yugun kullanıcısının son içeriği

1. yugun

2025, Güçlü The Campervan, Geziler Ve Yaşam Güncesi...

Eski alkovenliler, Eski Fordlar, Peugeotlar hep benim takibimde. Alkovenli motokaravan istiyorum kendime... Araç yaşı önemli değil.
  2. yugun

Eğer Kahramankazan tercihlerimden birisi gelirse çok güzel olacak. Belki kamp yerinde yaşama denemesi yapacağız. Homeless. Ama ev tutsam bile kampıma yakın olmak iyi olur. Bakalım göreceğiz kısmette neler varmış...
  3. yugun

Bugün akşam nihayet il içi tayinler açılmış. Altı tane Kahramankazan'ı peşisıra ilk tercih olarak yaptım. Ama bununla sınırlı değil, Gölbaşı, Sincan, Beypazarı, Yenimahalle'den toplam 40 tercih yaptım. Şimdi Allah'a istediğim yerin gelmesi için dua etme aşamasına geçtim. 20 Mayıs'ta belli olacak...
  4. yugun

Ben özgür bir Yücel Hoca'yım. Hayatı istediğim gibi olur, yaşarım. Kimseye de bir şey söylemek düşmez...
  5. yugun

Öğrencilerimin fotoğraflarını tabii ki paylaşamıyorum.
  6. yugun

Böylece 7/B deki öğrencilerime fikirlerini sergileme şansını sunduğum bir etkinlik geride kaldı.
  7. yugun

Olur mu demeyin. Benim öğrencim yaparsa olur.
  8. yugun

Yağlipinar Shell. Kahve içmece....
  9. yugun

Merhaba arkadaşlar, Bugün 7/B sınıfımla Fikir Şenliğimiz olacak. Bakalım nasıl olacak, göreceğiz...
  10. yugun

İnsanlara Yalanla Saldıranlar... (i̇ftiracılar)

Arkadaşlar, Dedikodu sorununun asıl kaynağı bazı insanların içinde yaşadığı sevgisizlik. Bu sorunu çözecek en güzel çözüm sevgimizi yükseltmek ve birbirimizi anlamak. Sevmeye niyeti olmayan kampçılıkla uğraşmasın. Bu hobi sosyal bir hobidir. Doğayı ve insanları sevmeyi gerektirir.
  11. yugun

İnsanlara Yalanla Saldıranlar... (i̇ftiracılar)

Evet arkadaşlar malesef onlar da varlar. Bize hiçbir zarar veremediler. Özgürce hayatımızı yaşadık. Dilediğimiz gibi de olduk. Bütün bunlarla çok da mutlu olduk. Biz şöyle böyle, falan filan, o bu şu değiliz. Biz kamp yapan dürüst insan gibi insanız. İnsan olanla anlaşabiliyoruz pekala...
  12. yugun

JOYTÜRK ROCK, Hayko Cepkin, Fırtınam çalıyor şu an... Çok severim.
  13. yugun

Karavanda Sürekli Yaşam Üzerine

Traş için berbere, Banyo için hamama, Çamaşır için Kuru Temizleyiciye gidilebilir. Pekala böyle yaşamak mümkün ama bu zorluğa katlanmaya değer mi? Hayallerimin gerçekleşmesi buna bağlıysa sanıyorum ki biraz sıkıntıya katlanmaya değer...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,923
Kayıtlı Üye Sayımız
166,704
Kaydolan Son Üyemiz
webesten07

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri