yugun kullanıcısının son içeriği

1. yugun

2025, Güçlü The Campervan, Geziler Ve Yaşam Güncesi...

Bugün inşallah yeni Türk Kahvesi makinem gelir de şöyle güzel bir Türk Kahvesi yaparım kendime...
  2. yugun

Bu ülkenin değerlerine ve aile yapısına aykırı bir şeyler yapmadım ve yapmam. Ben sadece arkadaşlarımla kamp yapıp eğlenmek isteyen herkes gibi basit bir kişiyim. Kampçı ve Karavancıyım. Bunun dışında bir özelliğim olduğu yok.
  3. yugun

Sevdim, Çok sevdim bu ülkeyi ve bu ülkenin çocuklarını çok sevdim... Eğitim-öğretime bir ömür harcadım. Hala daha aktif olarak öğretiyorum ve bundan çok mutluyum.
  4. yugun

Ben yatırımımı dostluğa ve sıcacık dostluklara yaptım. Ne evim var, ne pahalı bir karavanım. Gariban bir öğretmenim. Ama özgürce harcadım paramı ve mutlu olarak gezdim sevgili ülkemi. Mutluyum.
  5. yugun

Ben herkesin aynı kampta kardeşçe dostça arkadaşça kamp yapabileceğini düşünüyordum bu yüzden geniş katılımlı kamplar düzenledim İzmir'in dağlarında... Çok da güzeldi yaşandı ve geçti o günler artık. Şimdi ben başka bir hayat sürüyorum karavanım Pirikamp ile. Kimseden bir şey istemiyorum. Tek...
  6. yugun

Eğer istediğim bu olsaydı yüzlerce kişinin katılacağı özgür kamplarımı düzenlemeye devam ederdim. Ama artık yalnızlığı ve huzuru daha çok seviyorum. Zaman değişti ben de değiştim. Geniş katılımlı kampları artık yeni gelen gençler düzenlesin. O işler benden geçti. Ben kampıma gider kitabımı okur...
  7. yugun

Ben gayet güzel kamplarını yapan onurlu, şerefli bir insanım. Kimseden de hiçbir şey istemedim almadım. Bana aptalca dedikoduları ile hiçbir halt yapamadılar.
  8. yugun

İstersem eşcinsel olurum. İstersem putlara yada ateşe taparım. Hiçkimse ne bunlarla ne de bunların dedikodusu ile bana bir halt da yapamaz. İstersem çingene olur dağlarda gezer ateşler yakarım. Kimse de özgür hayatıma karışamaz...
  9. yugun

Hiç de bir yanlışım, suçum günahım olduğu yok. Tamamen delikanlı bir hayat yaşayan özgür bir insanım. Ama velev ki öyle olayım ne yapacaklar yani bana bununla? Hiçbir şey yapamadıklarını herkes gördü. Dilediğim gibi olurum. İstediğim gibi yaşarım. Bu benim en doğal hakkım.
  10. yugun

Ben kampçı dostları olan bir insanım. Arkamdan şöyle böyleymişim diye laf çıkardılar. Bununla da ne yapabilip yapamadıklarını hepimiz gördük... Belki dedikodu ile arkadaşlarımın gözünden düşürdüler beni. Bazılarının benim özelim çok umrundaymış. Bazılarının da olması gerektiği gibi benim özelim...
  11. yugun

Arkadaşlar, Bana yapılan tüm mobingler ve mahalle baskısına rağmen, ben istediğim gibi bir erkek olup özgürce yaşayabildim. Hiçkimse de dedikodu yaparak bana hiçbir halt yapamadı. Dedikoducular, iftiracılar size bir şey yapamıyorlar. Kendinize inancınızı ve güveninizi kaybetmeyin. En önemli ve...
  12. yugun

Kirazdibi Göleti, Ayaş/ankara

Merhaba efendim, Dün Kirazdibi'ndeydim. Birçok karavancı da vardı. Buraya gelirseniz Ayaş'ın içinden inip çıkan rampadan değil, Toki yolundan daha düz olan yoldan gelebilirsiniz.
  13. yugun

O zamana kadar de elimde olanlarla idare ediyorum. Benim elimde olanlar da şimdilik bana yeterli geliyor. Çekme karavan bana rahat bir kamp imkanı sunarken aracımla da özgürce gezebiliyorum...
  14. yugun

Bir gün belki ben de hayal ettiğim motokaravana sahip olur ve onunla özgürce gezerim. Bunun için dua ediyorum Yüce yaratıcıya. Ayrıca bunun için düzenli birikim de yapıyorum. Bir gün benim de motokaravanım olabilir pekala...
  15. yugun

Ben bir kitapseverim. Gezmeyi de severim ama gezmek benim için şart değildir. Ben kamp yapmayı, Bir yerlere kamp yapmaya gidip doğada olmayı severim. Sonra aracımda yatmayı ve güzel bir yerde uyanmayı çok severim. Ben bir kampçı gezginim. Ömrümde bütün kampçı gezginlerin sadece iyiliğini ve...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,831
Kayıtlı Üye Sayımız
166,936
Kaydolan Son Üyemiz
Mehmetfv263

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri