yusufkaptan41 kullanıcısının son içeriği

1. Y

Güney Karavan Minika 2.50

Bazı sorularım olacak ürünü bilenlere, öncelikle güney karavan'ın genelde cam üstlerinde ve ön çanta üstünde kullandığı saçma branda üstten su almaya karşı "su yalıtımı mı sağlıyor" ? Güvenlikten ödün vermemiş deniyor, su hattı ve elektrik tesisatı yan yana dış elektrik girişi ve depo yan yana...
  2. Y

Çekme Karavanda Destek Ayakları Ne Iṣe Yarar?

Satın aldığım karavanın da kılavuzunda "karavan destek ayakları eğik zeminde karavanınızı düz konuma getirmeniz için değildir....." yazıyordu daha sonra Avrupa karavanların yönergelerinede baktım benzer ifade yer alıyordu... Çoğu insan karavanı düzeltmek için kullanıyor.
  3. Y

Karavan Seçimi Için Tavsiyelerinize Ihtiyacım Var

forumda bir sorun var göndermiyor gönderince de mükkerrer gönderiyoruz özür dilerim.
  4. Y

Sn. Cevizkabugu gerçekten ben ağırlık konusunda çok temkinliyim 4m üstü karavanı 2.0 dizel bile çekmekte zorlanabiliyor 4x4 bir araç istiyor. Üstelik bu monoblok fiber veya kompozit karavanların iç yapısı profil karkas olacağı için ağırlık 200-300kg daha artıyor. Kompozit bir karavan sahibi...
  5. Y

Hocam (Xenofx) ben ilk attığın modelden Carawagen Starliner sahibiyim aylardır da kullanıyorum 4bin km oldu iki ufak alt katta yatıyor büyük üstte yatıyor eşimle bende önde yatıyoruz sorun yaşamıyoruz. 5 kişi kahvaltıda edebiliyoruz ön masada gayet keyifle kullandığım parasının üstünde bir...
  6. Y

Çekme Karavan Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler? İyi Karavan Firmaları

Selamlar arkadaşlar karavanlar hakkında başlıklara bakarken sahibi olduğum karavan markası olan Carawagen hakkında bir soru sorulduğunu görünce birden heyecanlandım istemsizce reklam için değil 4000km kullanmış biri olarak deneyimlerime dayanarak bilgi vermek istedim. Öncelikle firmayı tavsiye...
  7. Y

2023 Hilux Invıncible Direksiyon Sertliği

Merhabalar arkadaşlar uzun süre misafir olarak gerek karavan gerek araç için bu güzel topluluğu takip etmekteyim artık kayıt olup bir şey sormak istedim siz tecrübeli kullanıcılara. Ben araçlar konusunda kendimce tecrübe sahibi olan bir çok çeşitli araç kullanmış biriyim genelde Alman araçları...
  8. Y

2023 Hilux Invıncible Direksiyon Sertliği

Merhabalar arkadaşlar uzun süre misafir olarak gerek karavan gerek araç için bu güzel topluluğu takip etmekteyim artık kayıt olup bir şey sormak istedim siz tecrübeli kullanıcılara. Ben araçlar konusunda kendimce tecrübe sahibi olan bir çok çeşitli araç kullanmış biriyim genelde Alman araçları...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,903
Kayıtlı Üye Sayımız
166,701
Kaydolan Son Üyemiz
GanemL

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR