Arama sonuçlarınız

1. yugun

2025, Güçlü The Campervan, Geziler Ve Yaşam Güncesi...

Ben bir arkadaşlık ve dostluk yıldızıyım. Gökyüzünde parıldıyorum. Bana kötü şeyler iftira edenler benim parlaklığımı söndüremedi. İnadına daha da fazla parıldıyorum.

2. yugun

Vee Özgürlük!... (benim Özgürlüğüm, Benim Hayatım.)

Evimdeki rahatım hiçbir yerde yok valla...
  3. yugun

Tatil ortamında banim rahatça kitabımı okuyup, Müziğimi dinleyebileceğim bir ortam evimde de oluşuyor. İlle dışarıya gitmek her zaman için gerekmiyor. İnsan aramıyor da bazen...

4. yugun

Kampıma gitmekten vazgeçtim. Evimdeyim...
  5. yugun

Bir babaanne yemeği olan bulgurlu tavuk yemeğimi de yedim. Yine harika pişirmişim... Ellerime sağlık.

6. yugun

Benim pek bir yere gidesim yok. Gidersem kendi kampingime giderim, Kazan'a...

7. yugun

Akçakoca'da kamp yerini aradım, Yerimiz yok dediler. Kampingler bile full çalışıyor demek ki...
  8. yugun

Sonra üzerine sıcak su ekliyoruz ve tuzunu ayarlıyoruz. Kaynayan bu suya tavuk bagetlerini salıp güzelce yaklaşık 40-50dk kaynatıyoruz daha sonra da yemeğin bulgurunu ekleyip 15dk daha pişiriyoruz efendim yemeğimiz hazır. Afiyet şeker bal olsun...
  9. yugun

Bulgurlu Tavuk yemeğimi pişirmeye başladım. Önce, soğanı minicik küpler halinde doğrayıp çiçek yağında kavuruyoruz ve salçasını veriyoruz...

10. yugun

Okunmamış eski sayıları okuma zamanı...

11. yugun

Güçlü'de terliklerim, havlum ve şampuanım bile var. Diş fırçam ve macunumsa zaten var. Bu arabaya her şey sığıyor, Koca bir yaşam sığıyor Güçlü'ye...
  12. yugun

Güçlü'ye indim ve yeni leğene standart olarak bulunacağı bir yer ayarladım. Sonra biramı alıp eve döndüm..

13. yugun

Migros sanal marketten bayramlık alışveriş yaptım. Bayramda kendime tavuk bageti yemeği pişireceğim. Babaanne yemeğimdir ve çok severim. Ayrıca kahvaltı için pişmiş kavurma sipariş ettim. Benim bayramım bu kadar. Gariban bayramı.
  14. yugun

Güçlü'nün leğeni geldi bugün...
  15. yugun

Lojmanda kendime çay demleyip çay içtim. Vakit de geçiverdi. Derslerim bitti. Güçlü'ye atlayıp eve geldim. Bu bayramda bir yere gitmekten vazgeçtim. Zamanımı kitap okuyarak evde değerlendireceğim ama Kazan'a yine de gidebilirim. Tatil uzun.

16. yugun

Sınıfta, Noting else matters dinlemece ve çay keyfi...
  17. yugun

Bugün de uyandım çok şükür. Karagedik'e geldim Güçlü ile... Sabahtan az bir dersim var.
  18. yugun

Kazan'a gitmekten vazgeçtim. Karavanı da yeniden satılığa çıkardım. Çekme karavancılığı bırakacağım. Bundan böyle sadece Güçlü ile kamp yapacağım. Evimde birtakım kitaplar okuyarak günlerimi değerlendireceğim.

19. yugun

Turtimin yemi de geldi bayram öncesi. Turtim Gammarus denilen kurutulmuş bir su böceği yer ve bunu çok sever...
  20. yugun

Gördüğünüz tatil kabı çıksın diye tam 1.5 kg tava yoğurdu yedim. Nelere katlanıyorum senin için, Turti...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,717
Kaydolan Son Üyemiz
bbbea

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri