yugun kullanıcısının son içeriği

1. yugun

1.2 Tdi Polo İle 81 Günde Türki̇ye Turu! Tam 14.089 Km!

Geziyi bugün ANkara fiyatıyla yapsanız 28000 (yaklaşık) maliyeti olacakmış. Valla iyi para... Bunun yemesi içmesi konaklaması vs vs. Masraf çok....
  2. yugun

08.01.2019 Ilgaz Dağı Geçişimiz

Güzelmiş, Paylaşım için teşekkürler...
  3. yugun

Gezenbilir Ankara; Gölbaşı Mangallı Tanışma Etkinliği (26 Aralık 2010)

Vayy be ne varsa eskilerde varmış...
  4. yugun

Tavsiye Edeceğiniz Kitaplar

Arkadaşlar, Okuduğum çoğu kitabı tavsiye ederim. Güzel kitaplardı. Okuduğum kitaplara aşağıdaki linkteki profilimden ulaşabilirsiniz... https://1000kitap.com/yugun Ama en çok önereceğim birkaç kitabı saymak dökmek gerekirse, Simyacı-Paulo COELHO Kürk mantolu Madonna Suç ve Ceza-...
  5. yugun

Alınık Kitap...(edebiyatın İzinde Bir Dünya Seyahatnamesi)

Bu ilanım günceldir, Bu kitabı hala arıyorum. İyi durumda bir tanesi için 350 lira vereceğim.
  6. yugun

Tavsiye Edeceğiniz Kitaplar

Tavsiyeniz üzerine birinci kitabı satın aldım. Daha önce çok sayıda Yaşar Kemal eseri okudum ve kendisini, kalemini pek beğenirim.
  7. yugun

2025, Güçlü The Campervan, Geziler Ve Yaşam Güncesi...

Arkadaşlar, Sağlık ve ekonomik nedenlerle gezi tercihlerimi değiştirmeye karar verdim. Artık kendi özel aracımla gezmekten vazgeçiyorum. Her yere otobüs veya trenle seyehat edip ucuz otellerde kalarak şehirleri gezeceğim. Benim yaşadığım Ankara şehrinden aşağı yukarı her ile otobüs var. Ulaşım...
  8. yugun

Biramı özgürce içiyorum ohh! Düşmanlarım çatlasın yine keyfim çok yerinde...
  9. yugun

Merhaba sevgili kampçı dostlar, Bugün de evimdeyim ve kendime nefis bir Zeytinyağlı Yeşil Mercimek yemeği pişirdim. Radyo Eksen dinliyorum...
  10. yugun

Güçlü Sanayiiye geldiğini anlayınca arızayı vermiyor... :) Bakalım artık tekrar yaparsa götürecez...
  11. yugun

Bugün Güçlü'mü sanayiiye götürdüm ama şarj lambasını yakmadığı için işlem yapmadık. Sorun devam ederse tekrar götüreceğiz...
  12. yugun

Günaydıııın herkese!
  13. yugun

İyi geceler sevgili kampçı dostlar, Seviliyorsunuz unutmayın...
  14. yugun

Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,987
Kayıtlı Üye Sayımız
166,736
Kaydolan Son Üyemiz
S_Erdem

Çevrimiçi üyeler

Geri