yugun kullanıcısının son içeriği

1. yugun

2026, Güçlü The Campervan, Geziler Ve Yaşam Güncesi...

Arkilerim. Bugün ani bir kararla kampa gittim ancak orada kalmadan geri döndüm. Kamp yeri çok ıssız geldi. Yazın güzel oluyor bu mevsimde ise bomboş, ıssız in cin top atıyor deyim yerindeyse...
  2. yugun

Ta5bf Recep Peker In ,başkalarının Maşası Olan Amatör Telsizcilere Cevabı

Tebrikler, Başarılarınızın devamını dilerim. Saygılarımla.
  3. yugun

Arkadaşlar, İstediğim gibi yaşarım. Kimse de buna karışamaz...
  4. yugun

Kendime internetten 400GR Çiğ Fındık İçi sipariş verdim. Ara öğünlerde tüketiyorum. Çiğ Kuruyemişler...
  5. yugun

Selam arkilerim... Bugün kampa gideceğim. Kendime evden bir çıkın oluşturdum. Bir iki günlük yiyeceğimi yanıma aldım. Sonra Traş olup Duşumu aldım. Erkek kolonyamı sürdüm. Misler gibi oldum çok şükür.
  6. yugun

Selam kampçıdostlar, Hepinize Günaydınlar... Keyifli Günler dilerim.
  7. yugun

Arkilerim, İftiracılar meselesini düşüne düşüne şizofren oldum. Sonra da öğrendim ki zaten hiçbir şeyin o kadar da bir önemi yok. Ben ne kadar düşünsem de her şey zaten olacağına varıyor arkilerim. Ben de 45 yaşında terkedilmiş, yalnızlaştırılmış, bazıları tarafından dışlanmış, itilmiş kakılmış...
  8. yugun

Bugünlerde kombiyi iyice kıstım. Artık 38 dereceye düştüm arkilerim. İçersi halen 22 kalıyor. Bu çok iyi.
  9. yugun

Yani kısaca bana bu kadar kampçılık yetiyor... Ama bir gün bakarsınız ben de gezmeye başlarım... Belki de en çok ben gezeceğim? Bunu kim bilebilir ki... Ama genel manada bu işte çok gezmek bir para ve imkan meselesi arkiler. İmkanı olan kendi yaptığını göklere çıkarırken, Senin yaptığını da...
  10. yugun

Arkilerim, Ben ücretli kampında takılıp kitaplarını okumayı seven orta yaşlı bir adamcağızım. Yalnız başıma kuşumla yaşıyorum. Onurlu ve şerefli bir Türk Öğretmeniyim. Yerli ve Milliyim. Benim karavanım da tamamen benim eserimdi ama artık bu karavanımla değilim. Olsun. Kendi tarzımı yansıtan...
  11. yugun

Benim düşüncelerim sadece benim hayatımı bağlar... Ben bunu bu şekilde yapmayı seviyorum arkilerim. Kimseye zorla sen de böylesinden zevk alacaksın ille diye bir baskı yaptığımı duydunuz mu? Hayır. Çevremdeki kişiler hep yanımdalarsa kendi özgür iradeleriyle yanımdalar. Biz kampçıyız arkiler...
  12. yugun

Benim artık ille denize gireyim diye bir derdim de yok. Kahramankazan'daki karavanımda kampımı yapmanın zevkine varmak bana yetiyor arkilerim.
  13. yugun

Ben taa en başından beri ücretli kampları seviyorum. Kamp ortamında biraraya gelmiş kampçıdostların çocuğu çombalağı keyfi bana da keyif veriyor. Kamp ortamında yalnızlığımı bile unutuyorum. Çünkü ben kampçıdostlarımı ve komşularımı gönülden seven birisiyim. Biraz çocuk gürültüsüne...
  14. yugun

Benim öyle her sene bir yere gitmeye bile durumum ve sağlığım elvermiyor arkilerim. Ben de kendi karavanımın olduğu kampıma gidiyorum yazları. Bunun dışında bazen de öğretmenevine falan gidiyorum. İdare ediyorum bir şekilde işte. Kendi nefsimi köreltecek kadar geziyorum belki de. Belki onu da...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,139
Kayıtlı Üye Sayımız
167,031
Kaydolan Son Üyemiz
volkankesici

Çevrimiçi üyeler

Geri