Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben hiç şüphesiz gerçek bir kampçıyım. Kampçı dostlarımın kampçı dostuyum. Birtakım grupları kullanmam beni sanal bir gerçeklik içinde kaybolmuş birisi yapmadı. Ben bir öğretmenim. Onurlu ve şerefli bir insanım. Kampçılıkla ilgili birtakım sivil toplum örgütlerine de üyeyim. Hiçbir ikinci sınıf...
Maddi nedenlerle Bursa kampından vazgeçtim. Geçen hafta karavanımı yerleştirdiğim Kazan'daki kampta geçireceğim tatili.
Siteye hala çok zor giriş yapabiliyorum. Takip etmek isteyenler beni EGEKAMP'tan takip edebilirsiniz.
https://www.facebook.com/groups/1452568808291336
Arkadaşlar biz dostuz, kampçı arkadaşlarımızın dostuyuz. Zaten kimseye de başka türlü bir şey söylemedik yapmadık. Biz birlikte kamp yapan güzel insanlarız. Arkamızdan iftira edenin iftirası kendi problemidir. Biz hep güzel bir şekilde birarada olduk. Birlikte güzel kamplar yaptık. Biz buyuz...
Buraya yazamadığım zamanda birçok gelişme oldu. Çekme karavanım Pirikamp artık yeni kampına Kazan'a yerleşti çok şükür.
Bana sakin bir köşede keyifle kitaplarımı okuyacağım bir kamp olur inşallah...
Burası teknik sorunlar çıkarıyor bende...
Daha iyi haberleşmek için grubuma katılabilirsiniz.
Son derece delikanlı bir kampçı gezginim. Kimseden bir şeyini istemedim almadım. Ömrümce hep onurumla yaşadım ve özgürce gezdim... Yalancı haysiyetsizlerle bana hiçbir şey yapamadılar. Özgür olduğum hayatımı yaşamaya devam ettim.