Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Yıldız Teknik Üniversitesi Dağcılık Kulübü (YTUDAK)
bende dağlara gönül vermek istiyorum yanlız lisanslı sporcu olmak istiyorum .bu konuda yardımcı olabilirseniz en azından yönlendirebilirseniz sevinirim iyi çalışmalar.
Ynt: Kayıp Balıkadam
özellikle serbest dalıcıların çok önemli üstünde durması gereken bir konu karbondioksit zehirlenmesi talihsiz arkadaşımıza mevlam rahmet eylesin.ailesinede sabırlar ihsan etsin..
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
aslında gezen bilir sitesine katılma başlangıcım nette çeki demiri ile ilgili araştırma yapmam sonraki zamanlarda römork ve karavan ile ilgili araştırmalarım .römorkumu yaptım yaklaşık 700x160 torsiyon dingilli şimdiki projem kısmetse karavan imalatına...
Ynt: Fiat Fiorino Aracım ve Çekme Karavanım Hakkında
sanırım 1.3 motor araç ile römork çekmek bazen size zor anlar yaşatabilir.aracın aero dinamik özelliği ve çekilen römorkun rüzgar tutacağı bununla birlikte yokuş yukarı kalkmanız gerektiğinde baskı balata ve buna bağlı sistemleri...
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
Herkese cümleten selamlar.Ben bir gemi kurtarma şirketinde sanayi dalgıcı ve teknik bakım sorumlusu olarak çalışmaktayım. Makina teknikeriyim doblo maxi aracımla kamp yapmaktayım çoğunluk gemi kazalarına müdahale gittiğimden dolayı gezmeyi...