Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bazı sorularım olacak ürünü bilenlere, öncelikle güney karavan'ın genelde cam üstlerinde ve ön çanta üstünde kullandığı saçma branda üstten su almaya karşı "su yalıtımı mı sağlıyor" ?
Güvenlikten ödün vermemiş deniyor, su hattı ve elektrik tesisatı yan yana dış elektrik girişi ve depo yan yana...
Satın aldığım karavanın da kılavuzunda "karavan destek ayakları eğik zeminde karavanınızı düz konuma getirmeniz için değildir....." yazıyordu daha sonra Avrupa karavanların yönergelerinede baktım benzer ifade yer alıyordu... Çoğu insan karavanı düzeltmek için kullanıyor.
Sn. Cevizkabugu gerçekten ben ağırlık konusunda çok temkinliyim 4m üstü karavanı 2.0 dizel bile çekmekte zorlanabiliyor 4x4 bir araç istiyor. Üstelik bu monoblok fiber veya kompozit karavanların iç yapısı profil karkas olacağı için ağırlık 200-300kg daha artıyor. Kompozit bir karavan sahibi...
Hocam (Xenofx) ben ilk attığın modelden Carawagen Starliner sahibiyim aylardır da kullanıyorum 4bin km oldu iki ufak alt katta yatıyor büyük üstte yatıyor eşimle bende önde yatıyoruz sorun yaşamıyoruz. 5 kişi kahvaltıda edebiliyoruz ön masada gayet keyifle kullandığım parasının üstünde bir...
Selamlar arkadaşlar karavanlar hakkında başlıklara bakarken sahibi olduğum karavan markası olan Carawagen hakkında bir soru sorulduğunu görünce birden heyecanlandım istemsizce reklam için değil 4000km kullanmış biri olarak deneyimlerime dayanarak bilgi vermek istedim. Öncelikle firmayı tavsiye...
Merhabalar arkadaşlar uzun süre misafir olarak gerek karavan gerek araç için bu güzel topluluğu takip etmekteyim artık kayıt olup bir şey sormak istedim siz tecrübeli kullanıcılara.
Ben araçlar konusunda kendimce tecrübe sahibi olan bir çok çeşitli araç kullanmış biriyim genelde Alman araçları...
Merhabalar arkadaşlar uzun süre misafir olarak gerek karavan gerek araç için bu güzel topluluğu takip etmekteyim artık kayıt olup bir şey sormak istedim siz tecrübeli kullanıcılara.
Ben araçlar konusunda kendimce tecrübe sahibi olan bir çok çeşitli araç kullanmış biriyim genelde Alman araçları...