Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben bir arkadaşlık ve dostluk yıldızıyım. Gökyüzünde parıldıyorum. Bana kötü şeyler iftira edenler benim parlaklığımı söndüremedi. İnadına daha da fazla parıldıyorum.
Tatil ortamında banim rahatça kitabımı okuyup, Müziğimi dinleyebileceğim bir ortam evimde de oluşuyor. İlle dışarıya gitmek her zaman için gerekmiyor. İnsan aramıyor da bazen...
Sonra üzerine sıcak su ekliyoruz ve tuzunu ayarlıyoruz. Kaynayan bu suya tavuk bagetlerini salıp güzelce yaklaşık 40-50dk kaynatıyoruz daha sonra da yemeğin bulgurunu ekleyip 15dk daha pişiriyoruz efendim yemeğimiz hazır. Afiyet şeker bal olsun...
Migros sanal marketten bayramlık alışveriş yaptım. Bayramda kendime tavuk bageti yemeği pişireceğim. Babaanne yemeğimdir ve çok severim.
Ayrıca kahvaltı için pişmiş kavurma sipariş ettim. Benim bayramım bu kadar. Gariban bayramı.
Lojmanda kendime çay demleyip çay içtim. Vakit de geçiverdi. Derslerim bitti. Güçlü'ye atlayıp eve geldim. Bu bayramda bir yere gitmekten vazgeçtim. Zamanımı kitap okuyarak evde değerlendireceğim ama Kazan'a yine de gidebilirim. Tatil uzun.
Kazan'a gitmekten vazgeçtim. Karavanı da yeniden satılığa çıkardım. Çekme karavancılığı bırakacağım. Bundan böyle sadece Güçlü ile kamp yapacağım.
Evimde birtakım kitaplar okuyarak günlerimi değerlendireceğim.