Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba
Mehmet bey,
yaklaşık 11 yıldır Kia Besta 4x4 kullanıcısı olarak sizi tebrik ediyorum Mazda E2200 modifikasyonu başarı ile tamamladınız kazasız belasız güzel günlerde kullanın motor çekiş sorunu ile ilgili bir kaç bilgi paylaşmak isterim şuan kullanığınız motorun Alt blok R2 üst...
Merhaba,
Çalışmalarınızı çok beğendim umarım istediğiniz sonuca ulaşırsınız.
bendede Kia besta var sizin aracınızdaki gibi yükselme işlemi yapılabilirmiyim diye düşünüyorum arazide giderken bütün çamuru kazıyıp gitmek zorunda kalıyorum buda performas düşüklüğü yaşatıyor altını vuruyor vb şeyler...
Ynt: 1991 Model Kia Besta 4x4 Panelvan
Sahibini bulabilirsem sorarım :) cereziniz hayılı olsun arazide görmek nasip olmadı ama başarılı bir araçtır diye düşünüyorum bu arada hangi şehirde buldunuz satılık cerezi ben arasıra ilanları kontrol ederim ama hiç denk gelmedi.
Yenikent'de bir tane var besta 4x4 ama sürekli aynı yerinde görüyorum yatıyor hurda belgeli mi çekme belgelimi bilmiyorum
Ceresin Tek avantajı önlerin makaslı olması Besta ise hidrolik direksiyon otomatik porya kilitleri,önler salıncaklı süspansiyon klima kullanmak isterseniz klimada var hem arkada hemde önde konfor açısından cerez den daha iyi bence tabiki kullanma amacınıza...
Ynt: 1991 Model Kia Besta Hakkında
size katılıyorum diğer sınıfındaki araçlara kıyaslanamaz yani her açıdan farklı bi araç arazi vitesi yeterde artar bile fark konusunda :)