İstiyorum

Çok güzel ve çok emek harcanan bir çalışma....Paylaşım için teşekkürler...
 

Ynt: 401 Unimog Alıp Toplamak İstiyorum

Tesekkurler dr.hunter,
Yaz gecti artik restorasyona devam etmeye basliyacagim.hazir bagda insaat varken bende bir taraftan unimog ile ilgilenmeyi planliyorum.

Bu aradabir evvelki konuda paylasilan unimoga yazik olmus belliki galerici guya toplamis yazik fiyat ucuk otesi
 


Ynt: 401 Unimog Alıp Toplamak İstiyorum

Umut bey valla son isler kaldi elektrik cekilecek,tente kapilar camurluk agizlari takilacak,gostergeler takilacak koltuklar yerine monte edilip kaput baglanacak.aslinda bu saydiklarim 100 satlik isi kaldi.
Fakat bu kisi yogun olarak ev insaatimla gecirdim yerles filan bu gunlere geldik simdi yelken sezonu basliyor bir taraftan da bitirmek istiyorum bakalim hayirlisi
 



Ynt: 401 Unimog Alıp Toplamak İstiyorum

vallaha kolay gelsin.Vakit nakit ikilisinin ne zaman bir araya geleceği belli olmıyor.olsun siz gene yavaş ama orjinal toplayın.Bu gezegende vakitten bol birşey yok :smiley:
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,438
Mesajlar
1,517,965
Kayıtlı Üye Sayımız
172,091
Kaydolan Son Üyemiz
Engin Koygun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst