Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Paris, Aralık 2012
çok pardon yanlış anlamışım. Açıkcası hatırlamıyorum, sanırım Türkçe olsa idi onu seçerdik. Belki o günden bugüne kadar eklenmiştir. Türk turistlerin sayısı arttı epeyi.
Ynt: Paris, Aralık 2012
Türkçe Tanıtım derken Türkiye'nin tanıtımlarını soruyarsanız evet ara ara görüyorum. Bu seyahatimde Paris'de varmıydı hatırlamıyorum ama Londra'da geçen yıl evvelki yıl vardı.
Saygılar
TAner ERtunc
Ynt: Motokaravanla Romantik Yol, Garda, Venedik, İsviçre - Ekim 2012
Ben teşekkür ederim. Bir süredir resimler kaybolmuştu, sizin mesajınız sayesinde öğrendim resimlerin geri geldiğini :)
Bir süredir siteye giremiyordum. Takip ettiğiniz için ben teşekkür ederim Cavid Bey.
Ynt: Avusturyada yaşam
Ben de 2 yıl avrupayı dolaşarak karavan'da yaşamayı düşünüyorum. Kış için özel yapılmış karavanlar var.
Yerleşim yerlerinde karavanda yaşayamazsanız, hatta bir kaç gün park bile edemezsiniz şikayet edebilir çevrede yaşayanlar.
yıllık 300 euro civarlarina uzun süreli...
Bu da son resim olsun :)
Hepinize yolculuğumuzda bize eşlik ettiğiniz için teşekkür ederim.
Yeni yolculuklarda buluşabilmek dileği ile...
https://www.facebook.com/tanerertunc
Göl kenarında normal bir parkyeri. Karavanlar için 4 araçlık yer açıp, otomat koyuyorlar. 1-2 günden fazla kalmak yasak oluyor ki bu sayede kamp alanına dönmesini önlüyorlar.
pis su boşaltmak 50 cent, temiz su almak 50...
ilerde bir sorun çıkmasın diye aracı teslim etmeden içinin fotoğraflarını da çekiyorum
Karavanı yıkadıktan sonra teslim etmeden önce atık sularını da boşaltmamız gerekiyordu.
Aracı teslim alırken temiz su deposunu boş verebileceğimiz söylendi.
Pissu boşaltma için yer arayınca anladık ki, Almanya'nın her...
Ben teşekkür ederim. Aracınız tamir oldu mu? Almanya'da işçilik gerektiren motor sorunlarının kaça malolduğunu merak etmiyor değilim.
Takip ettiğiniz için ben teşekkür ederim. Son bir kaç resmim daha var gönderecek :)