yugun kullanıcısının son içeriği

1. yugun

2025, Güçlü The Campervan, Geziler Ve Yaşam Güncesi...

Ben hiç şüphesiz gerçek bir kampçıyım. Kampçı dostlarımın kampçı dostuyum. Birtakım grupları kullanmam beni sanal bir gerçeklik içinde kaybolmuş birisi yapmadı. Ben bir öğretmenim. Onurlu ve şerefli bir insanım. Kampçılıkla ilgili birtakım sivil toplum örgütlerine de üyeyim. Hiçbir ikinci sınıf...
  2. yugun

Güney Bombe Satılık Karavan

Hayırlı satışlar olsun!
  3. yugun

Maddi nedenlerle Bursa kampından vazgeçtim. Geçen hafta karavanımı yerleştirdiğim Kazan'daki kampta geçireceğim tatili. Siteye hala çok zor giriş yapabiliyorum. Takip etmek isteyenler beni EGEKAMP'tan takip edebilirsiniz. https://www.facebook.com/groups/1452568808291336
  4. yugun

Arkadaşlar biz dostuz, kampçı arkadaşlarımızın dostuyuz. Zaten kimseye de başka türlü bir şey söylemedik yapmadık. Biz birlikte kamp yapan güzel insanlarız. Arkamızdan iftira edenin iftirası kendi problemidir. Biz hep güzel bir şekilde birarada olduk. Birlikte güzel kamplar yaptık. Biz buyuz...
  5. yugun

Site hala sorunlu çalışıyor bende. Ancak bu başlığa bakıp yazabildim. SEvgiler, İlginize çok teşekkürler. Hatırlanmak güzel.
  6. yugun

İnstagram kullanıyor musunuz? https://www.instagram.com/yucelgunduz81/ Bu bağlantı benim profilim. Arada bir fotoğraf atıyorum.
  7. yugun

Buraya yazamadığım zamanda birçok gelişme oldu. Çekme karavanım Pirikamp artık yeni kampına Kazan'a yerleşti çok şükür. Bana sakin bir köşede keyifle kitaplarımı okuyacağım bir kamp olur inşallah... Burası teknik sorunlar çıkarıyor bende... Daha iyi haberleşmek için grubuma katılabilirsiniz.
  8. yugun

https://www.facebook.com/groups/1452568808291336 Gruba gelin, Benden daha kolay haber alırsınız...
  9. yugun

Siteye girişte Site bende düzgün çalışmıyor, GB ile ilgili teknik sorunlar yaşıyorum bir süredir.
  10. yugun

Günaydın Kampçı Dostlar...
  11. yugun

Merhaba kampçı dostlarım... İyi Pazarlar herkese...
  12. yugun

Bir özgür kampçı gezgin olarak kendime Yüce Allah'tan iyilikler ve güzellikler diliyorum. Ölene değin özgürce kamplar yapmaya devam ediyorum.
  13. yugun

Son derece delikanlı bir kampçı gezginim. Kimseden bir şeyini istemedim almadım. Ömrümce hep onurumla yaşadım ve özgürce gezdim... Yalancı haysiyetsizlerle bana hiçbir şey yapamadılar. Özgür olduğum hayatımı yaşamaya devam ettim.
  14. yugun

Yalancı p@çler insanın sırtından ve arkasından boyuna yalan konuşur ama bununla da kimseye bir halt yapamazlar.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,889
Kayıtlı Üye Sayımız
166,679
Kaydolan Son Üyemiz
Titan3444

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri