Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar, Pirikamp'ı güncel tutmaya çalışıyorum. Bu sayfayı benden sonra yaşaması için bir önlem henüz alamadım. Ama Gezenbilir'e yazdıklarım herhalde benden sonra da yaşayacak içerikler olacaktır. Şu anda mesela Hüseyin Pelit'in ve aramızda olmayan Mehmet MTRS gibi dostların kendi...
Bu gece kendime daha rahat uyurum düşüncesiyle bir ıhlamur yaptım. Onu içiyorum arkadaşlar.
Arkadaşlar,
Benim kampçı dostum olduysanız asla arkanızdan kötü bir şeyler konuşmadığımı bilirsiniz zaten. Ben ne konuşuyorsam hepsini de gelip sağa sola böyle yazıyorum. Bunun dışında bir şey konuşma...
Genç değilim ama eğlenmeyi de hepten bırakmadım. Kendi şartlarımda ve kendi kampımda kampçılığa devam ediyorum arkadaşlar... Yine de bazı kampçı dostlarımla beraber kamp yapmaya devam ediyorum zaman zaman. Bazen de bir o kadar yalnız oluyorum belli olmuyor. Her durumda kitaplarım hep benimle...
Yaa işte böyledir Yücel GÜNDÜZ karavancılığı arkadaşlar,
Nasıl Murat GÜLSOY öykücülüğü, Nazım HİKMET şiiri diyorsak,
Sanıyorum ki Yücel GÜNDÜZ Karavancılığı dememiz de sıkıntı yaratmaz...
Bu da bizim sanatımız sonuçta...
Yücel GÜNDÜZ karavancılığında kimse vazgeçilmez değildir arkadaşlar. Çok değişik kampçı dostlarımız olabilir ama bir gün gelip bizim dostumuz olmak istemezlerse olmayabilirler de... Kimseye gönül koymayız, yanımızda kim varsa onunla yola devam ederiz arkadaşlar...
Yücel GÜNDÜZ Karavancılığı, Çözüm odaklı ve basittir arkadaşlar. Bir şey için çadır uygun görülürse çadırla gidilir kalınır. Hatta motosiklet ve sırt çantasıyla da gezilir. Şartlar gerektiriyorsa otelde de kalınır. Amaç doğrultusunda her yol kullanılabilir.
Yücel GÜNDÜZ Karavancılığında her şey olabildiği kadar iyidir zaten. Elden ne geliyorsa o yapılmıştır. Elden gelmeyen konular için kendimi üzemem. Benim karavancılığım sabit olabiliyorsa ben de bunu böyle kabul ederim. Ne ille gezmek zorundayım ne de başka bir şeye zorlanabilirim. Kimse beni...
Yücel GÜNDÜZ Karavancılığı, karavancılık yapmak ve kampa gitmek için herkesi dostu olarak görür, dostlarına değer verir, onları insan yerine koyar arkadaşlar...
Biz kampçı dostumuzun dostu olduk. Çok da bir şey söylemedik zaten. Kampa gittik, yedik, içtik, eğlendik... Bizi bazıları nasıl anlamak istiyorsa öyle anladı. Neticede ise kimseye bir şey demedik ve herkesi de dostumuz bildik. Biz neysek oyuz zaten kimseyle de bir derdimiz yok. Ama biz elit...
Ben halk insanıyım. Gücüm yettiği kadar karavancılık yapıyorum arkadaşlar. Kimseyle de bir şeyimi yarıştıramıyorum malesef. Ben buyum arkadaş. İşinize geliyorsa....
Ben ne çok görgülü olduğumu öne sürebilirim ne de kendimi başka bir açıdan yüceltebilirim. Ben zaten neysem oyum. Gençliğimde bir...
Karavancılıkta elitist düşünceyi savunanlar bir şekilde Şehr-i İstanbul'a daha önceki yıllarda kapağı atmış ve sonradan gelenlere çarıklı diye alay edip hakir gören bir temel anlayışa dayanır. Bu eksik ve kusurlu şehirlilik onların elitizminin temelini oluşturur. Bizler onlara göre sanırsam...