Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kampçılık sabit tesisler kurmadan doğada olabilme yetisini kapsayan bir sportif etkinlik ve sanat dalıdır. En temel manada kampçılık budur.
Kampçılığın içerisinde yüzlerce farklı dalı ve birbirleriyle bağlantılı da olabilecek fraksiyonları vardır. Sportif Kampçılık, Doğada hayatta kalma sanatı...
Ablam asla benim için yaptıklarını kendisine teşekkür edilmesi için yapmadı ama o çok tatlı ve çok iyi bir insan bu yüzden şizofrenim konusunda pekçok gerçek yardımını gördüm buradan en çok teşekkür edeceğim kişi ablam Özlem GÜNDÜZ.
Sonra İzmir'deki okulumda arkadaşım olup bana çok büyük...
Tabii çıktığım uğurlu insanlık yolunda beni çok iyi dinleyen ve anlayan ABLAMIN ve Yeğenlerimin yeri çok özel. Bir de Psikiyatristlerim gerçekten çok iyi psikiyatristlermiş. Şizofrenimin yaşanır olmasını onlar sağlıyorlar. Bir şizofrenin yaşayıp kendi parasını kazanabilmesi gerçekten başta...
Arkadaşlar,
Çevremde sevgiden saygıdan anlayan, Benimle iletişime açık, Bana dostça davranan pek çok insan da var... Bana bazılarının yapmaya çalıştığı şeyler ne kadar çirkin olursa olsun varolan güzellikleri arada harcayamayız. Bu yüzden forumlara olumsuz şeyler yazmamamız gerekiyor. Ben...
Bu arada hesabını da yapmış oldum ki, LPG'ye geçmek bana sadece senede 10000TL en fazla kar ettirebiliyor. Bu tutar için TURBODİZELİN karavan çekerken daha üstün güç ürettiği gerçeğinden vazgeçmeye değmez. GÜÇLÜ ile ve varolan PİRİKAMP (Çekme Karavan) ile yola devam şimdilik...
Artık şehirdışı seyahatlerimi de otobüsle yapmayı bir deneyeceğim. Mazot gerçekten çok pahalı arkilerim. Kazancımı güçlükle yetirebiliyorum. Ben bir gariban öğretmenim. Deli deli mazot yakamam. Aracım 100KM de tam yedi litre tüketiyor yılda en az 10000 KM yapıyorum. Bu yaklaşık 700litre Mazot...
Bizim okulda çayı iptal etmelerine rağmen, Ayaş merkezde kahveler açık ve oldukça da kalabalıklar. Bugün bir kahvede oturdum ve iki tane üçü birarada, bir tane de çay içtim. Sadece 50TL ücret ödedim. Bu arada bankanın da saati gelmiş oldu.
Ayaş Merkezini seviyorum. Küçük ve şirin bir merkezdir...
Bugün Güçlü'yü Törekent' bırakıp metro ile Demetevler'e gittim.
Ortadoğu Hastanesi'ndeki psikiyatristim Rahmi Cihan'ı ziyaret ettim. Beş gün de rapor aldım kendisinden. Bu hafta evde dinleneceğim. Biraz okul stresinden uzaklaşmak iyi gelecektir.
Arkadaşlar,
Sırtımdan ve arkamdan yalanla sıkılan hiçbir iftiradan dolayı hiçbir şey olmadım. Gayet güzel hayatımı yaşıyorum. Kimse de bana böyle bir halt yapamaz.