yugun kullanıcısının son içeriği

1. yugun

Karavan Polikarbonat Cam Pencere

Bu plakalarla yapılmış bir karavan camı e belgesi olmadığı halde TSE kontrolünden geçer mi? Bu soruya en iyi cevabı ancak TSE verir gibime geliyor. Yine de belki deneyimli arkadaşlar bir fikir verirler size. Benim bu konudaki bilgim yeterli değil. Ben de cevapları takipteyim.
  2. yugun

2026, Güçlü The Campervan, Geziler Ve Yaşam Güncesi...

Ayaş'lıyım ben... Bulunduğum kabın şeklini alırım. Su gibiyim... Ayaş'ı çok sevdim. Burada rahatım iyi. Ama Ankara'lı olmak bir kentlilik bilgi ve görgüsüdür bende. Lise yıllarım da Angara'da geçti. İyi tanırım bu kenti ben...
  3. yugun

Ulus, Cebeci, Çankaya, Kardaş deriz kankaya... Bize her yol Paris'tir, La bize her yer Angara!...
  4. yugun

Arkiler, Ben kampçı dostlarının kampçı dostu Yücel Hoca'yım...
  5. yugun

Merhaba arkiler, Okulumdayım.
  6. yugun

Gece gece kalkıp ıhlamur içmece...
  7. yugun

İyi geceler kampçı arkilerim... Sevgiyle...
  8. yugun

Evinde olmak da güzel bir tatil aktivitesidir. Üstelik de en ucuzudur ve en güzel yemekler de her zaman evdedir.
  9. yugun

Arkiler, Sanıyorum bu Şubat tatilinde Kahramankazan'da olacağım bol bol. Maliyetler nedeniyle uzaklara plan yapmıyorum. AYAŞ'taki evceezimde oturup edebiyatla ilgilenmek de favori planlarım arasında. 19'unda Psikiyatristimle randevum var sonrasında inşallah özgürlük başlar...
  10. yugun

Akşam kayıntısı da tamam. Elhamdülillah bugün de karnımız doydu. Kimseciklerden bir eksiğimiz olduğu yok çok şükür Allah'ıma...
  11. yugun

Kuşburnu ve Ihlamur çaylarını iki kere kullanıyorum. Böylece ekonomik oluyor. Hem de ikinciye rahat demi çıkıyor özellikle ıhlamurun.
  12. yugun

Kuşburnu çayı içmece... Çok kahve içtim. Bir tane de kuşburnu çayı içeyim dedim.
  13. yugun

Airfryer'de Patates kızartmaca... Bugün Akşam Kayıntısında Hazır Tavuk Köftesi ve Patates Kızartması var. Bu ikiliyi severim
  14. yugun

Biraz edebiyatla uğraşan bir erkek insanıyım. Kimseden bir eksiğim yok çok şükür arkiler...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,059
Kayıtlı Üye Sayımız
166,960
Kaydolan Son Üyemiz
karavanyapıyorum

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR