Sen bana inanma istersen,,ben sana yinede anlatayım....
söz veren ve yerine getirmeyen birine ,söylenecek uygun bir kelime veya deyim var ise söylersen, hem kelime dağarcığıma ekler hemde senin için söylediğim "inanalım" yerine, o kelimeleri kullanayım ve senden de buradan özür dileyeyim.
.......
Ayrıca sizin siteminize cevap vereyim..kendim karavanı İmal etmedim..hiç anlamamda ..bu yüzden anahtar teslimi aldım..neyin aşamasını anlatayım sana sevgili kardeşim .
açtığınız bu konu içinde bitmiş araç almaktan mı bahsettin de ben atladım ?
teşekkür ederim..tüm karavan sever dostlarada nasip olur inşallah.gereken titizliği göstereceklerine inanıyorum..bittiğinde tüm detaylarını burada paylaşacağım..
Karavan imal ettirdiğinde hiç mi merak edip arada bir olsa kontrol etmediniz yada yapım aşamalarını fotoğraflatmadınız mı ? Bu firmaya aşırı güven duymanıza ne yol açmıştı o dönem ? Karavan tamamlanmışsa bitmiş resimlerini o günlerde niçin yayınlamadınız ?
....ayrıca zaten bu parayı alamayacağımı biliyorum..ben bunları anlatıyorsam ..kimsenin yanılmasını istemediğimdendir.....
cihazı verirken para alamayacağını bildiğiniz halde teslim etmeniz sizin hatanız.
....buradan farklı mana çıkarıyorsanız sizin bileceğiniz şeydir..
işin özü;
1-Tüm detaylarını burada paylaşacağım deyip, bitmiş haldeki halini bile paylaşımda bulunmayın
2-Referans almayın deyin,fakat sebep belirtmeyin.
sizden, sebebini yazmanızı isteyince farklı anlamlar çıkartmakla suçlayın..
yazdığım yazı üzerine farklı anlamlar çıkaran siz oldunuz, benim için sorun değil..
karavanızla mutlu güzel tatiller diler, umarım en kısa sürede alacağınızı tahsis edersiniz.
Bu arada yazımın başında yazmıştım, sizi kırdım ise buradan özür dilerim.