tanerer kullanıcısının son içeriği

1. tanerer

Paris, Aralık 2012

Ynt: Paris, Aralık 2012 çok pardon yanlış anlamışım. Açıkcası hatırlamıyorum, sanırım Türkçe olsa idi onu seçerdik. Belki o günden bugüne kadar eklenmiştir. Türk turistlerin sayısı arttı epeyi.
  2. tanerer

Paris, Aralık 2012

Ynt: Paris, Aralık 2012 Türkçe Tanıtım derken Türkiye'nin tanıtımlarını soruyarsanız evet ara ara görüyorum. Bu seyahatimde Paris'de varmıydı hatırlamıyorum ama Londra'da geçen yıl evvelki yıl vardı. Saygılar TAner ERtunc
  3. tanerer

Motokaravanla Romantik Yol, Garda, Venedik, İsviçre - Ekim 2012

Ynt: Motokaravanla Romantik Yol, Garda, Venedik, İsviçre - Ekim 2012 Umarım deneyimlerimizin yararı olmuştur izin yolunda.
  4. tanerer

Ynt: Motokaravanla Romantik Yol, Garda, Venedik, İsviçre - Ekim 2012 Ben teşekkür ederim. Bir süredir resimler kaybolmuştu, sizin mesajınız sayesinde öğrendim resimlerin geri geldiğini :)
  5. tanerer

Ynt: Motokaravanla Romantik Yol, Garda, Venedik, İsviçre - Ekim 2012 Ben teşekkür ederim İlhan Bey. Paylaşınca gezimiz daha güzel oldu.
  6. tanerer

Ynt: Motokaravanla Romantik Yol, Garda, Venedik, İsviçre - Ekim 2012 Bir süredir siteye giremiyordum. Takip ettiğiniz için ben teşekkür ederim Cavid Bey.
  7. tanerer

Avusturyada yaşam

Ynt: Avusturyada yaşam Ben de 2 yıl avrupayı dolaşarak karavan'da yaşamayı düşünüyorum. Kış için özel yapılmış karavanlar var. Yerleşim yerlerinde karavanda yaşayamazsanız, hatta bir kaç gün park bile edemezsiniz şikayet edebilir çevrede yaşayanlar. yıllık 300 euro civarlarina uzun süreli...
  8. tanerer

Ynt: Motokaravanla Romantik Yol, Garda, Venedik, İsviçre - Ekim 2012 Bu da son resim olsun :) Hepinize yolculuğumuzda bize eşlik ettiğiniz için teşekkür ederim. Yeni yolculuklarda buluşabilmek dileği ile... https://www.facebook.com/tanerertunc
  9. tanerer

Ynt: Motokaravanla Romantik Yol, Garda, Venedik, İsviçre - Ekim 2012 Göl kenarında normal bir parkyeri. Karavanlar için 4 araçlık yer açıp, otomat koyuyorlar. 1-2 günden fazla kalmak yasak oluyor ki bu sayede kamp alanına dönmesini önlüyorlar. pis su boşaltmak 50 cent, temiz su almak 50...
  10. tanerer

Ynt: Motokaravanla Romantik Yol, Garda, Venedik, İsviçre - Ekim 2012 ilerde bir sorun çıkmasın diye aracı teslim etmeden içinin fotoğraflarını da çekiyorum
  11. tanerer

Ynt: Motokaravanla Romantik Yol, Garda, Venedik, İsviçre - Ekim 2012 Karavanı yıkadıktan sonra teslim etmeden önce atık sularını da boşaltmamız gerekiyordu. Aracı teslim alırken temiz su deposunu boş verebileceğimiz söylendi. Pissu boşaltma için yer arayınca anladık ki, Almanya'nın her...
  12. tanerer

Ynt: Motokaravanla Romantik Yol, Garda, Venedik, İsviçre - Ekim 2012 Ben teşekkür ederim. Aracınız tamir oldu mu? Almanya'da işçilik gerektiren motor sorunlarının kaça malolduğunu merak etmiyor değilim.
  13. tanerer

Ynt: Motokaravanla Romantik Yol, Garda, Venedik, İsviçre - Ekim 2012 Ben teşekkür ederim. İçeriden izlemesi keyifli oluyor araba yıkanırken :)
  14. tanerer

Ynt: Motokaravanla Romantik Yol, Garda, Venedik, İsviçre - Ekim 2012 Takip ettiğiniz için ben teşekkür ederim. Son bir kaç resmim daha var gönderecek :)
  15. tanerer

Ynt: Motokaravanla Romantik Yol, Garda, Venedik, İsviçre - Ekim 2012 :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,875
Kayıtlı Üye Sayımız
166,661
Kaydolan Son Üyemiz
Necmierdan

SON KONULAR

Geri