tuncayduran kullanıcısının son içeriği

1. T

Ege Bölgesi'nde Ücretsiz Kamp Yerleri

Ynt:b Ege Bölgesi'nde Ücretsiz Kamp Yerleri Ne yazık ki ege bölgesinde ücretsiz diye bir kamp ,plaj veya mesire alanı yok , daha doğrusu güzel ülkemin her yeri ya ihale ile alınmış ya da tiplerini görseniz bırakın konaklamayı girmeye cesaret edemeyeceğiniz kişilerce işgal altına alınmış ...
  2. T

Hipocamp - Gümüldür

Ynt: Hipocamp - Gümüldür Kişi başı 18 TL + 12,50 Çadır Parası 15 gün üstü konaklamada %15 indirim varmış . Telefon edip bizzat öğrendim ,adımımı atmam ben oraya , parası olan kalır olmayan gelmesin biz de böyle demeye getiriyorlar ..
  3. T

Fethiye Boncuklu Koyu Hk.

Ynt: Fethiye Boncuklu Koyu Hk. haremlik - selamlık bir yer değil dileyen bayanlar için özel bir bölüm oluşturulmuş , diğer türlü zaten aynı deniz ve normal bir yaşam var burada arayıp öğrendim . Fiyatlar biraz pahalı belki ama ücretsiz wifi vb yüzünden olsa gerek ...
  4. T

Hipocamp - Gümüldür

Arkadaşlar bu işletmenin bu sene için geçerli fiyat listesini sitesinden belki biliyorsunuzdur .Acaip şekilde uçuk ve bir o kadar da kimse gelmesin biz bize olalım anlayışı var . 2+1 (oğlum 14 yaşında) 1 gecelik için ne olur dedik hepiniz kişi başı 18 tl + 12,50 çadır birde araç için 5 liracık...
  5. T

İzmir-Antalya-Kemer-Olympos-Kaş-Kalkan-Patara-Ölüdeniz-Dalyan-Marmaris gezimiz

? güzel bir tatil olmuş , bu tatil yakıt ve konaklama giderleri de dahil yaklaşık ne kadara patladı ? :)
  6. T

Deniz Kenarında 1 Hafta Kamp

Ynt: Deniz Kenarında 1 Hafta Kamp resimler yeni değil galiba ; 17.11.2010 tarihinde yapılmış güzel bir kamp olmuş :) darısı başımıza ...
  7. T

perle camping mi,boğaz camping mi

Ynt: perle camping mi,boğaz camping mi Bende merak ettim geçen hafta boğaz campingi aradım bu seneki fiyatları sordum 15 TL dediler ve başka bir ücret alınmadığını söylediler telefondaki bayana rezervasyon yaptırmak veya gelmeden önce aramak gereklimi diye sordum -hayır senenin her ayında...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,168
Kayıtlı Üye Sayımız
167,058
Kaydolan Son Üyemiz
Fethiye Paraşüt

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.