Ayaş Off Road Gezisi Görselleri(6 mart 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 405
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 49,749
Ynt: Ayaş Off Road Gezisi Görselleri(6 mart 2011)

alppp nerdesınn alfonso battı yıne herhalde

alp aracı batırdıgında ben hıc cıddıye almamıştım nasılsa cıkar dıye zaman gectıkce durumun cıddıyetının farkına vardım.

alfonsooooo nerdesınn

Etiketler

Serko' Alıntı:
düzgün yol varken, neden çamura çepeğe dalııyorsunuz anlamıyorum ki :D

bende onu diyorumda dinlemiyorlar serkan hay agzına klavyene saglık :D

ee hanı baska resım falan yokmu

faruk2323' Alıntı:
selim bey hani sizde foto yokmu ;)
hani biz battıkta ondan foto çekemedik ;D ;D ;D

;D ;D ;D ;D bendede yok valla foto bır ıkı tane bı sey var oda cepden cektım bı halta benzemıyo

yaf ne battınız ama 5 tane jeeepp baaaavv rezilliğe bak ;D ;D ;D

şaka bır yana ılk basta dalga falan gecıyordukda sonradan anladım ben ısın cıddıyetını ondada baya gec kalmıs oldum

arkadaşlar traktörlerle ilgili bir haber varmı gerçekten ayıp oldu arkadaşlara onları orda öyle bıraktık
haberi olan varsa bilgi verirse iyi olur
merak ediyoruzda hüseyin beyle şevki beye teşekkürler onlarıda zora soktuk

mserdemir' Alıntı:
;D ;D ;D ;D bendede yok valla foto bır ıkı tane bı sey var oda cepden cektım bı halta benzemıyo

şaka bır yana ılk basta dalga falan gecıyordukda sonradan anladım ben ısın cıddıyetını ondada baya gec kalmıs oldum
valla ciddiyet middiyet güzeldi ama biraz yorulduk o kadar alp çok yoruldu bütün arkadaşlar saolsun güzel bir gündü

faruk2323' Alıntı:
valla ciddiyet middiyet güzeldi ama biraz yorulduk o kadar alp çok yoruldu bütün arkadaşlar saolsun güzel bir gündü

valla alp perişan oldu ben geldım bende batıyordum gerı cıktım aracla mehmetı cekmeye calıştım olmadı aracı goturdum gerı geldım ama yapacak bır sey yoktu

sızın aracada hayran kaldım satmayı dusundugunuzde bana bı alo dersenız ben dusunebılırm

mserdemir' Alıntı:

selim bey seni cherokee almaktan vazgeçirdiğimize sevindim şimdi ne almayı düşünüyorsun

mserdemir' Alıntı:
valla alp perişan oldu ben geldım bende batıyordum gerı cıktım aracla mehmetı cekmeye calıştım olmadı aracı goturdum gerı geldım ama yapacak bır sey yoktu

sızın aracada hayran kaldım satmayı dusundugunuzde bana bı alo dersenız ben dusunebılırm
batışınamı hayran kaldınız selim bey ;D ;D ;D

faruk2323' Alıntı:
batışınamı hayran kaldınız selim bey ;D ;D ;D

yok yav arabanın kendısıne hayran kaldım,senın arabanın kasası,kullanışı ;alp ın aracının sesı ıkısını bırleştırırsem kesın ondan alırım ;D ;D ;D

şükrü izin kagıdını doldurdum belkı yarın damlarım yanına :smiley::smiley::smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,758
Kayıtlı Üye Sayımız
166,574
Kaydolan Son Üyemiz
Murat_Anıl

SON MESAJLAR

SON KONULAR