Türkiye Köpek Sitesi

Türkiye Köpek Üretim Eğitim Çiftliği

Türkiye Köpek Çiftliği üretimi ve eğitimi, can dostu sahipleri için son derece önemli bir konudur. Köpeklerin doğru şekilde yetiştirilmesi, sağlıklı ve mutlu hayat sürdürebilmeleri için gerekli olan temel gerekliliktir. Ancak yavru köpeklerin eğitimi, özel ilgi ve sabır gerektiren bir süreçtir.
Explosive Detection Dogs yani patlayıcı madde arama köpekleri eğitimi (bomb dogs), tesisimizde TSK.da görev almış uzman ve profesyonel ekip tarafından verilmektedir.
Av köpeği eğitimi, av köpeklerinde ferma, aport, markalama, silah sesi, geveleme ve silah sesi problemlerinin düzeltilmesi eğitim müfredatlarını içermektedir.​
Köpek eğitimi, öncelikle temel itaat komutlarının öğrenilmesiyle başlar. Köpeğe "otur", "kal", "gel" gibi komutların yerine getirilmesi öğretilir. Bu komutlar, köpeğin güvenliğini sağlamak ve daha ileri düzey eğitimlere geçebilmek için temel olmakla beraber, ileri itaat ve ihtisas eğitimleri için vaz geçilmez eğitim müfredatıdır.Yavru köpekler, oyunla ve pozitif pekiştirme yöntemleriyle eğitilmelidir. Ceza yöntemlerinden kaçınılmalı ve köpeğinize nezaket, sabır ve sevgiyle yaklaşılmalıdır. Köpeğinizi ödüllendirmek ve sevdiği şeylerle motive etmek, onun eğitim sürecini daha keyifli hale getirebilir.​
Doğum günü
Şubat 3
Web
https://www.kopek.tc
Yer
Bursa, Türkiye
Kan Grubu
0 RH+
Eğitim Durumu
Üniversite
Meslek
Yavru köpek üretici